0 oy
314 göst.
Aile kategorisinde (2,095 puan) tarafından
Bu defa haklı olarak çok kırıldım.. Eşimin gelirinden dolayı çok nadiren kendime kıyafet alırım en son bayramda almıştım onu da 2. El den almıştım. Haftalardır beğendiğim bir elbise var söylemesi  ayıp kadın 300 liraya veriyor diyorum ha bire bana param Yok deyip duruyor dün kahvaltıya oturduk bana, babamlar evli kardeşimi ziyaret e gidecekler bende kıyafet ayakkabı çanta alacağım deyince konuştum artık. Yazıklar olsun dedim bana 300 lirayı çok gördün de kardeşine ne diye gönderiyorsun dedim zaten buraya gelince hediye veririz dedim nasıl oluyor da ben istediğimde olmuyor ama ailene gelince olduruyorsun dedim ve ağladim... O da bana tabii ki ailem dir alırım ailemi sana mı değişeceğim deyince çok üzüldüm sürekli bana bunu söylüyor çok ağrıma gidiyor çok..... Hiç konuşmak istemiyorum onunla ben onun ailesiyim hâlâ bunun farkında değil. 

10 Cevaplar

+2 oy
(464 puan) tarafından
Senin gibisini bulsunda öpüp alnına koysun. Şimdikiiler wvi arabayı, üstüne yaptırıyor. Madem ailesine ayrı muamele yapıyor kendi ailene aynı muameleyi yaptırmak için ondan para iste. Senin ailen varsa benim de var. Senin kazancın benim kazancım de. Eşinin olan herşey aynı zamanda senin çünkü... Anam bizi çok üzerler. Bende bişey aldırmaya çekiniyorum elini daraltırım diye.
(2,095 puan) tarafından
Suç benim hep birşey olmaz dedim o, bu olmasada olur dedim şimdi istediğimde garibina gidiyor tabii. Bıktım artık...
(464 puan) tarafından
Üzüldüm adına, inşallah birşeyler yoluna girer. Bu erkekler neden böyle bende bazı konulardan dolayı bunalıyorum. Biz kadınlar gibi düşünemiyorlar
(2,095 puan) tarafından
Ahh inşallah. Allah razı olsun
(464 puan) tarafından
Sendende kardeş
-Reklam-
0 oy
(2,898 puan) tarafından
İnşallah aile olduğunuzun bilinci gelir bir an önce 
(2,095 puan) tarafından
İnşallah...
0 oy
(2,626 puan) tarafından
Evlenince asıl ailesi sen ve çocuklarınız.
(2,095 puan) tarafından
İlk evlendiği mız de hâlbuki bu sözü o bana söylemişti artık ben senin sende benim ailem'sin demişti. Şimdi hiç bir zorlukta yanında olmayan ailesi kıymetli oldu lar
(2,626 puan) tarafından
Genelde anasına babasına çok düşkün erkekler, eşini arka plana atar.
(2,095 puan) tarafından
Bunun öz annesi vefat etmiş babası ve abileri ona neler yaptılar da yine de ailem de ailem
0 oy
(838 puan) tarafından
Allah yardımcı cın olsun nasıl insanlar varya
0 oy
(3,216 puan) tarafından
Birincisi eşim çok büyük yanlış yapıyor ve günah işliyor çünkü şuan onun ailesi sensin senin bir eksiğin varsa ve almaz seni ihmal ederse günahkar olur Allah bunun için ona hesap sorar sonuna kadar ne seni ihmal etsin nede ailesini yok saysin
0 oy
(864 puan) tarafından
Yok artık ya gerçekten yok artık 
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Başında yanlış yapıyorsun acimiyacaksin erkek milletine her gördüğünü alacaksın aldirqcaksin borca sokacaksın 
0 oy
(14,538 puan) tarafından
Bir arkadaşım da öyle eşi herkese cömert

Ark bugün diyor herkese her şey yapar kendi anneme dahi diyor ama bana gelince para vermiyor 

Bir şey istediğim de para yok diyor 

Ve aylık 200 lira veriyormuş Onu da ne zaman bitirdin Diye soruyormuş 

Durumları da kötü değil mesailerle bu ay 53 bin almış 

Nedense bazı erkekler böyle oluyor 
0 oy
(4,357 puan) tarafından

S.. R olup ailesine gitsin o zaman ne işi var senin yanında. Anası ailesi baksın kahrını çeksin boklu donlarını yıkasın kokuşmuş ağız kokusunu çeksin o zaman :woot:

0 oy
(1,881 puan) tarafından
Valla canisi sen kendine bir şeyi layık görmüyorsan başkası hiç görmüyor. Gitmiş 2. Elden almışsın adamın umrunda değil her zamn en iyisini hakkediyorum demek lazım bunlara yoksa nasıl alışmıssa öyle gider

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 649 göst.
0 oy
8 cevap 255 göst.
25 Ocak 2023 Aile kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 336 göst.
16 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 470 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (671 puan) tarafından soruldu