0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
Kızlar Allah nasip ederse inşallah ilkbahara doğru ev alacağız bizde ev alana kadar eskilerimi değiştirip yenisi alma kararı aldık. Ev alındığında bir de eşyası için uğraşmak istemiyoruz. Sorum şu; 

Sizce hangi tarz koltuk takımı hem kullanışlı hem modern görünür? Şimdilerde hep bohem tarzı var ve açıkçası hoşuma da gidiyor. 

Diğer sorumda hayalimde ki ev açık renklerde baktığında rahatlayacagin huzur bulacagin ferah bir ev. Ama gelin görün ki bir oğlum var. Açık renk eşya riskine girmeli miyim? 

8 Cevaplar

0 oy
(201 puan) tarafından
Benimde senin dediğin tarzlar hoşuma gidiyor diğer kaba modelleri hiç sevmiyorum sade hafif modelleri seviyorum benimde renk olarak krem ve yeşil alasim var 15 güne kadar bende taşınıyorum 
(99 puan) tarafından
Bende sade ve şık dursun istiyorum açık krem tonları istiyorum fakat oğluma güvenemiyorum şeytan al gitsin diyor ama :)
(201 puan) tarafından
Kolay silinebilir kumaslar var böyle deriye yakın bir kumaş onlardan alabilirsin benim çocukta çok pis hareket ediyor :D ama açık renkte kararlıyım evim de bembeyaz ya yakışır diyorum silecez gari zaten alışığım ben durmadan halı silen biri olarak :D
-Reklam-
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Sandıklı olmasına dikkat et cnm  diğer türlü koltuk seçeneklerini bilmem 

(99 puan) tarafından
Sandıklı bı esyam yok zaten yatak odasına duvar boyu gardlop yüklük yaptırmayı düşünüyorum o yüzden yer sıkıntısı yok ve az eşyadan yanayim pek esyam yok
(3,398 puan) tarafından
O zaman birşey diyemem ben kiracıyim o yüzden aldığım herşeyi sandıklı bazali alma taraftarıyım her yere dolap yaptırmıyorsun
0 oy
tarafından

Bence bu tür iskandinav tarzı evler çok fresh ve temiz duruyor. Ben de bu tür yaptım evlenirken ama keşke beyaz koltuğumun kumaşını leke tutmayan şekilde seçseymişim. Öteki türlü evimin ambiyansını çok seviyorum, huzur buluyorum.image

image

image

image

image

image

image

image

image

tarafından
Yok bunların arasında benimki yok ama benimki de bunlardan ilham alınarak tasarlandı. Minimal, fresh ve açık tonları seviyorum diye eşimle öyle kararlaştırdık
(1,424 puan) tarafından
Anladım canım. İyi yapmışsınız öyle ise
tarafından
Bir hadisi şerif var, "Şu üç şey Âdemoğlunun saadetindendir; salih/saliha bir eş, geniş ev, rahat binek." (Müsned, 1/168)
Burada geniş evden kasıt hem alan olarak hem de eşyaların azlığı olarak çünkü çok eşyanın ruhu boğduğu psikologlar tarafından pek çok kez açıklanmış.
(749 puan) tarafından
Yorumunuzu okurken içim açıldı ya :) bayılıyorum bu tarza
(1,424 puan) tarafından
Kesinlikle bende sadeleşmeye gidiyorum epey der sadeleştim daha da devamı gelecek ;)
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Ben genelde gariban işi olan "Çek ve Yat" taraftarıyim Parası  zevkini karşılayabilen kere saygım sonsuz:)
0 oy
(927 puan) tarafından
En önemlisi altına robot süpürge girebilmeli. Yerden yüksek olmali
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Normod marka L koltuk kullanıyorum kadife kumaş krem renk mükemmel rahatlıkta bir koltuk her oturan çok beğeniyor. Sağlam ve modern detaysiz yorucu değil montajı çok basit vs öneririm yani 
0 oy
(12,031 puan) tarafından
Benim esimde yeni eve tasinirken koltuklari degistirelim dedi yok dedim daha zaten 5 senelik bide koyu renk. Çocuklar buyusun dedim oylr degistiririz. Illa degistireceksende bence al ama evine getirtme aldigin yerle konus orda kalsin direk evine getirio kursunlar. Tasinirken gercekten illa biseyler zarar goruyo
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Hiç girme kendine zehir edersin çünkü elinde bezle koltuk peşinden koşarak

Ben berjer almadım bu sefer. 

Çünkü boş yer kaplıyor .onun yerine 3 tane üçlü aldım.

Kumaşı astarlı.

Silinebilir 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 402 göst.
9 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde tbal (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
9 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.