0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (182 puan) tarafından

Balkonda kaydim kizlar yagda diz kapagim cok kotu ayagim tersine dondu resmen cok agrim var morarma yok ama doktor basindan savdi bakmadi bile catlak kirik varmi anlayan varmi 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından
Anlayan yokmu kizlar
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Ultrasondan anlamam ama kardesimde kolunu kirmisti  gercekten agridan duramiyorsun galiba bide şisme oluyor 

Kirikçi cikikcilar oluyor onlar yerine koyuyor yokmu cevrenden biri 
0 oy
(29 puan) tarafından
Kirik ve çatlak görünmüyor canım

Burkmuş olabilirsin veya dustugunde etin ezilmis agri ondan da olabilir

Ama eger cok ters bir sekilde dustuysen bağlarda,kas yirtilmask,tendon kopmasi,menuskus yirtigi filan varsa bunlar filimde degil MR DA gorunur

Ama onlarin etkileri de şislik morarma seklinde olur 

Sislik dediysem hafif bir sislikten bahsetmiyorum baya baya sislik

Diz kapagin cikmis da olabilir iki ayagini öne dogru uzat iki kapagini da elle eger ciktiysa belli olur zaten kaymis farkedersin 

Gecmis olsun kuru cekirdeksiz uzum ezip sarabilirsin agriyi azaltiyor
(182 puan) tarafından
Ters dustum caprazlama cok kotu oldu aygim
(29 puan) tarafından
Dedigim gibi kirik cickik yoksa baglarda sorun vardir ya da menuskus yirtigi o kiriktan daha zor o da mr da cikiyor pazartesi ortapediye git bu sure icin de ise ayagina basma
0 oy
(14,919 puan) tarafından
Kırık veya çatlakta zaten duramazsın yerinde 
(182 puan) tarafından
Duramiyorum cok kotu agrim var
(14,919 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Belliki bsey yok olsa doktor başından salmaz yani sanmam bnde düştüm hamileyken ayağımı kırdım röntgen felan cekmediler gebelikten dolayı ayağımı alçıya almak zorunda kaldılar devlette yani acilde normalde ameliyat olmam lazmdi o kadar kötüydü kırıldı çünkü ayağımdan duramyrdm ilacda vermediler 1 buçuk ay alçıda kaldı doğumda çıkardım 
(182 puan) tarafından
Cok agrim var bende anlamadim valla ya kirik catlak olmamasina sevindim. Ama ins agrida gecer
tarafından
Bnm ayağım morardı balon gbi şişti eger bunlar yoksa incilmis demekki çok geçmiş olsun inşallah geçer hemn
0 oy
(3,204 puan) tarafından
Ben küçükken trafik kazası geçirdim. Devlet hastanesine kaldırıldım tomografi röntgen vs çekinildi. Birşey yok dediler gönderdiler ama ağrıdan duramıyordum yürüyemiyordum resmen yatalak kalmıştım. Annem sağolsun halime kıyamadı özele götürdü beni. Emar çekindim kuyruk sokumumda büyük bir çatlak vardı. 3 aya yakın yürüyemedim. Orası alçı yada alınmadı. Bir ömür sürüyormuş dikkat edin dedi doktor kırmamaya çalış. Daha sonra tekrar devlet Hastanesi'ne gittik bu kez onlarda dedi aaa evet çatlak varmış. Dikkat ediyorum bir kaç kez popo üstü düştüm yine belli bir müddet yatalak kaldım. Bazen hastane yoğun olduğunda doktorlar çok iyi şekilde inceleme yapamayabliyorlar. Ağrıdan duramıyorsan tekrar git bence
0 oy
(20,378 puan) tarafından
Ben anlamam dostum da eşimin babannesi 15 gün önce merdivenden dusmus. Hastanede omuz kemiğinin kırıldığını soylemjsler. Meğerse çatı kemiği de kırılmış. Kadın yuruyemiyodu. Bugün gittikleri başka doktor farketmiş. Yani gerçekten bu kadar saçmalık olamaz. Kadincagizi acil ameliyata aldılar. Hatta şuan ameliyatta.  Sen de başka doktoea git muhakkak. Geçmiş olsun 
(20,378 puan) tarafından
Bir de çıkıksa eger doktorlar bilmiyorlar çıkıği. B
Kendimden biliyorum. Bişey yok diyerek gönderdiler beni. Cikikciya gittik o kattı yerine düzeldi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 123 göst.
1 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iiiinciiii (1,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 497 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 291 göst.

412,514 soru

12,419,498 cevap

45,157 kullanıcı

Kategoriler