0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (1,719 puan) tarafından
İnstagramdan biri bana tüm telefonumdaki instagram vatsap mesajlarımı hatta sildiklerimi bile tüm teıefonumun içine girmis, hepsini ekran rüsmini atdı bana numaraları falan hepsiiii,  kızlar bu nasıl olur bana bildirim falanda gelmedi . Nasıl izliyor telefonumdan nasıl kaldıra bilirim acaba reset atsam düzelirmi? İnternetden baktımda mspy diye uygulamayla yapila biıirmis , dikkatli olun sizlerde. Benim instagram hesabim uzerinden yapilmis bu işlem. Casus yazilimlar var ama telefonumdan ansıl kaldıracagim nereye bakacagim bilmiyorum

9 Cevaplar

0 oy
(145,183 puan) tarafından
o nasi olmus oyle tanimadigin birimi 
(1,719 puan) tarafından
Tanimadığm evet. Ben yorumlarda biriyle kavga etdim . O yaptı diye düşünüyorum
(145,183 puan) tarafından
tovbe yarabbiii sen bi yazilimciyla fana konus telefoncuya git onlarda anlar
(1,719 puan) tarafından
Ha bu aklıma gelmemişti evet bunu yapiyim
-Reklam-
0 oy
(554 puan) tarafından
Git eses al polise şikayet et bütün yazışmaları göster hesabıni orataya cikar kimdir şikayet olursun birz laf al ağzından nerden aldın nasıl aldın diye
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Canim sana atan kişinin mesajlarını ekran görüntüsü çek ve siber suçlara git bir an önce. Format falan atma , anladığım kadarıyla yapan kisi su an telefonunun içinde. Ama şöyle bir şey var neden instagramdan attı. Acaba fake hesap açıp mi attı? Yazılımcı kod yazar böyle şeylerden anlamaz belki ama bir hacker ile görüşmek istesen dünyanın parasını alır senden ve hepsi her şeyden anlamıyor. Telefoncular da böyle şeyleri bilmez, teknik tarafı ile ilgilenir. Dediğim gibi özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan anasını ağlatırlar onun. Banka hesaplarına erismeden daha ileri gitmeden davacı ol ki olası bir durumda sen olmadığını kanitlayabilesin. 
0 oy
(20,804 puan) tarafından
Polise git bence. 
0 oy
(310 puan) tarafından
Hemen polise gitmelisin eşinin haberi varmı 
(1,719 puan) tarafından
Evet varda bos ver napa bilirki zaten dedi. Iki faktoelu dogrulama yapaljm dedi
0 oy
tarafından
bu suç. polise gidip şikayetçi olabilirsin. bir linke tıklamışsımdır o da virüsü göndermiştir 
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Polise git istersen bekleme

0 oy
(5,752 puan) tarafından
Direkt emniyete siber suçlara gitmelisin çok tehlikeli bir durum bu.
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Telefonuna gelen linke falan tıkladin mi hiç genelde öyle giriyorlar telefonlara. Banka hesaplarından falan para cekmek için dolandırıcılar öyle yapıyor 
(1,719 puan) tarafından
Yok canim gelmedi hicbir ljnk nede bildirim sadece bikeresinde farkli ulkeden giris vardi o zamanda hemen sifremi degistmirsdjm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 221 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,823 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Citipiti (4,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,556 göst.
+1 oy
3 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,439,502 soru

23,666,387 cevap

309,290 kullanıcı

...