0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (461 puan) tarafından
Hanımlar oda nemlendiricisi kullanan ve memnun olan varsa tavsiye istiyorum. Memnun olmayan da olmadığı markayı söyleyebilir. 20 günlük bebeğimin burnu tıkanıyor geceleri bir tane almak istiyoruz.

4 Cevaplar

0 oy
(4,049 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

image

Kanz kullanıyorum memnunum 

(461 puan) tarafından
Hangi modeli acaba soğuk hava buharı mı sıcak hava buharı mı?
(4,049 puan) tarafından
Soğuk hava . Dokunmatik ekranlı uçucu yağ da koyabilirsin
(4,049 puan) tarafından
Koydum resim. E bebekten almıştım.
(461 puan) tarafından
Fiyatı da iyiymiş peki odanız büyük mü yeterli olur mu bizim yatak odamız büyük 20-25 metrekare filan var
(4,049 puan) tarafından
Evet güçlü buharı 35 metre kareye kadar iyi nemlendiriyor. E bebekten bakabilirsiniz bütün özellikleri yazıyor. 3 kademeli zaten odanın sıcaklığını ve nemini ölçüyor neme göre ayarlayabilirsiniz. Mesela odanın nemi 45 olsun istiyorsun ayarlıyorsun 45 e gelince kendisi duruyor nem oranı azalınca tekrar başlıyor. Uzaktan kumandası var . Ayriyeten su bitince kendisi duruyor ve sessiz çalışıyor
(1,463 puan) tarafından
Ben de bundan kullanıyorum iyiki almışım gerçekten.
(2,231 puan) tarafından
Ne gibi faydalarını gördünüz acaba hastayken falan rahat uyumayı sağlıyor mu
(1,463 puan) tarafından
Oğlum bogazla alakalı hiçbir sorun yaşamadı kışın yetişkinler için de kullanınca fark anlasiliyor
-Reklam-
0 oy
(2,731 puan) tarafından
Sinbonunkunu kullaniyorum ben mavi renkte olan cok memnunim
(461 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
0 oy
(86 puan) tarafından

image

2 yıldır tık demeden çalışıyor cok memnunum dün de birtane daha aldım 1200 TL'ye onuda yatak odama koydum . Ayın 15de maas yatınca diyerinden birtane daha alacagım her odada olsun istiyorum 
0 oy
(86 puan) tarafından

image

bunuda dün eczaneden aldım cnm memnun kaldım tüm gece çalıştı gündüzden belli suanda çalışıyor 3 TL su bitmedi mükemmel cihaz kiwi 10saat çalışıyor bitti an duruyor suyu
(461 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevaplarınız için ikisinden de memnunsunuz anladığım kadarıyla
(86 puan) tarafından
Evet cnm memnunum kivi 2senedir elim ayağım oldu cok sükür buda dünden belli

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 83 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy
9 cevap 249 göst.
16 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 136 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu

404,661 soru

12,122,198 cevap

36,476 kullanıcı

...