0 oy
466 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,097 puan) tarafından

Benim en sevdiğim yemek haslanmis içli köfte (Kutılk) 

Yemediğim de Ciğer ve mantarlı şeyler:)

31 Cevaplar

0 oy
(123,069 puan) tarafından

orucluyum ne olsa yerim kafasindayim suan :D ama sogam ve sarimsak asla yemem

(676 puan) tarafından
Allah orucunu kabul etsin.
(123,069 puan) tarafından
amin❤️
(3,097 puan) tarafından
Rabbim kabul etsin inşallah. ❤️ Ben de yemeklere kullanmayı seviyorum ya sogan sarımsak
-Reklam-
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Kabak ve patlıcan yemeği severim ama sadece babannem yapınca, başkası yapınca asla yiyemiyorum. Ama onun dışında her şeyi yerim
(3,097 puan) tarafından
Ben de kabak sevmem. Patlican kozleme de yemezdim ilk defa bu yurt dışında biraz yemeğe başladım canım
(2,401 puan) tarafından
Ben her şeyi sevenlerdenim ama eşim asla sebze sevmez o yüzden yemek yapmak işkence gibi
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Mumbar dışında herşeyi yerim. Ondanda kokusundan tiksindim ilk yedigimde. Temiz yapılmış olsa belki yerdim sonrasindada
(3,285 puan) tarafından
Kız dur iyi hatırlattın bugün geçti artık yarın yapam da yiyem :D
(1,489 puan) tarafından
Bugün kü menümüz de mumbar :))) annemden başkasının asla yemem :))
(3,097 puan) tarafından
Ay annem de tertemiz ve çok lezzetli yapar bir de görümcem ama haklısın temiz olmadı mı ya da lezzetli insan tiksiniyor
0 oy
(1,914 puan) tarafından
En sevdiğim yemek patlıcanın her haliii sevmediğim de bilmiyorum yemek sayılır mı yaprak sarması ve pırasaa
(3,097 puan) tarafından
Kız sarma ben severim de maalesef kocam sevmiyor :D patlican da pek sevmezdim normalde birkaç aydır köz olanı yemeğe başladım
0 oy
(1,464 puan) tarafından
En sevdiğim tavuk kanat ızgara gibi şeyler ben etcilim.sevmedigim küçücük agacciklar brokolimi ne diyolar
(3,097 puan) tarafından
Hahaha valla bizde öyle. Tavuk candır
(1,464 puan) tarafından
Öyle:)
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Butun yemekleri severim sevmedigim yemek yok ☺️☺️
(3,097 puan) tarafından
Maşallah keşke böyle olsam. Dur senin cevabı seçeceğim vallahi:D daha yazmadığım kac çeşit var yemediklerimde kötü oluyor bazen
(6,399 puan) tarafından
☺️☺️ cigerin kebabina bayilirimmm mantar da surekli yaparim tavuklu makarnaya kullanirim besamelli yaparim esimle de damak zevkimiz uyuyo ☺️ deniz urunleri sakatat baklagil sebze bayilirim
0 oy
tarafından

Genel olarak herşeyi severim yerim bakliyat sebze et balık özellikle tavuk yemeklerini çok güzel yaparım severek yerim. İşkembe paça gibi çorbaları içemiyorum midem almıyor gerçekten. Ama çok isterdim sevmeyi. Önceden hiç sakatat yiyemezdim şimdi kokoreçi en az iki gömüyorum :D ciğeri az da olsa yiyorum belki ilerde diğer sakatatlari da sever yerim belli olmaz

(3,097 puan) tarafından
Ben de barsak hariç hiçbir sakatati yemiyorum. Ama kokoreç candır ya vallahi
0 oy
(11,101 puan) tarafından
Yemek olarak olmuyor ama bal pekmez reçel baklava kek kısacası tatlı olan herşey ( sevmem ) Allah affetsin 

Taze fasulye 

Patates yemeği yemem 

Kuru fasulye 

Nohut 

Bulgur pilavı 

Tavuk 

Bunlar her oğünde olsa yerimmmm
(3,097 puan) tarafından
Sevdiklerinde patates ve tavuk hariç yemiyorum maalesef keşke ben de onları sevebilsem çokta pişer her yerde. Ben de yaparım ama yemem eşim için yapıyorum
0 oy
(8,524 puan) tarafından
Ciğer ineğin dili sevdiğim yemekler mantı  patates kızartması makarna köften en cok pirinç pilavı
(3,097 puan) tarafından
Ay köfte ve manti aşığıyım. Bu yurt dışında da manti aşırı pahalı ve çoğu yerde yok maalesef
(8,524 puan) tarafından
Bu hafta annrm yapacak benim
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Mantar hariç herşey yerim en sevdiğim yeşil fasulye 
(3,097 puan) tarafından
Kız ben de ikisini de yemem. Eşim için yaparım o da mantar aşığı
0 oy
(6,685 puan) tarafından

Yaprak sarma en sevdiğim 

Sahanda yumurta ve işkembe sevmediğim 
(3,097 puan) tarafından
Sarma biz kadınlar seviyoruz ya genel olarak ❤️
0 oy
tarafından
En sevdiğim yemek yaprak sarması en sevmediğim yemekte karnabahar pırasa ve sakatat şeyler ciger hariç 
(3,097 puan) tarafından
Senin sevmediğin her şeyi benim de yiyememem:D
tarafından
Aynıyız desene canım
0 oy
tarafından
Oooo sen bensin.

Ciğer ve mantar yiyemem.

Özbek mantısı ve içli köfte en sevdiğim yemekler
(3,097 puan) tarafından
Ay olsa da yesek, çok severim ❤️
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Herseyi yerim ayirt ettigim bisey yok saniyorumki :)
(3,097 puan) tarafından
Maşallah inşallah çocuğum sana çeker yemek konusunda Amin:D
(12,268 puan) tarafından
Benimkiler asla bana çekmedi insallah seninkiler çeker :D ve esimde yemek secmez tek yemedigi sey pismis havuçla bamyadir. Onun disinda sevmesede herseyi yer. Ama gel görki 2 çocukta seciyo
(3,097 puan) tarafından
Benim esim de et asigi o da seçer bazı şeyleri. Seçen demeyeyim de yemeyen cocuk çok zor
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Mantı sarımsak büyük büyük soğan olan yemekleri yiyemiyorum ve yeni tadlar yapamıyorum sjsjj en sevdiğim tavuk pilav ve beşamel olan sos karnıyarık dolma biber makarna ve hingel ciğer işkembe kelle paça şimdilik bunlar geldi sksk
(3,097 puan) tarafından
Maşallah hahaha ay ben de ciğer kelle paça filan yemiyorum sadece barsak güzel geliyor bana:D
0 oy
(3,363 puan) tarafından
Ciğer tüm sakatat etlerı sevmem ve mantar ağzıma bıle sürmem .. En sevdiklerim biber dolması sarma musakka tavuk sote et sote köfte olmazsa olmaz mantı☺
(3,097 puan) tarafından
Ay manti ve köfte aşkım kabardı hahaha
(3,363 puan) tarafından
☺☺☺olsada yesek
(3,097 puan) tarafından
Köfte yeni yaptım  sayılır pideli köfteydi manti 1 ay olmuştur en son yiyeli zaten bilmiyorum yapmayı hahaha
(3,363 puan) tarafından
Mantıyı en son annem varken yaptık ben biliyorum yapmayı yapayım da yiyelim kız ☺
(3,097 puan) tarafından
Ay inşallah canım benim
0 oy
(788 puan) tarafından
En sevdiğim yemek yaprak sarması birtek bulgur pilavını yemem onun haricinde her yemeği yerim 
(3,097 puan) tarafından
Ben de bulgur yemiyorum canım maalesef
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Siz nasıl yapıyorsunuz içli köfteyi içinde farklı bir yağ veya baharat var mı. Adanalıyız bizde de var ama dışı da salçalı ☺️
(3,097 puan) tarafından
Annem yapar ben bilmiyorum da canım. İrmik ve kisirlik bulgurdan yapiyoedu salça değil. İçi de bol et baharat ve bol soğandi He tabii ki yağ olmazsa olmaz iç kısmında ay canım çekti kız:D
0 oy
(4,200 puan) tarafından

Sevmediğim: ciğer, kelle paça, işkembe, keledoş,ve kuyruk yağı ile yapılan her şey 

Sevdiğim yemekler çok :D

(3,097 puan) tarafından
Kuyruk yağı sarma içinde kullanırdim sadece güzel olurdu ve barsak yerdim onun dışında sakat at sevmem:D
(4,200 puan) tarafından
Hiç yiyemem ben ya kokusu bile midemi bulandırıyor
0 oy
(676 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sevmediğim üç yemek var bamya, keşkek, barbunya. Kerenkte sevmem ama bizimkiler yaparsa suyu ekşi olduğu için suyuna ekmek bandırırım çünkü ekşi yemekleri çok severim. Onun dışında bütün yemekleri severek yerim.
(3,097 puan) tarafından
Ben de kerenk yemezdim bizimkiler çok severdi. Bamya barbunya yemiyorum biraz etçilim ya hahaha

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 492 göst.
+1 oy
31 cevap 817 göst.
9 Nisan 2021 Aile kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 629 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,482 göst.

406,262 soru