0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (2,546 puan) tarafından
Ben bugün ilk kez götürdüm saati 150 TL iki saat kaldı kızım ama çok pahalı diilmi ya . çocuğum için değer ama gerçekten yazık ya o para nedir?dans etmişler oynamışlar sırtı su gibiydi .bı damla su vermemişler suluk koyduğum gibi aynıydı bez desen taşmış kıyafet getirdim almadılar içeri gerek yok dediler.lazim olursa ararız dedi yok aramadilar.tokasi alnına kadar düşmüş iki saniye toplamamislar .nebilim süreç böylemi yoksa ben mi abartiyorum .başka biyer bakayım diyorum abarttiyormuyum sizce ?

6 Cevaplar

0 oy
(28,789 puan) tarafından

Çok gereksiz birşey benim için 

(2,546 puan) tarafından
Nedir gereksiz olan ?
(28,789 puan) tarafından
Bu tür dans müzik vs daha güzel aktiviteleri anne baba ilede yapılabilir çok gereksiz geliyor bana
(2,546 puan) tarafından
Ben zaten gün içinde ilgileniyorum oynuyorum.babasi ilgisiz zaten oyun falan oynamaz.benimde canim var sabahtan akşama kadar yetemiyorum bazen.ogrwttikce fazlasını istiyor akranlarını istiyor iletişim için bence gerekli .
-Reklam-
0 oy
(973 puan) tarafından
Fiyat yüksek değil normali boyle zaten daha pahalı olanlar var .ama çocukla ilgilenmemisler yani öyle şey kabul edilemez.bu şekilde küçük yas grubu ile ilgilenen yerler mecburen çocuğun öz bakımına da yardımcı olacak suyunu içirecek kıyafetini kontrol edecek .resmen ihmal var ortada .layıkıyla ilgilenebilecekleri kadar çocuk alacaklar bir grupta .fazlasını almayacaklar ama para için dolduruyorlar genelde sınıflari.baska bir yer bakın veya kurum yetkilisi ile görüşün öğretmeni uyarsın .başka bir yer bakarken de kayıt olmadan önce yetkili ile burada olan ihmali söyleyin o şartla kayıt yaptırın 
(2,546 puan) tarafından
Başta konuşmuştuk herşeyiyle ilgilendiklerini söylediler attılar tuttular sonuç vasat çok üzüldüm kızımı öyle görünce.konustik güya onlara göre herşey normal ilerlemiş.yok ya olmaz kabul edemem içim gitti .başka yer araştırıyorum canim.iyiki bir saat sonra gitmiştim iki saat sonunda düşünemiyorum olanları.mudur ve öğretmenlerle gitmeden önce ön görüşme yaptık herşeyi mukkemel gosterdiler ama sonuç gerçekten içler acisi
(973 puan) tarafından
Kesinlikle degistirmelisin olmaz yani gerçekten
(2,546 puan) tarafından
Aynen canım bir yer daha buldum bakalım insalah güzel olur
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Haftada 3 gün gidiyor kızım 1 buçuk saat kalıyor içerde. Anne babalar ara katta bekliyor merak ettikce yukarı bi iki dakika çıkıyoruz kuş gözleri var ordan bakıyoruz bizi görmesinler diye. Çisi gelince bizi çağırıyorlar. Zaten kızımı başkasının tuvalete götürmesini istemem. Yedek kifayet götürüyoruz içeri girerken dolaplara koyuyoruz ayakkabısını değişiyoruz. Suluklari sürekli yanlarında oluyor özellikle hareket saatinden sonra öğretmen sırayla suluklari veriyor su içiriyor hepsine. 2 aylık kayit oluşturduk biz 14 bine
(2,401 puan) tarafından
Ha bide bizim grup 32-42 ay arasi. Ay olarak daha küçük olan gruplar ebeveyn ile etkinlik yapıyor. Yani diyelim ki cocuk bezli zaten anne yanında olduğu için o değiştiriyor. Fiyat farklı tabiki her grupta
(2,546 puan) tarafından
Veli almiyorlar içeri canim bende bir saatliğine denemek için bıraktım bir saat sonunda gittim değiştim hep üstünü altını falan su icmedigini bilsem su verirdim nebilim böyle olacağını birde konuştuk yani yardımcı olduklarını söylediler ilgi alaka sifirdi hiç hoşlanmadım içime sinmedi emanet etmem.baska biyer bakicam
(2,401 puan) tarafından
Hangi şehirdesin acaba
(2,546 puan) tarafından
Kastamonu dayım canim
0 oy
(935 puan) tarafından
Canm ilgi sıfır çocuk bakımından hiç gonderme derim pişik olur o çocuk o şekilde yaa  bence yeni bı yer bak onların eline brakma su niye vermemslee yazık çocuğa ya
(2,546 puan) tarafından
Valla canım içim gitti çocuğumu oyle görünce bidaha birakmicam
(935 puan) tarafından
Valla bırakma benim aklım kalır öyle daha 2 buçuk yaş yani güvenilir yerler arastr kıyamam ona ya
(2,546 puan) tarafından
Biyer daha buldum oraya bı bakicam daha iyi gibi.Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza inşallah
(935 puan) tarafından
Amin inşallah kucuklerimize ilgili olunsun ya gözümüz kapali emanet etmeliyz
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Bence iyi fiyat ben bugun sordum ebeveynli 350 dediler bende goturmeyi planliyorum 
(2,546 puan) tarafından
Benim ebeveynsiz di canım ama cocugumu iki saat bıraktım böyle olduysa yarım gün bıraksam nolur kimbilir ya.istwrse elli TL olsun bırakmam oraya.baska yer bakacagim
0 oy
(789 puan) tarafından
Benimki 12-18 ay ebeveynli gruba gidiyor ama 150 lira bedava geldi bana. Ama ihmal var, o yüzden başka yer baksanız iyi olur. 
(2,546 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum içime sinmedi valla.ebeveyn almıyorlar zaten bir saat bıraktım aşağıda bekledim sonra gittim sırtı su gibiydi değiştim üstünü altını falan.saclaeini topladım kızım gelmek istemedi bir saat daha uzattım su icmedigini bilseydim su da verirdim çocuğuma ben zaten böyle ilgisiz yere çocuk emanet edemem .abartmıyorum valla içim eridi öyle görünce.bide diyorlar ki çocuğunuz çok uyumlu yarım gün bile kalabilir diyor nasıl emanet ederim daha yok başka yer bakacagim
(789 puan) tarafından
:D yarım gün kalsın da aç susuz terli gelsin çocuk. Tuvaletini de artık altına mı yapar tutar mı Allah bilir. Yok ya oraya bırakılmaz haklısınız.
(2,546 puan) tarafından
Aynen canım bir yer daha buldum inşallah ora güzel olur hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin ne zormuş çocuk büyütmek rabbim kolaylık versin cümlemize
(789 puan) tarafından
Amin canım cümlemize

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Canansydmr (1,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde mehal (727 puan) tarafından soruldu
0 oy