0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (550 puan) tarafından
39+2yim. Dün yatışım yapıldı bebeğin suyu azalmıştı. Kendi sancım vardı ama 30-20 dk da bir geliyordu. Gece hiç sancım olmadı. 9 dan sonra suni sancı verecekler açılma olmazsa rahim ağzı yumuşatıcı ilaç verecekler suniyle doğum yapanlar uzun mu sürüyor doğum? Bu ikinci gebeliğim dün öğlende falan 2 parmak açıklık var demişlerdi daha bakılmadı. Sabah da kanlı akıntı geldi. Ben geçen nişan sanmışım gerçekten nişanım yeni geldi sanırım 

11 Cevaplar

0 oy
(1,080 puan) tarafından
Benim arkadaşımın da sancısı ve açıklığı hiç yoktu suyuda azalmıştı 2. Doğumunda suni verdiler 5 saatte doğurdu
(550 puan) tarafından
Ay hadi inşallah ona da razıyım ya
-Reklam-
0 oy
(18,112 puan) tarafından
Ben 2 doğumumu da suni sancıyla yaptım. Normal sanciyi hiç bilmem. Benim sancılar sıklaştıkca 2 dakikada bir 30 saniye sürüyordu. İkinci doğumum olk dogumuma gore yarı yarıya daha kısa sürdü. Daha çabuk ilerledi. Daha az yüksek sancı cektim. Bu doğumun daha kolay olur Allah'ın izniyle. Allah'ım sağlıkla kucaklamayi nasip etsin. Sancım geldikçe squat hareketi yap. Çömel kalk bol bol 
(550 puan) tarafından
İnşallah daha kolay olur Allah razı olsun ya
(18,112 puan) tarafından
Öyle olur sen hiç merak etme
0 oy
(3,724 puan) tarafından
Ben ilk dogumumda da suni sanci aldim ikincide de. Ilkinde tecrubesiz oldugum icin korkmustum, o yuzden 7 saatte dogum oldu. Ama ikinci de cok rahattim, 9 cmken bile annemlerle muhabbet edebilecek kadar kontrol ediyodum kendimi, 3 saatte dogum oldu. Ikinciler daha cabuk doguyormus ebe de oyle demisti. Acilman varsa sadece sureci hizlandirir. Hic acilma olmadiginda sanirim zor geciyo. Benimde acilmalarim vardi.
(550 puan) tarafından
İnşallah benim de olur ya
0 oy
(66 puan) tarafından
Gece sancım başlamıştı sabah 9da suni sancı aldım öğlen 3 te doğurdum. Suni sancı süreci hizlandiriyor. Acilmada ilerlerle bikac saat içerisinde doğum olur önemli olan acilmanin ilerlemesi.
0 oy
(454 puan) tarafından
Ben gece 3 gibi gittim suyum gelmişti hiç sancım yoktu ama açılma vardı biraz rahim de sertti. Sonra suni verdiler nst ye bağlı yattım baya sonra suniyi kestiler sancılar arttı epey sabah 07.05 te doğum oldu. İkinci doğumumdu 4 saat kadar sürmüş oldu. Ama en son ağır sancıları en fazla yarım saat çekmişimdir ilk suni verdiklerinde çok olmadı. Tam çatala yatırınca da rahim yumuşatıcı verdiler. Allah in izniyle bunu da atlatırsın inşallah. 
0 oy
(301 puan) tarafından
Benim 1 güne yakın sürmüştü ikincisi ilk bebeğim de de karnımda ölüydü 4 gün sürdü
0 oy
(5,540 puan) tarafından
Bana 9 da suni sancı takmışlardi 10.10 da kızımı doğum yapmıştım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(550 puan) tarafından
Ay ne güzel ya. Ama şu an suni sancıdan önce alttan ilaç verdiler rahim ağzı yumuşatıcı olarak inşallah ben de kısa sürede doğururum
(5,540 puan) tarafından
İnşallah canım Allah bir avazda kurtarsın.
0 oy
(5,807 puan) tarafından
Benim iki santim acilmayla gtmistim suni verdiler 4 saate dogurdum
0 oy
(462 puan) tarafından
3 saat sancıların sıklaşması süreci + doğum başlayınca 15 dakikada doğum yaptı kuzenim. 
0 oy
(1,195 puan) tarafından
2 parmak açıklık 4 cm ediyo canım çabuk acilirsin suni süreci hızlandırıyor benim 2 dogumumda suni ile oldu hızlıca olup bitiyo hele ikinci de sancıları yönetmeyi ogreniyosun 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Benm de kanlı nişan gelmişti öyle gittim sancım yoktu 2cm tek açılma vardı suni sancı verdiler 4 saat sonunda doğurdum böyleydi inşallah en kısa zmnda bebeğini kucağına alirsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gulhancakmak123 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
+1 oy
14 cevap 277 göst.
+1 oy
7 cevap 172 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemrenin mamasi (9,445 puan) tarafından soruldu

401,005 soru

12,000,023 cevap

36,182 kullanıcı

...