0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (2,303 puan) tarafından
Kızlar kafayı yemek üzereyim kızıma tek başıma bakıyorum. Ve artık sakin kalamıyorum kasıtlı bir şekilde yiyecekleri yerlere döküp sıvazlıyor üstünde tepiniyor güzel güzel anlattım olmadı bağırındım olmadı hergün böyle yanlışlıkla yapsa bu kadar olmam ama kasıtlı yapıyor ve gülüyor deli olcam bugünde ilk kez ceza vermeyi denemeye başladım biraz önce yaptığında makarnayı yere döktüğün için artık bu bebeğinle oynayamayacaksın kaldırıyorum dedim ve kaldırdım. Normalde hiç sevmem böyle seyleri ama artık kendimi mecbur hissediyorum. Çünkü hep aynı. Böyle olup çözüm bulan varmı? 

4 Cevaplar

0 oy
(6,262 puan) tarafından
3 yaş anlayabiliyor diye düşünüyorum eğer konuşması falan iyiyse bnmde kızım 3 yaş misal evi silince kizim basma ıslak basarsan düşersin derim tamm anne der basmaz .  

Niye yapıyor acaba   kendini böylemi ifade ediyor yada oyun mu sanıyor 
(2,303 puan) tarafından
Yok inadına yapıyor :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

image

cildiricammmmm oda şuan jelibonlari atiyor

(2,303 puan) tarafından
Nolcak bôyle bilmiyorum :)
(5,444 puan) tarafından
Esmosum yaaa beni yanlış anlamassan jelibon vermesen mi ablan olarak canm
tarafından
Valla abla bende sevmiyorum ama markette elindeki herseyi bırakıp jetobon istiyorum diyince al hadi dedim
(5,444 puan) tarafından
Ayyy bu çocuklar ayy bu çocuklar
0 oy
tarafından
Benim 2 yaşındaki kızım bir iki kere öyle yaptı gerçekten bir insana bağırır gibi değil ama sesim yükselterek hayır sakın öyle yapma çok kötü bir şey bu dedim daha da öyle bir şey yapmıyor sana hem davranış şeklimizin biraz üst sınırında ses verirsek ve yüz ifademiz net olursa anlıyorlar
(2,303 puan) tarafından
Yok malesef benim kızım halen devam etti ve buda cözüm değildi olmadı yani
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Vermem yemek. Çok net bir ceza veririm. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
+4 oy