0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (5,896 puan) tarafından
Tavuk mesela bim a 101 şok gbi yerlerde hem.pahali hem civ civ eti kadar bı yemeklik zor çıkıyor eşime dedim artık kasaptan Alaçam dye babam kasaptan alıyor mesela kırık et pirinclik biz çok severiz kızım çok sever bimde bir paket aliyorim içinde üç dört parça var dedim bune kziimda ancak yetti kasap dahami iyi lezetli oluyor kızlar dün kooperatifte bir tavuk aldım hem pahalı hem civ civ kadar 

10 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Ben hiç marketten almam. Gecen gün Instagramda bişey gördüm eşekler azaldı diye hepimize afiyet olsun gibi şeyler yazmışlar Allah'tan babamın güvendiği en yakın arkadaşı var oradan alırız kasap :))
(5,896 puan) tarafından
Çarşıda kasap var bende ordan alım artık dyorim yaa marketteki çok kucik
-Reklam-
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Biz toros tavuk alıyoruz helal olarak başka bilmiyorum bazı yerlerde tüm köy tavuğu oluyormuş 
(5,896 puan) tarafından
Toros tavuk nasıl oluyor
(2,512 puan) tarafından
Markası toros şarküteri gibi yerlerde oluyor genelde
(1,034 puan) tarafından
Şu toros tavuk daha yaygın olsa keşke istanbulda yok resmen koca istanbulda
(2,512 puan) tarafından
Aslında büyük şehir de ama ben adanadayım sadece kendi ilçemde 5 6 tane satan yer var bildiğim. Süleymanlıların bazı yurtları da satış yapıyor denk gelirsen sorabilirsin. Ay sizde arden diye bi fastfoodcu olmalı o da toros diye biliyorum
(1,034 puan) tarafından
Eveeeet çok yakınımızda hem de çok lezzetli. Dondurmasını da tek geçerim çok güzel oluyor
0 oy
tarafından
Kasaptan aliriz genelde esimin hassas noktasidir et tavuk güvenmediği yerden almaz
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Kasaptan alıyoruz biz. 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Kasaptan baska bi yerden almam hele bim 101 den asla. 
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Eşim kendi dukkanindan getiriyor haliyle kasaptan geliyor ama indirim fln olunca bimden alıyoruz normal geliyor 
0 oy
(1,461 puan) tarafından
A101 bim ve diğer marketlerin tavuğu nedendir bilmem mantar gibi amA kasap aldığımız daha taze ve daha tatlı 
(5,896 puan) tarafından
Evet yaaa ablam dyordu kasaba hep günlük geliyor bende artık ordaan alcam dedigin gbi hiç tadı yok
0 oy
(733 puan) tarafından
Tarım kredideki köy tavugunu begendim bn biraz pahalı ama en azından pişirirken o kötü koku yok. Köy-tav adı
(5,896 puan) tarafından
Valaha bugün ilkez yiyecez bakalım pişiyor:)
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Migrostan alıyorum et ve tavuğu .tavuk genelde banvit veya sen piliç olur hiç sorun yasamadim
(5,896 puan) tarafından
Migros.pahali deglmi
(1,021 puan) tarafından
Yok canim aksine kasaptan daha uygun ben online aliveris yapıyorum birde kampanya çok oluyor .500 TL kırmızı et alınca 50 money puan yüklüyor 450 ye geliyor .buna benzer kampanya çok .lezzetide güzel migrosun.guvenilir geliyor birde kurumsal olduğu icin
0 oy
(66 puan) tarafından
Onun yerine canli alin kesin daha guvenli
(5,896 puan) tarafından
Kim kesecek kim tüylerini yollayacak :) o köyde yapardik
(66 puan) tarafından
Kiz kesip tuy kesmede ne var izmirin merkezinde oturuyoruz biz insanlar tek alimda 30 tane 60 tane aliyor buzlugua atiyorlad

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 39 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
+1 oy
2 cevap 43 göst.

406,230 soru

12,179,858 cevap

36,674 kullanıcı