+1 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Hanımlar son 2aydir dogum kontrol hapi kullanıyorum yasmin markalı bir ürünü ama gerçekten adet düzenim bozuldu hep gecikmeli adet oluyorum normalde günlerim şaşmaz bu hapi kullandim kullanalım adet günün değişti bir sınır stres bastı kilo aldım neredeyse normalde ben hiç bir ilaç kullanmıyorum ama ne olur ne olmaz diye başladım malum 2 xoxuk var 3. Düşünmüyoruz her ihtimale karşı bende korunayim diye ama almaz olaydım 

Sizlerde böyle bir durum var mı?? Gecikme oluyor mu yada iştah açma ay yemin ederim 2 ayda 5 kilo almışım ya :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğum kontrol hapları maalesef bu dediklerini yapıyor.. 
-Reklam-
0 oy
(4,419 puan) tarafından
Bu dediklerin hepsinde var ben günde 3 tane içiyorum bazı sebeplerden onu bide beni düşün evi damı yedim bünyeme verdiği zararı demiyorum bile daha 1 hafta iccem bu şekilde 
(44 puan) tarafından
3 tane fazla değil mi peki bünyeye ne gibi zarar veriyor
(4,419 puan) tarafından
Açık miyom ameliyatı oldum rahimin ortasında kocaman yaram var ve anormal bı şekilde 20 günden fazla kanadı durmadı doktor mecbur buna başlatti

Mide bulantısı baş dönmesi sersemlik midem cayır cayır bide çok açım sürekli
0 oy
tarafından
Kiloyu yapabilir de sen adetin kacinci gunu basladin
(44 puan) tarafından
Adetimde başlamadım ben adetim bittikten sonra basladim
tarafından
Iste ondan olmus adetin ilk ya da euncu gunu baslaman gerekiyodu bende ilk aldigimda adetliyken baslancak diye biliyodum ilk gunleri agrim falan vardi cikmadim almaya son gunu kostur kostur gittim durumu anlattim adetim ilk ya da 3 uncu gunu baslaman lazim suan baslarsan duzensizlik yapar dedi 1 ay daha bekledim bunun icin
0 oy
(2,363 puan) tarafından
İştah açma,kilo,sivilce,adet gecikmesi hiç birini yapmadı ben çok memnunum. Vücudunuza göre doğru hap yasmin değil demek ki sizin için 
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Duzen bozmak dışında bütün etkiler normal sinir stres kilo mide bulantısı baş ağrısı çok normal. Ama tam tersi düzene sokması lazım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
3 cevap 43 göst.
0 oy
5 cevap 75 göst.
16 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,190 cevap

40,888 kullanıcı

Kategoriler

...