0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
kızlar dün buraya atmıştım fotoğraf 3 gündür adet görüyorum dünde parça gelmişti betaya bakıldı 220 çıktı değerim hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar kan istedi başına böyle bişey gelen varmı hiç anlam veremiyorum şuan düşük yapmış olsam değerimin çok az çıkması gerekmiyomu 

7 Cevaplar

0 oy
(4,170 puan) tarafından
Dün büyük bir parça fotoğrafı vardı senin mi ? Hatırlıyorum onu doktora danış kesin
(60 puan) tarafından
evet.danıştım betaya baktı 220 çıktı hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar kan istedi
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Üzerine yikama oliyir son adet bazılarında. Ama parça varsa düşük olabilir doktora gir.
(60 puan) tarafından
gittim 220 çıktı değerim hamilesin dedi
(762 puan) tarafından
Ama şey mesela düşük olunca da değer hemen düşmüyor.
0 oy
(1,706 puan) tarafından
2 gün sonraki kana bakılır anlamlı bir artış varsa progestan verir düşük riskine karşı, eğer beta da düşüş varsa muhtemelen gebelik sonlandığı içindir, yerinde olsam 2 gün beklemem yarın acile gider betaya baktırırım pazartesi de kadin doğum doktoruna gidersin zaten
0 oy
(610 puan) tarafından
Düşük sonrası 2 ay değeri düşmeyen tanıyorum yaşayacağı varsa sen kafana takma kanamaya rağmen yaşayacak ama gideceği varsada kısmet artık 
0 oy
(190 puan) tarafından
Benimde öyle oldu adet oldum sandım yoğun kanama ve sancı ile gittim hastaneye hamilesin düşük yapıyorsun iki gün sonra tekrar gel bakacaz dedi doktorum iki gün sonra gitttim değerim çok az düşmüştü doktor maalesef düşük yapıyorsun dedi akşamına parça geldi anlamıştım zaten düştüğünü . Seninde değerine bakarlar artış varsa düşük önleyici ilaç verir değerin düşmüşse zaten düşük gerçekleşiyordur. Hakkında hayırlısı olsun canım geçmiş olsun 
(60 puan) tarafından
çok teşekkür ederim inşallah kötü sonuç almam
(190 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
tarafından
Ay geçmiş olsun eğer düşük oluyor sa beta düşüyor birden düşmüyor değer inşallah tutunur sana
0 oy
(1,561 puan) tarafından
220 çok yüksek bir değer değil yavaş yavaş düşüyor olabilir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 155 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde duygu00 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde duygu00 (0 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 874 göst.