0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (359 puan) tarafından
Burda yaşadığım yerde dilin Polat kuaföru açıldı lazere gitmek istyrm hangi cihazı kullaniyr yâda cihazı nasıl lazeri kullanınca bitince ne kadar süre sonra kıl cikmyr yâda çıkıyor bilgi veririmsnz

6 Cevaplar

+8 oy
(7,763 puan) tarafından
Adamlar vergi kaçakçılığında zirve yaptı herkesin cebinden çaldı hâlâ mi ona gideyim diye düşünüyor sunuz ?
(1,468 puan) tarafından
Katılıyorum. Ne gerek var böyle insanlara vermeyin paranızı.
(1,810 puan) tarafından
Kız geçen gün stry de sabun paylaşmıştı biri yazmıştı  abla eğer sizin faydanıza olacaksa alalım diye hala onalra inanıp alanlar var ellerinden gelse yarfık gönderecekler
(1,468 puan) tarafından
Enayiler olmasa uyanıklar geçinemez gerçekten
(7,763 puan) tarafından
G.tlerine don almaya paraları yok ama Dilani kalkindircak
-Reklam-
+1 oy
(1,239 puan) tarafından
Sorduğun sorulardan bağımsız ama bunca dedikodudan sonra dilan Polata gidip kesesine para kazandırmazdim. Eğer yakınlarında suit veya Aris ezgi doğan varsa deneyebilirsin. Site gittim bir paket bitti. Tüylerim bitmedi ama ağla ile alınacak kadar değil,  tek tük. İkinci paketi aldim hamile kaldım. Dikislerim iyileşince başlayacağım. 
0 oy
(359 puan) tarafından
Hu hu kızlar uyuyormusunuz
0 oy
tarafından
Dilan polata gitmedim başka güzellik merkezine gittim. Benim %80 bitiş garantisini verdi. Gebe olduğumda biraz çıktı bir kaç tüy hiç dokunma doğum sonrası gel bir iki kere atış yapalım dedi kızım 1 yaşında 6 aylıkken gitmiştim bitti çıkmadı daha da 
(359 puan) tarafından
Hangi kuaför cnm adını soylermsn burda da varsa gideyim lazer Alexander mi tüy daha cikmyr hiç
tarafından
Yoktur benim yakın arkadaşım di buz lazer olmuştum ben canım. Arkadaşımın butik kucuk bir merkezi mahalle kuaförü de diyebiliriz :)) buz lazer biraz daha acısız demişti
(276 puan) tarafından
Dilan polata 4 sene önce gitmiştim ben jelle yapılan lazerdi hiç memnun kalmadım 2 seanstan sonra gitmedim. 2 kez gittiğim de jelli olmasına rağmen bütün vücudumu 10dk da bitirdi çalışanı. Ama bulunduğum yerde bayanın biri buz lazerli yapiyodu ondan çok memnun kaldım gideceksen buz lazer olana git o daha etkili
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Hala şu kadının güzellik merkezine giden ve gitmek isteyen var hayret ediyorum gerçekten 
0 oy
(768 puan) tarafından
Git tabi canım bu kadar çalmaları azdı zaten birazda helalinden kazansınki çaldıklarına karşılık gösterebilsin daha çok çalabilsin. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 574 göst.
0 oy
2 cevap 704 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gamzeeee66 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 2,683 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 6,081 göst.
16 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde feyzamelek (46 puan) tarafından soruldu

411,063 soru

12,373,210 cevap

42,580 kullanıcı

Kategoriler

...