0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Gebeligin başından beri yoğun kanamalar ayilip bayilmalar  

Derken 5 aylik olduk.bu seferde tıfılcan durmuyor içerde rahim agzina dikis atilmisti

Onu tekmeleyip duruyor

Üstune birde grip oldum  ölmeden dogururum insallah 

5 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun benim de öyleydi kanamalar aciller ilaçlar 14 haftalık şuan spiral ile savaşıyor bakalım kazanan kim olacak 
(356 puan) tarafından
Hatirladim seni diger postuma yazmistin galiba
Gebeligin basinda sprilai alma gibi şanslari yokmuydu acaba
(613 puan) tarafından
Almadılar cnm ipi gözükmüyor dediler ölür dediler bütün hasteneleri gezdim artık böyle nasip olsa doğurmam lazım
(356 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebegini
(613 puan) tarafından
Amin sende
-Reklam-
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım. Benim 6 gün kaldı 7 ayım bitecek ve geceleri eziyet haline geldi artık;((
(356 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim İnsallah saglikli bi sekilde alirsin kucagina bebegini
0 oy
(143 puan) tarafından
Ben bu eziyetleri yaşamak istiyorum bir kere düşük yaşadım şimdi 2.ye hamileyim inş bu zamanları görür sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
(356 puan) tarafından
İnsallah sende kucagina alirsin bebegini  
Benende 3.yilimde ogluma kavustum onden once iki bebegimi kaybettim hemde doktor yuzunden o konuda yaram hala kanar
Ama bugunlere sukur simdi ikinci bebegime hamileyim
Lutfen dikkat et kendine ve stres yapma Allahim sana bagislasin insallah
(143 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim herkesin kucağına sağ salim almayı nasip etsin
0 oy
(699 puan) tarafından

Anne hakkı ödenmez valla :(

Allahım kolaylık versin yaşadığın sıkıntılar cennet vesilen olsun canım<3
(356 puan) tarafından
Amin Rabbim hepimze yardimci olsun hayirli evlat olurlar insallah
0 oy
(183 puan) tarafından
6 ayımıza girdik şimdiden sancılarım oluyor gün içindede çok yoruluyorum çocuklardan dolayı dinlenmeye adam akkılı fırsatım olmuyor zaten başından beri kusmadan bulantıdan mahfoldum ölecek derecede oluyorum bulantılar kusmalar başlayınca ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum artık sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 3.cü gebeliğim Allah vergisi başta isyan ettim aldırıcaktım ama vicdanım el vermedi yapamadım doğurmak istiyorum sağ sağlim biran önce 
(356 puan) tarafından
Benimde bi oglum var hem onla ugrasiyorum bi yandan evle ugrasiyordum en son karnimdaki yaramaz dikislerime kafasini bastirmis kanamam oldu  şu gunler kalkamiyorum ama hergun igne kullaniyorum kalcadan ayri koldan ayri heryerim sisti morardi birde erken dogum riski var  diger oglum 34 haftalik dogdu
Artik bunu dogurayim tüpleri baglatip rahatlayacam insallah
(183 puan) tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun doğumdan sonra bende bağlatmayı düşünüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
1 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 374 göst.
28 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 354 göst.