0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
Dün kana baktirdim ama negatif çıktı en son 6 gün once ardindan 3 gun once iliski oldu eger o gunlerde tuttuysa kanda cikmaz degilmi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok daha neler daha yolu bile anca bulmuştur.  İlskiden en az 14 gün sonra net olarak çıkar gec dollenme ise daha geç çıkar. Çok nadir 12.gun pozitif görenlerde vardır. Yumurtlama döneminde değilseniz zaten hiç çıkmaz. eğer tuttuysa 6 günde daha rahme bile tutunmamis olabilir 
(526 puan) tarafından
İste bende onu merak ediyorum dun kan verdim negatif ti sonuc bende guzel dusunmeye calisiyorum 2 kere 3 gun arayla iliski oldu insallah tutmustur eger tuttuysa hamile olma ihtimalim varmi acaba dedim cunku negatifi gordum ve üzüldüm bu ay umitliydim adetim duzensiz yumurtlama gunumu bilmiyorum ama hep adetimden iki hafta sonra sık sık uyguluyoruz
tarafından
Adetin düzensiz ise yumurtlama günün düzensiz demektir yumurtlama gününü bilmeden doğru günü yakalayamazsin. Adetten hemen sonra da yumurtlama yaşayabilirsin 15.gunde de 40.günde de hatta aylar sonra bile olabilir. Diğer postunuza yazdım mesela ben 6 7 ay sonra yumurtlama yaşamıştım yani o aylar içinde istersem hergun ilişki yaşayayım nafile asla çocuk olmazdı boşa uğraşmaktır o. Önemli olan o bir günü bulmanız onu da ovulasyon testleri ile bulabilirsiniz adet bittikten birkaç gün sonra başlayıp hergun sabah gebelik testi yapar gibi yapacaksınız doğru günü o zaman bulursunuz ya da adet biter bitmez başlayıp bir sonraki adete kadar gün aşırı ilişki olacak ki belki tutar.
(526 puan) tarafından
Anladim tesekkur ederim peki yumurtlama gununde iliski olsa bir sorun yoksa tutmama ihtimali varmi
tarafından
Bunu bilemeyiz ki şans ve kader...
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
Benim adetim been ayin 7 si Iliski 20 21 de oldu adetim UC hun gecsin belki O zman Yaparim
0 oy
(1,478 puan) tarafından
En erken 12-15 günde beta farkeder canım hemen cikmaz
0 oy
(29,199 puan) tarafından

Bu kadar acaleci davranmayın derim 

(526 puan) tarafından
Sorumu anlamiyorsunuz ayin 5 inde adetim bitti ondan sonra 6 defa iliski oldu ben dun kan verdim negatifti sorum su negatif cikti ama 6 gun once ve 3 gun once de iliski oldu eger o zaman tuttuysa dun negatifti ama daha sonra olsa cikarmi diyorum
(29,199 puan) tarafından
İşte çıkmaz acale ediyorsunuz 15 gün net geçmesi lazım tuttuktan sonra
0 oy
(7,742 puan) tarafından
7.gunden sonra kana karışmaya basliyor o da geç döllenme olmazsa . Benim 7.gunde 6.25 ti. O da bile isteye gitmedim acillik olmuştum makineye sokacaklardi her ihtimale karşı bakıldı gebelik var mı diye o şekilde öğrendim çok büyük sürpriz olmuştu iki yıl beklemiştim yavrumu 
(526 puan) tarafından
Ayin 5 inde adetim bitti ondan sonra 6 defa iliski oldu ben dun kan verdim negatifti sorum su negatif cikti ama 6 gun once ve 3 gun once de iliski oldu eger o zaman tuttuysa dun negatifti ama daha sonra olsa cikarmi dirum
0 oy
(11,497 puan) tarafından
3 günde gebelik belli olur mu ilişki olduğun gibi hamile kalıyorsunuz sanıyorsunuz 15 gün en az sonra da adetin geçmesini bekle
(526 puan) tarafından
Sorumu anlamiyorsunuz ayin 5 inde adetim bitti ondan sonra 6 defa iliski oldu ben dun kan verdim negatifti sorum su negatif cikti ama 6 gun once ve 3 gun once de iliski oldu eger o zaman tuttuysa dun negatifti ama daha sonra olsa cikarmi diyorum
(11,497 puan) tarafından
Daha adet tarihin gelmemiş ne bu acele. Erken davranmışsın adetin geçince tekrar ver kan çıkabilir tuttuysa
0 oy
(94 puan) tarafından
Daha neler biraz sabır:)
(526 puan) tarafından
(94 puan) tarafından
Adetinize ne kadar var biraz daha beklemeniz gerekir yani adetine yakınsa 3 gün önce yaptığın ilişkide tutmayabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Havvaali (1,329 puan) tarafından soruldu