0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Annem 4 aylik kizima çeyrek alcam diyodu bi tazminat isi oldu geçende 11 bine alyans 9 binede yarim altin almis bana gösterdi koydu kenara geçen aksam oturmaya gittik esimin yaninda sey diyo ayy cocugumada bisey alamadim sevmeye yüzüm yok falan filan benide bi sinir kapladi sen alcani al bize gerek yok dedim esim aldiklarini bilmiyo kendi modu düştü yani ne gerek var göz boyamaya alcak olsan alirdin 20 bin harcadinda 4 binmi veremedin 

Sizce haksizmiyim kizlar cidden taksin beklentim yok ama boyle diyor olmasi insanla resmen alay eder gibi bisey ya 

3 Cevaplar

0 oy
(583 puan) tarafından
Yani yapacak birşey yok benimde annem oğlumda bana takı almıştı kızım oldu dükkanları vardı 100bin TL ye dükkanı devrettiler kızıma da sadece çeyrek alabildim dedi olsun hepsine aynısını yaoacaksin diye birşey yok dedim. Sonra bilezik almak istiyorum dedi bende dükkanı verdiniz 100 bin TL biz var alsaydın iki bilezik koluna dedim. Bazen anneler lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşuyor 
tarafından
Bizimkide aldı iste hala soyleniyo tamam alyans aldin anlarim eee yarim altin yapma 2 ceyrek al tak birini biride sana kalsin daha üstünden 1 hafta gecmedi boyle demesi beni enayi yerine koydugu anlamina gelir keske hic takmasa
(583 puan) tarafından
Bir daha derse alamadım diye söyle sende yarım aldın ya anne geçenlerde çok üzülüyorsan getir onu tak diye bir daha sesini çıkarmaz
tarafından
Aynen derim valla çok mantıklı dur kiz
(583 puan) tarafından
Sen sıkılacağına biraz da o sıkılsın :)
tarafından
Evet cok dert ediyosan 9 bin olani takabilirsin derim jsjsjs

Geçen bunu kaynanama yaptim Kaynanamlar besibirlik der normal adida resat altını meshur buralarda ben altindan anlardim ama daha önce gic resat görmemiştim bekarken bizim yöredede yoktur besibiyerde denilen sey 4 ceyrek bi tam altindan oluşur taki alcaz bana dedi besibirlikmi alalim yoksa gelin kolyesimi istersin setmi istersin dedi simdi heveside var ne istesem takacak bende gittim gelin kolyesi dedim (onun besibilirlik dedigi meğer resatmis)

Geçen konu açıldı komsu teyzede vardi dedim anne 5 yil öncesine donebiliyormuyuz niye kizim dedi ben besibirlik isticemde dedim nasil kahkaha attilar yıkıldı gülmekten gecti artik geçti dedi jsjsjsjs
(583 puan) tarafından
İyi sana yine sormuşlar ne istersin diye :D
tarafından
Sordular canim hakkini yiyemem o zaman ben istemeden bana beştaş saat küpede aldi ben takamam alma demistim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsanın kendi annesinden gelmesi de üzücü aşkım ya. Ama bişey diyim mi bı insanı heveslendirip kalbini kırmak çok kötü bişey. Kul hakkı bence. Almayacaksan hiç alcam deme. Bende geçen sene hamileydim gittim kayinbabamlara kisliklarina yardım ettim o halde. Kurbanda etine girdim midem bulansa da yaptım küçük baş olduğu için yemiyorum da neyse ona lafım yok. Konservelerden bir iki verse de bende evde yesem diye bekledim hiiiic vermediler. 1 hafta sonra öğrendim ki konserveler hepsi patlamış bozulmuş. Valla sevinmek de gelmedi de icimden insan bı düşünür kendi çocuğunun evine bir iki tane versen aç mı kalırsın. Annem de saf herşeyi alır bana, gelinine. Kisligi hem bana hem geline yapar gönderir ama annemden kötüsü de olmaz. Ayh birikmisim bende. Allah etrafımıza hayırlı insanları bollastirsin . Böyle hayirsizlarin mali yemeği de kendisi de uzak dursun
tarafından
Dedim dedim sen alcana al bize lazim degil dedim sonra yüzü düştü
tarafından
Bazen bu yaşlıları anlamak zor ya 50yas üstü gereksiz trip tavırlara giriyorlar
tarafından
Bizimki 60 yaşında tam geçen 60 yaşındasin dedim daha 60 a var diyo hesapladik 61 yas çıktı ama sorsan yok tamam ben 60  sen 30 ol dedim☺
tarafından
Dimi artık öyle avunsunlar :)) cocuklasiyolar ya
tarafından
Aynen burdan bil jsjsjs
0 oy
(63 puan) tarafından
Evet bu konuda haklısın ama en azından bir şey alamadım yüzüm yok sevmeye demiş aynı durumu ben kaynanamgille yaşıyorum bebeğim 5. Ayına girecek hiç bir şey takmadılar en azından bir çeyrek bekliyordum ben doğum yaptıktan sonra kaynanama altın zincir çeyrek bileklik künye falan almışlar bize gelince hiç bir şey yok bir de utanmadan çocuğu seviyorlar bi de eşim evin tek oğlu nasıl yüzleri var anlamıyorum.
tarafından
Tehh allahim onlarda ayrı bisey ya alacam dedide du bakalim alacakmi bizim oda var 4 yildir kizima kiyafet alacak hala alacak yani alacami vardirda asla almasi yoktur
(63 puan) tarafından
Ay yemin ediyorum aynı kaynanamgil gibi bayramda kıyafet alalım dediler almadılar oyuncak alalım dediler almadılar en son iki ay önce bizde kıyafet alalım dediler almadılar ınsanlar ne kadar garip ya.
tarafından
Bizimkide aynıdır alcam alcam he alcam de alcam kizim 4 yaşında digeri bile dogdu jsjsjs
(63 puan) tarafından
Ay Bir de şey var ya kaynanam etrafta doğum yapacaklara çocukları hep kız oldu pembeli pembeli ördü ördü ördü Bana da kendi elindeki artan krem renkli iplerle kızma hırka ördü  bir de benim ilk bebeğimi Düşük yaptım ona patik örmüştü ördüğü o patiği gitti başkasına verdi O kadar zoruma gitti ki s.laklar vallahi ya insanda biraz vicdan olur.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 353 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
7 cevap 196 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 438 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu