0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından
Kimler hangi markayı kullanıyor ve gerçekten memnun musunuz ?

8 Cevaplar

0 oy
(1,669 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bissell diye bir marka var trendyolda yorumlarına bak canım ben memnunum fiyatı de ortalama bir şey. Ben sadece koltuk yıkadım daha hamileyim çünkü. Temiz zannettigim koltuktan çamur çıktı. Eşim de araba koltuklarını yıkayacak bu hafta 
(259 puan) tarafından
Evet baktım ona da ama butcem en fazla 5000 o 7 küsurlerde
-Reklam-
0 oy
(442 puan) tarafından
Ben kiwinin makinesini almayı düşünüyorum eğer varsa kullanan bankada yorum yapsın iyimi kötü mü 
(19,074 puan) tarafından
Ben kullanıyorum memnunum var
(57 puan) tarafından
Bende aldım memnunum bence gayet yeterli
0 oy
(4,793 puan) tarafından
İhlas aura clenmax aldım tuzlu biraz ama parasının ürünü cnm 
(259 puan) tarafından
Mümkün degil almam ben markete gelen urunler için yorum bekliyorum :)tesekkur ederim size  de güzel günler de kullanin
(4,793 puan) tarafından
Allah razı olsun canım eşim de almam o fiyata eve halı kaplatirim dedi kendim çalıştığım için çok da karşı koyamadı ama annem çok kızdı o fiyata alinirmi diye
(259 puan) tarafından
Bize tanıtım için gelmişlerdi yıkamadan gelen ve kullanılmamış hali istedi adam getirdim onu cleanmax ile yıkadı ve şok oldum öyle bir kır cikti ki resmen çamur.  Bizde halilarimizi yıkamaya veriyoruz temiz olsun diye işte. Durum olsa bnde alırdım kesinlikle
(4,793 puan) tarafından
Kesinlikle doğru canm yaa hele o mekan yataktan cikanlari görsen çöpten mi aldık bu yatağı dersin
(259 puan) tarafından
Aynen öyle, neyse ben smdi ufak çaplı bisey alayim da işimi görecek kadar inşallah rabbim naisp ederse ihlas da alırız
(4,793 puan) tarafından
En güzelini nasip etsin kuzum rabbim
(19,074 puan) tarafından
Dostum ihlasin fiyatı ne kadar. Alacagimdan değil de ben de methini çok duydum. Merak ettim fiyatını
tarafından
Zamaninda yengem almıştı 2 bine tabi 6 aya kalmadan içine s*ctilar çocuklar yengem başlığı oğluna firlatti kırıldı garantiye girmemişti ihlas diyince hep aklima geliyo jsjsjs
(19,074 puan) tarafından
Ahahhaha
(4,793 puan) tarafından
56 bin cikkkk bacimsuuu
(19,074 puan) tarafından
Bacım su maşallah maşallah ☺️ iyi günlerde kullanın inşallah ☺️
tarafından
Abooo fiyata bak jsjsjsj
(4,793 puan) tarafından
Ben 52 bine almıştım gün geçtikçe zam geliyor bide arz talep meselesi canm talep arttıkça fiyat da yukseliyor
tarafından
Haklisiniz begeniliyo o kalitesini bozmadiysa

Yani yengem 2 bine almıştı ama o zamanda askeri ücret 600 liraydi  2 bini herkes bulamiyodu bile
(4,793 puan) tarafından
Önceki kalitesini bilmiyorum ama parasının ürünü
tarafından
Simdide begeniyosaniz demekki kendini bozmamis
0 oy
(389 puan) tarafından
Benimde aklıma girdi bu makine bende bekliyim
0 oy
(19,074 puan) tarafından
Kiwi kullanıyorum. Memnunum 
0 oy
tarafından

Kaynanam yengem vs biz hep bundan kullanıyoruz gayet memnunuz fenomenlerde bunu tavsiye ediyor popüler bir ürün birde yeni popüler derz arası temizleyici aldım çok işe yaradı memnun kaldım 

image

image

0 oy
(7,184 puan) tarafından
Bende bugün 101 de kiwi markasını gördüm kararsız kaldım alıp almamakta kullanan varsa bende şurda durayım ☺
0 oy
(57 puan) tarafından
Benim bütçem de azdı halilar için değilde koltuk ve yatak için aldım ben. Kiwi markası çok memnunum koltuklarimdan resmen çamur çıktı haftalık silmeme rağmen şok oldum ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
10 cevap 138 göst.
25 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
8 cevap 111 göst.

406,592 soru

12,196,224 cevap

36,737 kullanıcı

...