0 oy
1,375 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından

Kızlar 33 lü finish vardı 300 tlydi eşim pahalı dedi bende 122 ye bunu aldım bimden  ama öyle aman aman güzel yikamadi aranızda kullanan var mı yada kullanırken 2 tane atsam daha temiz yıkar mı ilk defa alıyorum çalışan kız çok güzel 

imageherkes alıyor dedi ondsn aldım bende ama pişman oldum  güzel yıkayan uygun fiyatlı önereceniz var mı 

36 Cevaplar

+2 oy
(2,512 puan) tarafından
Sparx 150 lira canım bi dahakine onu al. Bunu da bitirmek için bulaşıkların biraz fazladan pisliğini alarak kullanabilirsin 
(234 puan) tarafından
Mantıklı araya gitmez en azından perdelerimi yıkadım bugün onda kullandım elimde kalmasın diye
(13,433 puan) tarafından
Bunu genel temizliklerde kullan bence de sparx çok güzel denemek için kirli koydum bulaşıkları tertemiz yapmış ondan önce de tarım krediden almıştım o da iyiydi
(234 puan) tarafından
Ya bingo yada sparx alacam canım inşallah
-Reklam-
+1 oy
(9,172 puan) tarafından
Asperox var 150 lira oda çok güzel yıkıyor 
(234 puan) tarafından
Fiyatı uygunmuş diğerlerine göre deniyim onuda
(486 puan) tarafından
Asperoxun bimde mi
(9,172 puan) tarafından
Bimde gormedim ama a101de ve koparatifte var
+1 oy
(1,014 puan) tarafından
Yeni çıkan bingo kullan çok iyi diğerleri iyi yıkıyor ama boykot almıyorum artık 
(234 puan) tarafından
Bı kaç kişi daha yazmış bingoyu onu bir deniycem
+1 oy
(12,801 puan) tarafından
Bardakları çizdi bu bende ve bulanıklığı var cam üründe
(234 puan) tarafından
Bende de cizdi bide bulanık çıktı dedin gibi
+1 oy
(566 puan) tarafından
Ben asperoxun markasını kullanıyorum yerli olduğu için. Diğer marka deterjanlar dan kat kat güzel yıkıyor ama çok da uygun değil hemen hemen aynı gibi diğerleriyle fiyati
(234 puan) tarafından
Bingo güzel diyorlar ona bakacam
+1 oy
(1,914 puan) tarafından
Kullandım aldığım gibi kayınvalideme verdim o onu kullanıyor çünkü ben bingo denemiştim hoşuma gitti artık bingo alırım gayet memnunum 
(234 puan) tarafından
Bende bingo alacam sen ne kadara aldın canım
(1,914 puan) tarafından
Valla hiç hatırlıyorum ama yüksekte çalıştırmayı deneyebilirsin yazık kullan onuda
(234 puan) tarafından
Kısa programa atıyorum elektrik su çok gelmesin diye mecbur canım kullanıyorum şuan zaten ama güzel değil
+1 oy
(1,706 puan) tarafından
Berbat bu yaa
(234 puan) tarafından
Kaç tane var içinde bide a101 den mi aldın canım bende ondsn alacam inşallah burda da kaç kişi önerdi
(1,706 puan) tarafından
İçinde 32 tane var canım. Evet a101den aldım 10tl üzeri 149du bitmeden yarın yetiş al bence
(234 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
(1,706 puan) tarafından
Rica ederim canım iyi akşamlar
(234 puan) tarafından
İyi akşamlar ❤️
+1 oy
(285 puan) tarafından
Canım bende kullandım bunu ama bardaklarım hep çizildi hep kirli çıkıyordu bulaşıklarım iki tane atmama rağmen bide 
(234 puan) tarafından
Benimkide aynı valla bunu temizlik de biseyler de kullanacam mecbur araya girmesin bingo alacam galiba
+1 oy
tarafından
Asperoxun bulaşık tableti çok güzel ya bingoyu denedim oda iyi ama en iyisi asperox
(234 puan) tarafından
Asperox ne kadar hangi markette
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Ayy ben bunu aldım 1 paketi iyi çıktı ikinci paketi aldım param çöpe gitti tekrar finish aldım bardaklarimi o kurtardı hep sararmisti 
(234 puan) tarafından
Benimki bardaklar yağlı çıktı yarısı yarısı temiz
(3,554 puan) tarafından
Kötü olmuş valla 300 TL verseydi eşin daha iyidi. Yeni cikan çok marka var ama hangisi iyi bilmiyorum sonuçta para kolay kazanılmıyor hele bu devirde
(234 puan) tarafından
Bingoyu denemeyi düşünüyorum bakalım indirimdeymiste
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Pırıl excellence alıyorum kırmızı paket .40 li 260 TL ye çok güzel koku da birakmiuor
(234 puan) tarafından
Koktu zmann bende sevmiyorum tekrar durulama isteği oluyor ilaçlı gibi sanki pırıl de güzeldir bence
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Maalesef önceden kullandım.  Sparks aldık güzel yıkadı 
(234 puan) tarafından
Yorumları cidden kötüymüş bunun keşke almasaydim ama aldım bi kere dolu daha içide bu markayı da ilk defa duydum
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Geçen bende a101 den bingo nun yeni çıkan ürünü aldım yenimi çıktı onuda bilmiyorum ama 300 TL den 150 TL ye düşmüştü çok temiz yıkıyor 
(3,351 puan) tarafından
Katılıyorum bende Kampanyadan aldım cok memnunum
(1,787 puan) tarafından
Evet canm bende çok memnun kaldım hatta eşime dedim pahalanmadan iki üç paket daha alıp koysak baya giderdi bize
(3,351 puan) tarafından
Malesef onu bende dedım de şartlar uygun değildi bıde elit almıştım ıkısındende kullanıyorum ama tabi bingo daha iyi
(234 puan) tarafından
Fiyatı uygunmuş ondan alacam bende galiba
0 oy
(4,039 puan) tarafından

Bayaz şirke dök kapağa her yikamada öyle güzel yıkıyor 

(234 puan) tarafından
Deniycem canım teşekkür ederim
(4,039 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(2,541 puan) tarafından
A101de bingo var oda iyi yikiyo diyolar cnm 
(234 puan) tarafından
Yeni çıkmış galiba gidersem ona bakacam
(2,541 puan) tarafından
Galiba cnm sarigucte çıkarmış oda uygunmus
(234 puan) tarafından
İkiside A 101 de mi
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Asperox kullanıyorum çok memnunum valla harika yıkıyor. 
(234 puan) tarafından
Koku yapıyor mu peki
(1,489 puan) tarafından
Kötü koku yapmıyor, kendine ait limonsu kokusu var
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Senelerdir bunu kullanırım sorun tablette değil bence sizin makine tablet seçiyor olabilir 
(241 puan) tarafından
Aynen bende öyle senelerdir kullanirim hiçte leke çizik bırakmadı şimdiye kadar makainanizin markası ne
0 oy
(763 puan) tarafından
Kalıp gibi kalıyor çok kötü 
0 oy
tarafından
İnternetten al Türk mallarından ben elimde yıkıyorum makinem yok ama yorumlarda hangisi iyi uygunsa sipariş verirsin memnun kalırsan devam edersin
(234 puan) tarafından
Kartım yok canım marketten bakacam inşallah bende elimde yıkıyorum eşim eskici biri satmış eşimde eve getirmiş sağlam diye sana daha güzelleri nasıp olsun inşallah
tarafından
Olsun canım gözüm yok lüx eşyalarda lüx hayatta vs ☺teşekkür ederim
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Fazla atma bu biraz bardakları bulutlu gibi yapıyor. Zamanında finish alıp stok yapmıştım onun da kokusu ağır geliyor yarıya kesip atıyorum sen de öyle yaparsan hem güzel yıkıyor hem de daha ucuza geliyor
(234 puan) tarafından
Yarıya kesip attın zman içindeki jeli dökülmuyor mu canım benim bardakalr da bulutlu gibi de Domestos döktüm kurtardı yine biraz
(1,034 puan) tarafından
Jel formluysa akar benimki kati

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,058 göst.
2 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda98 (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 389 göst.
6 Aralık 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 271 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu