0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından
Kızlar spiral taktırdim çok soru soruyorum bu hakkında kusura bakmayın ama kanama durdu akıntı geldi ona normal dediniz çok şükür şimdi sorum bu acı yok adet sancısı gibi ağri şartmi birisi dedi ne ağrım vardı ne kanama onun spiral tutmamiş inshallah benimki tutu sizde nasıldı acaba

2 Cevaplar

0 oy
(5,420 puan) tarafından
Kaç gün oldu taktirali 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı beni tuttu mu diye . Ağrı olabilir belde kasıkta yapar lekelenme olur 
(411 puan) tarafından
5gün oldu ayıp bişey sormak istiyorum sana cevap vermek istemiyorsan anlıyorum benim doktor dedi 1hafta ilişki yok sonra 3hafta korunma ile ve dedi 1ay sonra gel (yane şimdi pazartesi olsa gitsem baka bilirmi tutu diye tutuysa korunmaya gerej yok demi )
(5,420 puan) tarafından
Bizim doktor 15 gün yasak demişti yani orasını bilemem canım doktora sor o seni bilgilendirir bize korunarak demedi mesela
(411 puan) tarafından
Herkes 2hafta diyor banada 1hafta dedi 1hafta dahaki beklesem bilemedim ya
(5,420 puan) tarafından
En iyisi doktorunla görüş rahim yapıni vs bilemeyiz şimdi
-Reklam-
0 oy
(10,797 puan) tarafından
Ne kadar oldu ki taktirali? Birkaç gün sürdü bende o hafif kasık ağrısı 
(411 puan) tarafından
5 gün önce ilk 2gun hafif kanama oldu sonra yoktu. Jöle gibi akıntı geldi hafif Sarı hala. Öyle devam ediyor ağrım yok ama sizce tutmadimi yane ağrı şartmi
(10,797 puan) tarafından
Hayır canım niye ağrı şart olsun benimde sadece bir iki gün hafif ağrı oldu o kadar. Sen yine 1 ay olunca kontrole git kontrole gidene kadar da başka korunma yöntemi de kullan
(411 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim çok korktum çünkü bilmiyorum bidaha yaptırmak istiyor muyum açıda 3daka sürdüyse korktum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde betul000 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
+3 oy
7 cevap 201 göst.
16 Şubat 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde NM 2018 (1,086 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,952 soru

23,837,149 cevap

319,172 kullanıcı

...