0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (410 puan) tarafından
Kızlar kahve renginde kaç kere salonumda gördüm öldürdüm az önce yine iki tane gördüm. Parkenin altına kaçtı bi tanesi omuda çıkarttım attım ama duvarım da küçük minnacık kahve rengin de bi kaç tane gördüm hamam böceği mi acaba küçük bebeğim var kolu böcek ısırığı gibi acaba onlar mı ısırdı

2 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Isırığı bilmem ama eczanede jel var onu al küçük küçük her köşeye çıktıkları yere koy ve kökten kurtul yaz boyu evimde fink atan karabocekler şimdi hiç yoklar 
(1,455 puan) tarafından
Ben görünce ellemem anca gündüz vakti süpürge çekerim gece eşim alıp atar sjsjs evt şırınga kırmızı renk o çok etkili bizim binada var mesela ben 5.kattayim kendi daireme yaptığım günden beri bjnada hiç görmüyorum
(410 puan) tarafından
Bi ara yatak odaö da görmüştüm saaat gece 3 tü eşimi uykudan çağırıp uyandırdım   eşim kalkıp öldürdü
(1,455 puan) tarafından
Ahahhahas sen dediğimi yap yaptığın gibi yok olacaklar
(410 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol hamam böcekleri mi acaba böyle minnacık ta vardı detaylı bakmazsan göremezsin b0yğk ihtimalle o parkenin altında çıkıyorlar dı duvarda yürüyorlar dı
(1,455 puan) tarafından
O ilaç tüm böcekler için geçerli:) için rahat etsin
-Reklam-
0 oy
(726 puan) tarafından
Asit borik diye bi madde var eczanede satılıyor. Patates haşla bununla karıştır. Ceviz büyüklüğünde toplar yap mutfak tezgahlarının altına at ama beben varsa dikkat et. Bunu böcek yiyince yuvasındakilerede taşıyıp öyle öldürüyo soykırım gibi düşün 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 133 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 73 göst.
0 oy
10 cevap 252 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kaavi (2,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu