+1 oy
784 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biz eşimle kaçarak evlendik o yüzden sade nikah yaptık kız kardeşim ve kaynım nikah şahidimiz oldu. Kına yapmadık eniştem 2 ay önce vefat etmişti diye. Bugün de 1. Evlilik yıldönümümüz. Sizlerin nasıldı 

42 Cevaplar

0 oy
(5,499 puan) tarafından
11 sene önce 3 gün olarak oldu ilk gün nikah sade ikinci gün kına üçüncü günde balo gunduzunde yemek vs verildi
tarafından
Ay ne güzel. Nice mutlu senelere canım
(5,499 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin sizede nice senelere ♥️
tarafından
Amin güzelim
-Reklam-
0 oy
(1,934 puan) tarafından
Bizde kaçarak evlendik eşimin zoruyla 4 ay sonra düğün yaptık sabah yemek akşam eğlence konvoy falan da olmuştu öyle normal düğün yanii
tarafından
Güzel olmuş canım. Eşimin ailesi burda değildi bizde nikah yaptık sade. Düğün salonu çok pahalı ya nikah iyi bence
0 oy
(8,354 puan) tarafından

Söz evde oldu kinada öyle evde oynandı falan

Nikah eşim oturduğu şehri gezdirmeye die götürüp herkezde gizli resmi nikahı bana bastı:)Bende habersizim tabi belediyede çalıştığı için evraklar dakkada halledilmisti tanıdık oldukları için ben şok oldum zaten evden bı cikisim vardı gezecem die bide evlilik cuzdaniyla girişim vardı sjsjs
İsde gelinlik damatlık derken bı düğün salonunda düğün oldu öyle 
tarafından
Eğlenceli ve sürprizli olmuş sizinki çok tatlı bir anı olmuş. Nice senelere canım
(12,533 puan) tarafından
Anaaa kiz kaçacan diyemi korktu filiz :D
(8,354 puan) tarafından
Galiba öyle oldu çok karışanlar vardı sinirleniyorduk filan öyle .
Ama istediğim o deildi tabi darpaca pantolonla nikaha gitmek isdemezdim *⁠\⁠0⁠/⁠*
0 oy
(647 puan) tarafından
Ben hiç istemediğim halde sırf annemin gönlü olsun diye evde ufak kına için bir şeyler oldu. Bizim şehirde törenli nikah, eşimin ailesinin şehrinde düğün oldu. Bu düğünü de istememiştim. Sadece nikah yeterliydi. Milletin gönlü olsun diye yapıldi bizim 
tarafından
Nice senelere canım. Bende kına ve nikah daha iyi yani ben öyle seviyorum
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Kınayı kız kınası olarak yaptım, düğünde nikâh töreniydi 
tarafından
Nice mutlu senelere canım güzel olmuş sade severim bazıları çok abartıyor
(2,428 puan) tarafından
Sağol canım benim, aynen canım benim içinde çok güzeldi nikâh olması:)
0 oy
(4,132 puan) tarafından

Bizde kaçarak evlendik 6 sene önce nikahtan 3 ay sonra yaylada düğün yaptık (sayılır:D) orkestra için tam 6 jeneratör geldi ve 2 saat sonra güç bela bir tanesini çalıştırmayı başarmışlardı tâbi o sırada ben sinir krizi geçiriyordum koca beyimi vuracaktım ucuz yırttı :D

tarafından
Bisey olmaz kız kayinpederin altın bilezik falan taktı mı canım sana
(4,132 puan) tarafından
Her :D ama görümcenin kolundakileri ama ben kabul etmeyip kafalarına atmıştım:))
sağolsun eşim benden gizli 2 tane almış o taktı bilezik
tarafından
Ayıp etmişler benimde eşim kendi almıştı
(4,132 puan) tarafından
Kendi ayıpları benim aileme rezil olan kendileri umrumda değil o yüzden:D
tarafından
Tabi canım haklısın
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Nikahimiz ayri oldu bizimde dugunden 5ay once. Ama ailelerin evindeydik hala yani sadece nikah oldu. Sonra kina dugun iste. Ben çok severim dugunleri oynamayi esimde hic sevmez :D o nikah yapsakta olur derdi hep. Kayinpederim asla izin vermezdi zatende bende ne oyle nikahta  gidicem derdim :woot: yaptik yani dugun bastan sona oturmadan oynadim. Sonrada dostlarla iskembeciye gidildi gece. 21 gin sonra 5 senemi, dolacak insallah <3

tarafından
Maşallah canım nice mutlu senelere. Bende halay bilmiyorum izlemeyi seviyorum.
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Pandemi zamanı sadece nikah oldu maske ile 
tarafından
Kötü denk gelmiş aşkım size. Nice mutlu senelere
(2,168 puan) tarafından
Aynen ama dışarda oldu açık hava da en azından. Amin canım inşallah
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Kına yaptım ben kadınlar arasında salon da çok güzel olmuştu organizasyon tutmuştum düğünüm de sadece nikah yaptım :) 
tarafından
En güzeli valla canım bende öyle istiyordum. Nice senelere canım
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Bizim nişan evde oldu, kına ve düğün salonda oldu kır düğünü.
tarafından
Nice senelere canım kır düğünü çok güzel
0 oy
tarafından
Balayına gideriz diyerek kandırıldım düğün yapmadım kinada eğlendim ama içim buruk tabi balayı konusundan :(
tarafından
Ay bende gidemedim ya hamile kalmışım hemen yoksa kapadokyaya gidecektik
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Pandemide evlendim 2 gece evde kadınlar arası kına yaptık ucuncu gun de dugun salonunda dugun oldu konvoy falan oldu nikahi da 1 hafta oncesinde yapmistik pandemi biraz serbestlestirilmisti biz evkenirken 
tarafından
Bende aynı zamanlarda evlendim 3 Haziran kına 5 Haziran nikah oldu sizinde bu civarlar sanırım
tarafından
Şansa bak canım pandemi yüzünden kac düğün böyle oldu
(5,316 puan) tarafından
Aynen öyle oldu hele nisanima 15 gun kala herseye yasak gelmisti elbisem elimde patladi agla agla icim dışıma cıkti 4 haziran bizim dugunde
(3,553 puan) tarafından
Pandemin8n en kotu zamanlarinda kaçan ben hiç şekilde bsye izin verilmiyordu en çok istediğimde kinaydi kışa denk geldiği içinde kaldı gitti ben istemedim bı zamandan sonra ama hala içim de burukluk var o gelinliği giyecem :)
0 oy
(325 puan) tarafından
Ben Almanya'dan kaçtım kimsenin haberi yoktu 2hafta içinde evlendik 2gün içinde gelinlik bulmam lazımdı 1ci magzaya gittim 1gelinlik denedim tek onu kiraladik sonra görümcem kuaför ayarladi kendim makyaj yapsaydım daha güzel olurdu salonumuzda yoktu okulda evlendik durumuz yoktu hala yok eşim calismiyor kaynanamla beraber oturıyorum inshallah çalışır kiraya gireriz bizde (anlasiyorum ama onlara ama herkes kendi yuvani ister)
(1,342 puan) tarafından
Mutlu musunuz peki Almanya ya gitmeyi düşündünüz mü hic
tarafından
Ev ev üstüne olmaz derler zaten canım inşallah ayrı eve çıkarsın en yakın zamanda
(325 puan) tarafından
Yok annem öldükten sonra babam dahada kötu davrandı bana..evden cikamiyordum hergün küfür ve baskı yapıyordu bir zaman yurttada Kaliyordum kırmızı alan açmışlar bana hemen aldilar beni sonra yine babama gittim bu kaç defa öyle oldu hatırlamıyorum sonra oyunda eşimle tanişdim kaçtım çok şükür yoksa belki yine intihara kalkcaktim. Çok mutluyum şuan 2yasinda kızım var ve 1aylik kızım kaynana kaynbaa anlaşıyoruz (❤️)
(1,342 puan) tarafından
Maşallah daim olsun.
0 oy
(299 puan) tarafından
Görücü usulü tanışıp 11 ay içinde isteme söz nişan hepsi oldu bitti kinam annemin evinin bahcesinde oldu sadcee bayanlara özeldi düğünüm sohbetli kadın erkek ayrı oldu 
tarafından
Nice mutlu senelere canım
0 oy
(13,707 puan) tarafından

Biz düğün derneği karşıtı insanlarız zaten ev evliliğe de Karşıydık da oldu işte bir şeyler evlenmiş bulunduk:D

Nikah gününü Koca ayinin doğum gününe denk getirmiştim uyuyakalmıştık aramışlardı bugün nikahınız vardı diye koşa koşa gitmiştik

tarafından
Çok tatlı anı olmuş. D nice mutlu senelere canım
(13,707 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️❤️
0 oy
(183 puan) tarafından
9 yıllık evliyim 3 kere istemeden sonra şükür evlendik diyebildik önce kınamız olmuştu akşam düğün salonunda sülalecek ertesi gün düğün oldu tabi bunlar olmadan birkaç gün öncesinde gözümde gelincik çıktı davul gibi şişti porselen makyajla kapatmaya çalıştılar ama nafile açamıyordum doğru dürüst oda benim şansım diyelim 
tarafından
Maşallah canım nice mutlu senelere
(183 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,842 puan) tarafından
İsteme nişan bir arada evde oldu. Benim ailem bir şehirde, eşimin ailesi bir şehirde, ben de başka bir şehirde yaşıyordum çünkü :D kına yatta oldu boğazda. Nikah için de ben eşimi aradım hafta sonu işin var mı İstanbul'a gelcem evlenelim dedim evlendik. Memur olduğumuz için resmi nikahın erken olması gerekiyordu. 5 ay sonra da havuzbaşı düğün oldu :D hepsi de olaylı surat asmalı şeyler oldu. Şimdiki aklım olsa nikah yapar kocamı alır giderdim kimseyle muhattap olmazdım 
tarafından
Ay aşkım kıyamam. Senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş
(1,842 puan) tarafından
Oğullarını da torunlarını da goremiyorlar şimdi. Bu yazdıklarım ne ki...3 yılda neler yaşadım. Ama bir yerde bitirdim şükür
tarafından
Esin nasıl affedip konuştu aşkım 3 yıl ya. Benim eşim olsa silerdi hemen
(1,842 puan) tarafından
Eşim dünya iyisi biri sürekli annesi gözyaşıyla kandırdı. Beni seviyormuş gibi yaptılar. Yalanla her şeyin üstünü örttuler. Bizim eve gelip yaptıklarını gordü sildi şimdi görüşmüyor 10 ay olacak. Buna da şükür canım ya hiç gormeseydi :D
tarafından
Ah canım haklısın. Hiç muhatap olmayın. Ne kötü insanlar ya
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Düğünüm koronaya geldi kimse yoktu kinami polis  bastı garip guraba bir andi
tarafından
Ah kötü olmuş canım
0 oy
(540 puan) tarafından
Benimde eşimin ailesi benimle tanışmadigi halde beni istemedi konuşmuyoruz birde Corona zamanına denk geldi yapamadık 

4 yıllık evliyiz Allah nasip ederse Kasım da yapacağız dış çekim ve kızlar arası kına eşim düğün sevmediği için ilk dans yapacak sadece benle öyle oynamayı felan da pek bilmez sonra kızlarla göbek atarım ben
tarafından
Yapın tabi dış çekim hatıra kalır hem. Senden iyisini mi bulacaklar şunlara bak
(540 puan) tarafından
Aman benim işime geldi ne kaynana ne elti ne görümce derdim yok
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Sadece nişan yaptık düğün kına vb olmadı 1,5 yıllık evliyim 
tarafından
Kendi isteginizle mi yapmadınız canım. Nice senelere
(3,893 puan) tarafından
Evet canısı kendi isteğimiz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 539 göst.
18 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
22 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Bir bal annesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 486 göst.
0 oy
23 cevap 462 göst.

408,338 soru

12,267,591 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...