0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (901 puan) tarafından
Kızım anasinifina başladı bugün okuldan geldi kardeşi geldi yanıma ablam bana *** dedi dedi hemen gittim yanına nerden duydun bu kelimeyi dedim sınıfta sorunlu bı oğlan var öğretmene bile saldırıyor sürekli küfrediyor dünde kızımın üzerini keceliyle boyamış elbisesini ondan duydum dedi öğretmene yazdım durumu oda dedi anlatamıyorum çocuğa algılama sorunu yaşıyor ailesiylede konuşuyorum yapicak bişey Yok diyo banada kufredip duruyor napicam bilmiyorum kızıma dedim bidaha ağzından küfür duyarsam göndermem okula söz verdi küfür oldunu bilmiyordum dedi okula ne için yolluyorum ne öğreniyor ya

6 Cevaplar

+1 oy
(6,187 puan) tarafından
oyle tehdit edersen senden herseyi saklar. cocuk bu ogrenecek yapacak her gordugunu her ailenin dinamigi farkli ccklarini yetistirme tarzi farkli. sen cocuguna bunun kotu bisey oldugunu anlatcaksin .
(901 puan) tarafından
Anlattım da bende çok panik oldum ilk defa ağzından kardeşine kötü bir söz duyunca korksun biraz dedim ne tepki verecegimi bilemedim
-Reklam-
0 oy
(1,087 puan) tarafından
sırf bu yüzden mahallesindeki okula değil bilmem kaç km uzaktaki okula çocuk yazdıranlar var. arkadaş çevresi çok önemli. 
(901 puan) tarafından
Kızım 5yasinda bugüne kadar mahalledeki hiç bir çocuğu tanımadı kardeşleri harici oynatmadim başkalarıyla ilk defa okulda tanıştı yaşıtlarıyla kilometrelerce uzagada göndersem ordada vardır bu tipten bu yaşta bu kelimeler aman yarabbi ilerde nasıl koruyucaz
(1,087 puan) tarafından
ee tabi canım ne kadar sakınabilirsin ki illaki karşılaşacak. önemli olan doğruyu yanlışı öğretmeyi başarmak inşallah başarırız
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Keşke çocuklar anaokuluna aileler onları bozmadan gelebilse... Evde kim bilir ne izleniyor , ne konuşuluyor çocuk kimlere maruz kalıyor ki öğreniyor.  Olumlu veya olumsuz da olsa buna sosyal öğrenme diyoruz. Çocuğunuz küfrü de şiddeti de öğrenecek. Ama sizin ve öğretmenin görevi bu kötü şeyleri tercih etmemelerini sağlamak. Çocuğu tehdit ederseniz aranizdaki ilişki sarsılır ve " annem kızar" diye büyüdüğünde her şeyi sizden saklar. Arkadaş iliskileri ile ilgili kitap alıp okuyabilirsiniz. 
0 oy
(984 puan) tarafından
Böyle tepkiler vermeyin ki size anlatmaktan sizle paylaşmaktan çekinmesin hepimizin ailesi bizi okula eğitim alalım diye gönderdi ama hepimiz öyle yada böyle küfür biliyoruz sonuçta çocuğunuzda her bildiğinin iyi olmadığını her bildiğini her zaman söyleyemeyeceğini öğrenecek zaman lazım siz her seferinde anlatacaksınız sakinlikle o da anlayacak zamanla 
0 oy
(647 puan) tarafından
Çocuklarımızı maalesef her şeyden sakinamayiz. Yapmamız gereken onu duysa bile kullanmayacak şekilde yetiştirmemiz. Şimdi duymasa da ilkokulda duyacak. O nedenle kötü bir şey olduğunu bilip kullanmayacak şekilde yonlendirin
0 oy
(613 puan) tarafından
Küfür de duyacak her şey de yanlış olduğunu bilmiyor çünkü sizin yine iyi bizim arkadaşın anasınıfında demiş anne arkadaşım bana demiş ben sana aşığım düşün artık ana sınıf aşk :) yani daha neler neler duyacaksın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (901 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 354 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde YAVUZ AMINE (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,153 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...