0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar Bebeğim 5 aylık bir ay sonra 6 ayına girecek ama şimdiden heyecan bastı beni. Ek gıdaya geçmesi için 5,5 aylıkken başladınız Yoksa tam 6 aylığı beklediniz mi bu süreçte neler yaptınız Bilgilerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Bebeğim sadece anne sütü alıyor.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
5.5 aylıkken tadima başladım 3 gün kuraliyla. 

Ama her bebek bir değil. 
(62 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
6 aylıkken başladım hiç acele etmedim illaki o gün gelecek zaten diye. 3 gün kuralına uyarsan alerjisi olup olmadığını anlarsın 
(62 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bilmiyorum ama içinde öyle bi heyecan var ki tarif edemem. Bende mi böyle oldu yoksa herkes aynı heyecanı mı yaşadı bilmiyorum.
tarafından
Elbette yaşadım yaklaştıkça yapıp yapıp kendim yiyordum yaa ama elbette onun sağlığı için gereken neyse onu yaptık doktorumuz 6 ay dedi 6 aylıkken başladık kuzenim 5.5 da başladı doktor tavsiyesiyle
(62 puan) tarafından
Bakalım bende 5 aylık aşısına gittiğim zaman konuşur doktorla ne diğerlerse ona göre hareket ederim :)
0 oy
(299 puan) tarafından
Ben ikisindede dört ay bitiminde yogrtla basldim sonra yavaş yavaş başka şeyler denedim ama kural vs değil özel corba ne verince yemedileer bizim yedillerimizi verdim az tuz salça kullanarak pişirdim bende hep elhamdülillah hiç birşeyde olmadi
(62 puan) tarafından
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bizde bi sorun yaşamayız.
0 oy
(2,309 puan) tarafından
5 aylıkken ev yoğurdu ile başlayalım demişti doktoru öyle başlamıştım kızımla ilk zamanlar üç gün kuralına uydum sonra saldım çayıra mevlam kayıra sjsjsj. 

Şimdi oğlum 2 aylık onda da aynı şekilde başlarız inşallah 5 ayından sonra 
(62 puan) tarafından
Ya bende 3 gün kuralına uysam mı uymasam mı bilmiyorum bazıları uyuyor bazıları uymuyor sanırım bende uymayabilirim .
(2,309 puan) tarafından
Alerjikse bir kere de de reaksiyon verir zaten direk veriyor hemde. O yüzden 3 güne uzatmak sıktı beni devam etmedim
0 oy
(6,356 puan) tarafından
5 aylik  iken başlamıştım  cnm 
(62 puan) tarafından
0 oy
(5,488 puan) tarafından
5.5 aylıkken doktor tadimliklara baslamami söylemişti oylelikle başladık 
(62 puan) tarafından
0 oy
(2,923 puan) tarafından