0 oy
1,335 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından

Kızlar 33 lü finish vardı 300 tlydi eşim pahalı dedi bende 122 ye bunu aldım bimden  ama öyle aman aman güzel yikamadi aranızda kullanan var mı yada kullanırken 2 tane atsam daha temiz yıkar mı ilk defa alıyorum çalışan kız çok güzel 

imageherkes alıyor dedi ondsn aldım bende ama pişman oldum  güzel yıkayan uygun fiyatlı önereceniz var mı 

36 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
Ben artık İsrail ürünü almıyorum geçen aksperoxun aldım birde bingo ikiside çok güzel yıkıyor ama ben dönüşümlü olarak kullanıyorum 
(234 puan) tarafından
Bu israil ürünü mü hiç bilmiyorum bingo alasim var benimde
(265 puan) tarafından
İkiside türk malı
(234 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Ben beğenmiyorum bunu tarım kredide bugün gördüm renax tb vardı 125 tl ye gayet uygun ve çok güzel yıkıyor 
(234 puan) tarafından
Remax da güzelmiş evet duymuştum bu güzel değil zaten ben mecbur kullanıyorum aldım bı kere
(2,649 puan) tarafından
Asperox bingo ve renax kullandım üçüde çok güzel A101 de bingo var indirimli tarım kredide renax evinin yakınlarında varsa bak bence
(234 puan) tarafından
A101 e yakınız bakacam inşallah
0 oy
(6,753 puan) tarafından

Bende aldım bundan hiç güzel yıkamıyor:'(

(234 puan) tarafından
Bende ilk defa aldım mecbur kullanıyorum şimdilik
0 oy
tarafından
Güzelim actisoft almıştım ben boykottan beri, geçen renax diye bir şey gördüm onu aldım ama kullanmak nasip olmadı daha. Acitsofttan memnunum
(234 puan) tarafından
Bu markayı da ilk defa duydum renaxda güzelmiş ama
0 oy
(241 puan) tarafından
Yorumlarda kimse memnun değil ama 2 3 sendir hep bunu alirim hatta indirimdeyse Bi tane daha alirim hiç bardakları çizmedi şimdiye kadar Bi ara bulanık yıkadı makinenin tuzu bitmiş ışığı yanınca tuz ekledim yine bu tabletten attım gayette güzel yikiyo makina arcelik ve 2.el
(234 puan) tarafından
Bazı makineler seciyormus belki öyledir benimkide ikinci el eşim hurdadan getirdi ama sağlam bardaklarim çizildi bide bulanık gibi bardaklar tam parlatmadi tuzla parlatıcı da döktüm şimdilik bitene kadar mecbur kullacaam
0 oy
(373 puan) tarafından
İndirim takıp et bingo çıkmış onu alsaydın keşke.bwn bunun değisigi BİM'in markası kullanıyordum çok güzel yıkıyor ama ne fayda hep çizdi bulaşıklatimi
(234 puan) tarafından
Hiç almadım eşim dedi en uygununu al keşke de almasaydim bingo almayı düşünüyorum
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Valla bende kullandim hic guzel degildi zaten makinam iyi yikamiyo tertemiz koydugum halde bbunula yikayinca geri kirleniyodu 
(234 puan) tarafından
Benimkiler in de bazılarıni yıkıyor yarısı kattimdan daha kirli çıkıyor
(10,882 puan) tarafından
Bende anlamiyorum sudan gecirir koyarim iz bile kalmaz sade suyla calkalasa daha temiz olur bu deterjani koydugum gun lekeli cikiyo ki ayda bi kere sirkeli bos calistiririm fitresini surekli kontrol ederim hicc kirli birakmam
(234 puan) tarafından
Bazı makineler bu deterjanla güzel yikıyormuş bazı makine seçiyormis öyledir belki seninkide bende boş çalıştırıyorum arada
(10,882 puan) tarafından
Eski makinalarda etkili o zaman benimki samguns 3 yillik
(234 puan) tarafından
Benimki de çok eski ama kabul etmedi bunu
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Tarım krediden yerli üretim Renax diye bir kapsül aldım çok güzel yıkadı fiyatı da iyi 33 tanesi 130 lira
(234 puan) tarafından
Fiyatı çok iyi diğerlerine göre  teşekkür ederim canım bir bakayım onada
0 oy
tarafından
Bn kulaniyorum güzel bişey yok şu snda
(234 puan) tarafından
Bilmiyorum belkide makineden kaynaklidir
0 oy
(175 puan) tarafından
Bardakları çiziyor hiç güzel değil 
(234 puan) tarafından
Benim bardaklar i cizdi bide güzel yikamiyor
(175 puan) tarafından
Bulaşıklarda koku da yapıyor bi kere aldım bi daha asla almam
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Bende sevemedim bunu

Bingo aldım çok güzel 

Renax da 2.sıraya girer

Sparx daha denemedim 

Ha bide porçöz sıvı var oda güzel beğendiklerimin arasında
(234 puan) tarafından
Bende bingo alacam çok kişi onu önerdi
0 oy
(869 puan) tarafından
Bunun kadar kötü bir deterjan görmedim. 2 kere almıştım 2 sene önce tövbe ettim sonra. 2 aydır Bingo aldım onu kullanıyorum aşırı memnunum bardakları kaşıkları pırıl pırıl yaptı. Geçen hafta da eşim sparx almış bir tane onu da övdüler de daha kullanmadım. Ama Bingoyu tavsiye ederim 
(234 puan) tarafından
İnşallah bingo alacam binyogu cok tavsiye eden oldu sparx da güzelmis
0 oy
(1,258 puan) tarafından
149 TL bingo normal fiyatı 250 tlydi a101 de bilemem kaç TL üzerine 150 ye geliyordu efsane birşey makinam ve bulaşıklarım parıl parıl
(234 puan) tarafından
Yeni çıkmış Galiba ondan indirimde
(1,258 puan) tarafından
Olabilir stok yapmak lazım
0 oy
(1,893 puan) tarafından
Bingo çok güzel pırıl pırıl bulaşıklar tertemiz oluyor valla
(234 puan) tarafından
İnşallah bende bingo alacam canım
0 oy
(188 puan) tarafından
İyi değilse makina ın içine bi kaç tane de limon tuzu at öyle bulaşıklar parlar bu bitene kadar bu şekilde yap canım 
0 oy
(143 puan) tarafından
Annem biminkini kullanıyor senelerdir memnun başka yerden almiyo hiç makinaya göre değişiyor sanırım 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,058 göst.
2 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda98 (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 389 göst.
6 Aralık 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 271 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 706 göst.