0 oy
959 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Evlat sahibi olmak icin o kadar yıl bekleyen annelerimiz varki...Rabbimin kendine verdigi melegi daha koruyamayan sahip cikmayan anne adaylari var...Bu fotograf kanımı dondurdu...Bir evlat sahibiysen Allah cezasini veresice o telefon neden elinden düşmez ben anlamıyorum!!!

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bu kadin annemi ? Daha ilk kontrole gittiğimde  ..kalp atisini duyduğumda titreyen o kulağim,hizla carpan yüreğim,heyecanla evladimi bir an olsun goreyim diye ulturason gününü merakla beklediğim,her hareketini hissettiğimde sevinçle kocamin elini karnima  goturdugum ogünler daha dün gibi .Ya simdi ? Bir ağlasa yüregim burkulur.. Bu kadin anne değil bu kadin anne olamaz bir bebeğin en iyi hissettiği anne göğsünde değil,...  yerleremi layik bu bebek ??Allah seni islah etsin kadin Annelik sana ve senin gibilere yakismiyor!!
-Reklam-
0 oy
(531 puan) tarafından
Annelikle alakası yok bence Tek Kelime Yani Her doğuran Anne Olmuyor Maaleseff
tarafından
Herkes anne baba olabilir lakin herkes iyi anne baba olamaz.Allah onlarıda kuru yerde yatirsin insallah!Cok hassasim su gunlerde bu konularda.Gormez olaydim bu fotografi
0 oy
(158,725 puan) tarafından
Allah belasini versin diyorum
tarafından
Elim ayagim titredi gorunce
0 oy
tarafından
Neden blmiyorum ama elim ayağım titredi sinirden 
tarafından
Bende ole oldum.Elim ayagim titredi.
0 oy
tarafından
Böylelerine cocuk veemesin rabbim okadar isteyen varken neden bunlar anne oluyor Allah belasini versin bunların..
tarafından
Rabbim bunlari da bole sınıyordur.O cocugun gunahi ne...Elinde patlasin o tlf
0 oy
tarafından
Her doğuran anne olamıyor malesef annelik içten gelen kutsal Bi duygu bunun gibi vicdansızları Allah ıslah etsin 
tarafından
Kızlar bazen Allah verdiğiyle de imtihan eder Allah ıslah etsin ben akşama kadar attığım her adımda vicdan azabı çekerken millette ki Rahatlığı anlamıyorum bişey diyemicem Rabbim bizi de şaşırtmasın yapmam demiyorum
tarafından
Herkes anne olabilir lakin iyi bir anne olamaz.Benimde gorusun budur.Allah islah etsin ben hamileyim hop oturup hop kalkiorm bise olacak diye.
0 oy
(996 puan) tarafından
Bana inandirici gelmedi
tarafından
Inandirici veya deil.Bole yapan insanlar da varki bi sosyal deney de olabilir...Cocuk siddetlerini bircok kez duyduk...Allah cezalarini versin insallah
0 oy
tarafından
Benim de en çok bu sinirimi bozuyor bunlar anne oluyor da biz niye anne olamıyoruz 
tarafından
Rabbim sizede ewlat nasip etsin insallah.Bu da onlarin imtihani.Allah cezalarini verecektir cocuklarina eziyet edenlere.
0 oy
tarafından
Sosyal deney falandır bence bu gerçek değil 
tarafından
Sosyal deney bile olsa bole seyler gerçek hayatta oluyor ki sosyal deney yapiolar.Defalarca cocuklarina iskence eden anne babalar gorduk.Allah cezalarini versin!
tarafından
Ben bu fotoğraftan bahsettim ilk izlenimim sosyal deney olduguydu  gerçek hayatta olmaz böyle şeyler demedim ki  tabimide oluyo neler neler oluyor keşke sadece telefonla ilgilenip çocuğa bakmamak olsa  ..
0 oy
(799 puan) tarafından
Bilincli cekilmis bi foto gibi geldi bana.Gunumuz annelerinin abartili hali yoksa hamgi vicdan bu kafar kucuk bebegi yere koyar..
tarafından
Sonuc olarak bole anneler var!Iskenceci pislikler.Allah cezalarini versin elim ayagim titredi.
(799 puan) tarafından
Aslinda dogru diosun beteride var sokaga birakanlar mesela
tarafından
Ewt canm.Gecende de bi videoya denk geldim rus kadın sirf bi tatile gidebilmek icin 2 tane cocugunu öldürüp yakmis.2018de olmus bu.hemde cocuklar Turk bi babadan.Hala aklima geldikce uzuluorm:((Vicdanszlar
(799 puan) tarafından
Yakmismi. Bu nasil kafadr Allah islah etsin yazik masum cocuklara .kafa kirik belli dicemde tatil yapicak psikoljiyi nerden buluyor
tarafından
O..rspu diyesin iste.Gitsin cehenneme tatile.
0 oy
tarafından
Ay sinirlerim bozuldu biz evdeyken bile minderin üstüne bebeği koyarken altını düzeltiyoruz yumuşak olsun diye uğraşıyoruz kadının yaptığına bak
tarafından
Oyle canm.Benim daha karnimda hareketlerini duymayinca ödum kopuor.Bu nasil bi vicdansizlik ki eline almis zikkim olasica tlfu cocugu atmis yere.
tarafından
Ben de alıyorum telefon elime ama çocuğum kucapımdayken alınca bile diyorum acaba radyasyondan zarar görür mü o kadar düşünüyorum
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Yanlış gibi görünsede aslında kadının yaptığı şey doğru.Uzun süreli uçak yolculuğu yapacağı için sert bi zemine yatırmış canım
tarafından
Bu konu hakkinda bi bilgim yok.Lakin yaninda koltuk var orasida sert oraya koysaymis.
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bunun gerçek olduğuna inanmak istemedim sadece
tarafından
Bende istemedim; (Cok kotu oldum goruncr.Zira hassasim bu gunlerde.
0 oy
(16,715 puan) tarafından
Yuh diyorum başka da bişey demiyorum 
tarafından
Allah islah etsin:(
0 oy
(655 puan) tarafından
Merhametsiz *****  bir anne.
tarafından
Anne demek bile yakismior bunlara:(
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Yazık kıyamam yaa

Allah akıl fikir versin
tarafından
Allah islah etsin:(
0 oy
(40 puan) tarafından

Nefesim kesildi :unsure:

tarafından
Bende kotu oldum gorunce.
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Çocuğu yeremi yatırmış o ben şok ya ben sıcacık evimde dahi oğlumun üstünü 10 kere düzeltirim başını kolunu düzeltirim bu nasıl anne 
tarafından
Annelik var annelik var.Herkes iyi bi anne olamaz.Sadece dogurmak mesele deil.Hayvanlarda doguruo.Ki onlarda bile nasil merhamet var.Biz insanoglu iyice kendi zevkimize duser olduk:(
(5,439 puan) tarafından
Haklisin cnm malesef ://

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 554 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde irmikmoms (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 731 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde -anne- (14,414 puan) tarafından soruldu