0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,261 puan) tarafından
Varsa saclarinizdaki değişimler nasıl arkadaslar

8 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından
Ben biberiye yağı aldım aktardan, hem şampuanima hem saç kremime damlattim 25 30 damla. 10 gün oldu daha kullanmaya başlayalı şuan bir yorum yapamam 
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından
Ben çam terebentn yağı alıp şampuana koydum hızlı uzatmıştı
0 oy
(401 puan) tarafından
Ben başka yerde gördüm faydasını ise yarıyormus kendim denemedim 
0 oy
(768 puan) tarafından
Biberiye suyu değil yağını kullandım. Hormon azalmasından dolayı dökülüyordu saçım, yenilerini çıkarmadı ama dökülmesi durdurdu. Birazını şampuanı içine döktüm birazını da zeytinyağında karıştırdım, banyo öncesi saç diplerine sürüp 1 saat kadar bekleyip yıkıyordum.  Bendeki dökülme hormon eksikliğinden, öyle olmada yenilerini de çıkarırdı diye düşünüyorum
(280 puan) tarafından
Hormon eksikliğinden olduğunu nasıl farkettiniz. Benim de saçım kendine gelemedi bir türlü aşırı dökülüyor
(768 puan) tarafından
Ben erken menopoza giriyorum, tahlil yapıldı. Menopoza girerken çok saç dökülüyor
0 oy
(107 puan) tarafından
Ben bade naturalden alıyorum kafa derimde kuruluk ve kepeklenme vardı onun için kullandım ve çok iyi geldi 
0 oy
(772 puan) tarafından
Ben bebeğime kullanıyorum, bence faydası oldu. Hem uzadı hem de sanki çoğaldı. He zaten artacaktı bu da üstüne denk geldi belki, bilmiyorum. Ama ben kullanmaya devam ediyorum. 
0 oy
(8,357 puan) tarafından
2 haftadır kullanıyorum cok gür gorunumu aldı saçlarım kafam çok rahatliyir sıkınca derisi.Uzamasina gelirsek ucundan az kesmiştim saçım şuanda belli olmuyor yeni kestigim için bence faydali
(8,357 puan) tarafından
Şampuana falan da döktüm ben kremime de döktüm bioxsin şampuanla birlikte biberiye suyu kullanıyorum
0 oy
(904 puan) tarafından
Biberiye kullanmadım ama görümcem Google'da kozmik bakım diye bi siteden saç kesim tarihlerine bakıp kızlarının saçlarını ona göre kendi kesiyor çok az. O günlerde kestirmek kuvvetlendirip çoğalıyormuş saçları. Belki işine yarar canım. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sudemm (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
10 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Berna_ (1,561 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
20 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (299 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,101,999 cevap

36,418 kullanıcı

...