0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Diğer tarafa sordum cevap veren olmadı korkuyorum zaten kötü bir hamilelik geçiriyorum 

image

7 Cevaplar

0 oy
(3,398 puan) tarafından

İdrar da protein kaçağın var mutlaka doktorunuza görünün 

(106 puan) tarafından
Peki ayın 15 ne kadar gitmesem herhangi bir sıkıntı var mı olur mu şuan 29 +4 günlüğüm gidene kadar 32 olacağım
(3,398 puan) tarafından
Çok gec cnm en geç pazartesi doktorunla görüş lütfen
(106 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim pazartesi gideceğim
-Reklam-
0 oy
(741 puan) tarafından
Protein kaçağı var görünüyor acil olarak doktora başvurun gebelik zehirlenmesi başlayabilir doktorunuz görmeli 
(106 puan) tarafından
Ayın 15ne randevm var o zamana kadar bemicem psikolojim bozuldu gerçekten
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Ah Nur benimde aklımda sen vardın bugun mesaj atacaktım.Kuzum Allah'ım inşallah kötü sonuclandirmasin umdugun gibi olsun hersey
(3,398 puan) tarafından
Yoo herkesin rahat değil 10 haftalikken rahatsızlandim girdiğim ameliyatların girdiğim operasyonların haddi hesabı yok 10 haftalikken yattim 24 haftalıkken çıktım ve sezeryan olurken tekrar ameliyatta olacağım bağırsağım karnımdan dışarı çıkarıldı torbali geziyorum afedersin tuvaletimi karnımdan yapıyorum ve o torbayı elimle boşaltıyorum yani senden daha beterleri var bunu düşün ve hayatı kendine zindan etme
(106 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbım sana şifa versin yar ve yardımcınız olsun
(8,357 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah rabbim korktugunuza ugratmasin
(3,398 puan) tarafından
Amin inşallah cnm ben inanıyorum herşey çok güzel olacak sende inan buna asla umutsuzluğa kapilma isyan etme rabbimin sınavı hepimiz bir sınavdayiz kimimiz erken girdi sinava kimimiz sırasını bekliyor
(106 puan) tarafından
Allah razı olsun evet herkesin imtihanı farklı Rabbım daha kötüsünü vermesin
0 oy
(689 puan) tarafından
Protein kaçağı hiç beklememen lazım 31.haftada cinsiyet öğrenmek için araştırma hastanesi gitmiştim protein kaçağı oluştu 8 saat tuttular benim Dr um başkaydı çünkü istemedim hastaneden çıktım evde 3 4 saat beklettim kendi Dr uma gittim gitmeseydim daha geç olabilirdi gebelik zehirlenmesi yaşadım acil doğuma alındım ezehirlenmeye sebep oluyor yani en azından erken tedavi altına alırlar gebeliğini rahat ilerletirsin randevuyu bu şekilde beklememeniz gerekir acile gidin gerekirse zaten Dr unuza ulaşırlar 
(106 puan) tarafından
Pazartesi günü gitsem bugün haftasinu başka şehire gidip geliyorum
(689 puan) tarafından
Yani beklememekte fayda var en azından acilde görünür bir kadın doğuma o size. Gerekeni söyler böyle bekleyerek ikinizde tehlikedesiniz ki ben 8 saat araştırma da gözlem altında kaldım istemedim orda yatış olmasını kalkıp eve geldim 3 saat içinde yüzüm elim şişti morarmalar başladı kendi Dr sabah karşı gittim bana iyiki geldin dedi geç kalabilirdiniz dedi ki eve gitmeyip direk gitmemem gerekiyordu çok yorulmustum serumlar iğneler baygın halde geldim ve morarma olunca beklemeden gittim imzamizi istediler çünkü hem ben hem bebek tehlikedeydi açıkçası bu sağ soldaki milletin lafı değil sizin tahliller ortada neyi bekliyorsunuz anlamadım
0 oy
(1,565 puan) tarafından
Protein kaçağı ilk kırmızı olandan mi anlaşılıyor acaba 
0 oy
tarafından
Ya sen iyi misin ne demek 15ine kadar beklicem. Bak belki lincleyen olucak ama olsun. Sen bekle 15sine kadar o bebek hem seni öldürür hem kendi Allah korusun karninda ölebilir. Bunu göze alacak mısın. Ben kasımda gebelik zehirlenmesi yaşadım hemen özele gittim protein kaçağı 8 bindi direk araştırmaya sevk edildim baktılar tansiyon düşmüyor bebeğe kan akışı azaldı 3 perinatoloji doktoru baktı bebegi almalıyız dediler 28+3teyim daha doktor bebek karnında ölür sen ölürsün dedi. Sen hala beklicem diyorsun şaka gibisin
tarafından
Haftası iyi canım merak etme erken doğum olursa korkma kızım 28+3te doğdu kilosuda önemli 925 gramdi
(106 puan) tarafından
Erken doğum riski mi var işte bu kötü benim bebeğim yarı damak ve dudak var kuveze girerse nasıl olacak ayy ne yaoacam şimdi ben inslah olmaz ya Erken müdahale olur yarabbim
tarafından
Allahın izniyle hicbisey olmaz kac kilo şuan kızım 65 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 10 aylık oldu
(106 puan) tarafından
1351 kilo kötü oldum ya bir an önce hastaneye gitmeliyim yoksa daha kötü olacam
tarafından
Maşallah canım kilosu iyi. Bizim doktor 1 kilonun üstünde olması önemli demişti kızım ultrasonda 800 gram görünüyordu acil varsa yakında ona git ama araştırma hastanesi daha iyi yoğun bakım bulunuyor orda saat kaçta gidersen bakarlar. Biz gece 2de gittik
0 oy
(4,137 puan) tarafından
Mutlaka git imkanın varsa şu an hastanede ol canım bende yaşadım aynı durumu ama 40.haftadaydım tansiyon yüksekliği için oluyor Allah korusun gebelik zehirlenmesi geçirirsin pazartesi falan bekleme 
(4,137 puan) tarafından
Zaten şu an bu testin üstünden iki gün geçmiş belki daha da yükseldi hem kendi canını hem bebeğini riske atma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
22 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KadrATr (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu

403,361 soru

12,082,028 cevap

36,357 kullanıcı

...