0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün kocam da kocam geldi çok mutluyuz Ulaş’la ❤️. Bugün de Ulaş’ın yine 2 yaş krampları tuttu galiba daha yeni uyutuyorum valla öyle yoruldum ki öğlen de uyumadı :/. Birde o kadar hastayım ki grip olmuşum ölüyorum yani sürünüyorum resmen berbatım geceleri daha çok vuruyor uyuyamıyorum birde üstüne Ulaş la mezar açıp giresim geliyor hastayken :( siz niye uyumadınız :/ ? 

12 Cevaplar

+1 oy
(129,283 puan) tarafından
az once eve geldim
tarafından
Hoşgeldin Sevdoşum
(129,283 puan) tarafından
hosbuldum☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından

Sala klığımdan uyumadım niye uyumayayım?

Bebem kalkar yine 3333 kere gece emmeye ama ben hala göz kapaklarımla savaşıyorum ..

O kadar ki kaybetmeye tahammülüm yok:D

Sala k ben kaybet göz kapakların kazansın git uyu daha ne dimi:D

tarafından
Aslında biz anneler olarak psikolojik açıdan gün içerisinde kendimize vakit ayıramadığımız için bebeklerimiz uyuduğu zaman uykuya direnç gösteriyoruz hatta bunun bir adıda var ama unuttum :)
(1,862 puan) tarafından
Sorma canım ya. 3 tane bebem var biri okullu. Asla ama asla vaktim yok. Günler 24 saat değil 34 saat olsa belki yeterdi:)
tarafından
O kadar haklısın ki ben tek çocukla zorlanıyorum 3 olsa bakırköylük olurdum zannımca bazen geceleri ağlıyorum :/. Yorucu …
(1,862 puan) tarafından
Çoooooook.
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Geçmiş olsun 

Bende çocukları uyuttum eşim dün akşam köyüne gitti bugün ki bina işi bana kaldığı için çocuklarla çöpleri topladım az önce attım çocuklar uyurken boş boş mutfakta takılıyorum şimdi 
tarafından
Ayy Allah razı olsun ondan o zaman :)
Ne güzel bir işiniz var şükür :)
(4,132 puan) tarafından
Tabi güzel canım ya kirayı falan geçtim en azından eşim sürekli çevremde acil bir şey olsa oğlanı bırakıp gidebiliyorum daha önce fırında çalışıyordu çocuklar bir uyurken birde yemekte görüyordu gecesi gündüzü yoktu
tarafından
Allah her daim rahatınızı kazancınızı  bol eğlesin canım ❤️
(4,132 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin
tarafından
Amin :)
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok yorgunum ama oturdum dizi izliyorum uykum da yok 
tarafından
Sabah deneyeyim şimdi çok ilaç içtim dokunur falan :D. Çok sağol ❤️
(7,944 puan) tarafından
Muhakkak dene bak unutma Rabbım şifa versin inşallah ❤
tarafından
Tamam canım amin amin ❤️
(3,329 puan) tarafından
Ay bunu yengem yapıyordu. Bir ara hastaydım iç dedi tadi çok kötü yiyemedim ama çok iyi. Teyzem koronadan yoğun bakimdayken yengem bunu yapıp yolladı orada yemiş 1 haftaya toparlayıp çıktı şükür
tarafından
İşte Allah ın verdikleri nimetler ne büyük şifadır aslında ❤️ maşallah ya baştan bilseydim valla baştan yapardım
0 oy
(3,456 puan) tarafından

Ay hadi gözünüz aydın ana oğul kavuştunuz babaya:)  geçmiş olsun canım ulaşa geçmeden hemen atlatırsın umarım.. 2 gündür benim oğlanda krizde inanılmaz şeyler yaşıyoruz. Çok mutsuzum üstümden içimden sinirimi atamıyorum ne yapsam. Yani beni öyle kızdırıyor ki her şeye ama her şeye istisnanız ağlıyor bağıra çağıra sesi kısıldı bildiğin. Aklımı kaybedeceğim:(

tarafından
Teşekkür ederiz canım vallahi güzel oldu :) .
Sağol canım ya inşallah çok dikkat ediyorum sürekli ağzımı yüzümü sabunluyorum ilaçlar falan derken çabuk toparlarım inşallah :/.
Bende çok yoruluyorum inan ne istediği belli değil sürekli anne anne yapışık yaşıyoruz resmen birde krizi tuttu mu  öğlen de uyumuyor gece artık ağlıyorum :(. Seni çok iyi anlıyorum çoook
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Oglumla kocam uyudu bende yattim simdi kahveyi haliya dokunce hali yikadim astım cocugu uyuttum derken kendime de sutlu kahve yaptim anca yattim banyoda halida yıkamadim demem :) muzik dinlicem simdi aslinda evil diye korku dizisi cikiyor karsima baslasam mi dedim bir aman dedim gece gece kendimi korkutmayim simdi
tarafından
Ayy valla helal olsun ben hayatta yıkayamam öyle halı falan üşengeçliğimden :D.Rüyana girer kız şimdi sabah izle :) vaktin olursa tabi :D
(5,316 puan) tarafından
Sildim cikmadi kız sonra banyoda dokülen yeri yıkadım el mecbur sapsari kaldi sildikten sonra cok kotu duruyordu
tarafından
Yıkamaya gönderseydin ama işte anlık olunca mecbur kalmışsın tabi
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Benimkilerin de bugün krizleri tuttu uyumadılar daha gözün aydın bu arada
tarafından
Ayy öldürdü bu krizler yemin ederim normalde çekilir ama hastayken hiç çekemiyorum ya :/.
(1,497 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım valla hastalık zor krizler ayrı zor 2 kriz daha zor ve eşim göreve gitti annemin kolu kırık yanımda kadınında kafası şişirdiler neyi var çocukların gayet uslular diyen kadın bunlar canavar resmen diyor 2 gündür
tarafından
Annene de çok geçmiş olsun o zaman kırık zor bende yaşadım :/.
Evlat zor :). Allah ın verdiği en güzel hediyeler şükürler olsun verene tabi her zaman . İnsan bunalıyor bazen ama işte :/.
(1,497 puan) tarafından
Öyle orası tabi de çocuklar bazen zorluyor malesef kadının kolu kırık tepesinden inmiyorlar valla rabbim canlarına sağlık versin fenalar bir arada:-)
0 oy
(125 puan) tarafından
Herkes grip bu ara benim büyük oğlan bugün başladı hapsir tiksir fena . Bendede yanma var. Eşim İstanbul'a gitti tekrar çalışmaya 4 gün burdaydi. Dün gece telefonunda mesaj yakaladım Taylandlı karyla mesajlasmis salk foto at ses at gelmeden önceki gece. Kız atma ilk mesaj buda düşmüş hemen. Off neler neler bu sabahda gitti işte konusmuyorum şuan. Gözünü korkuttum biraz dava acicam fln diye. Şeytana uydum bidaha olmicak , ileri gitmem hiç bı zaman iki konusup bırakırdım zaten fln fln . İki bebeyle tuvalete zor gidiyorum onun yaptığına bak. İstanbul'a çalışmaya gitti gideli bı rahatlık geldi onlara heralde. Surundurmek istiyorum ama nasıl yapicam nasl akillanir ben nasl bidaha güvenirim bilmiyorum. He cocuklarj uyuttum yattm bende ama düşünmekten uyuyamıyorum yine 
tarafından
Ayy ben sinir krizi geçirirdim kız ne demek bu Allah mı Allah ım yolsaydın şöyle tokatlasaydın ayy inanmıyorum ben sinirlendim burada :o
(125 puan) tarafından
Telefona bakarken gördü elini uzatınca bitane geçirdim sesini çıkarmadı dahada çocuklar uyurken de sesimi çıkaramadım malesef iki hafta sonra gelicek hiç konuşmuyorum fotoda atmıyorum yoklugumuzu anlayınca napicak diye bekliyorum
0 oy
tarafından
Minnak oğlumu salıyorum ayağımda bı yandanda nini söylüyorum
tarafından
Ben telefondan açıyorum ya valla :/ ninniyi yani .
0 oy
(3,893 puan) tarafından

Kızımı uyutmaya çalışıyorum uyumuyor cimcime :( geçmiş olsun kardeşim bide gözün aydın 

Benim grip için kürüm şöyle belki sanada iyi gelir bana iyi geliyor nane limon kaynat ama çay kaşığı ucu kadar az Karabiber ekle demlenince bardağa dök bir tatlı kaşığı pekmez dök karıştır iç uyu Allah'ın izniyle iyi gelir 
(3,893 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah umarım şuan daha iyisindir kardeşim
tarafından
İyiyim şükür ama bu sefer de oğlumla eşime geçti oğlum hafif atlatıyor da eşimi hasta ettim
(3,893 puan) tarafından
Ahh çok geçmiş olsun bizde neredeyse iki haftadır grip olduk eşim sağolsun önce bir aylık kızıma bulaştirdi kızımda bulaştirdi
tarafından
Hadi ya size de çok geçmiş olsun canım
(3,893 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim
0 oy
(448 puan) tarafından
Güzel prensesim emiyor uykusuzluktan yorgunluktan ölüyorum uyursa inşallah ben de uyuyacağım
tarafından
Umarım uyumuştur :)
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım benimde oğlum bugün merdiven silmeye gittiğim yerde merdivenden düştü hastaneye götürdüm film çektiler çok şükür biseyi yok sadece ağrısı var uyutmaya calisiom bende gözün aydın canım 
tarafından
Yaaa çok geçmiş olsun edoooş :( benim oğlumda 14 aylıkken yuvarlanmıştı :o çok korkmuştum
tarafından
Sağol canım amin rabbim cümlesini korusun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 157 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 871 göst.
+2 oy
11 cevap 228 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy