0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (1,378 puan) tarafından
Kızlar şimdi benim çocuğum kabız olmuştu neyse bu sefer de bir ilaç verdi doktor ben de onu içireyim dedim içeri içilmez hemen böyle zorlamaya başladı kakasını yapmaya çalıştı neyse yaparken de ağlıyor Bu arada gece olduğu için mecburen ben de yatak odasına götürdüm ondan sonra neyse ağlıyor ağlıyor bayağı ağladı baktım bunlar böyle duvara din din din diye vuruyorlar hani sanki dersin ne olmuş gibisinden sanki hayatları boyunca hiç çocuk görmemiş gibisinden öyle bir vuruşları var ki anlatamam arkasından da diyor Yeter ya böyle söyle sonra neyse ben dedim ki orada arkada söyledim bak dedim canımı sıkma kapının önüne kadar gelirim eşim evde yok diye dedim cikmayayim arkasından da kızımin gözleri açıldı korkudan o kdar kötü vurdu yani çocuk kakasını yapamadı neyse bundan öncelerde de kendisinden ses gece 3lere kadar geliyordu banyoda haşır husur sesler falan şimdi diyorum ben napsam çocuk bu ya hadi ses benden çıkmış olsa neyse derim ama yaptıkları tam bir şer.sizlik şikayet etsem.mi diyorum bunları.

7 Cevaplar

0 oy
(302 puan) tarafından
Kime şikayet etcen kız onun yaptığı ayıp evet cocuk sesi ağlamaya ne yapabilirsin ki sonuçta sen.

Ama onları nereye şikayet edicen ses sizden geliyo onlardan değil ki
(1,378 puan) tarafından
Ama ondan önce yaptıklarının ses kaydı var bende onun yaptığı da suç bilerek daha fzlasini yapicam ya da
(302 puan) tarafından
Ama eski sonuçta dimi olmaz ki öyle o zaman etseydin derler bence.
Bosver aldırma ya benim yerimde olsalar ne yapacaklar benim üstümde ki deli her akşam saat 3 e kadar ev temizliyor:D keşke gelen ses çocuk sesi olsa sonuçta çocuk der geçerim
-Reklam-
0 oy
(479 puan) tarafından
Polisi ara şeref.siz bunlar ya. Çocuğunu korkutmaya ne hakkı var canilerin.çok üzüldüm ve zoruma gitti.tınlama çocuk bu ağlarda uyumazda
(1,378 puan) tarafından
Canım iki delinin lafıyla ben çocuğum da kalkıp kıyacak bir insan değilim tabii ki de ağlayacak hani ben kendim ses yapmış olsam ben gayet iyi normal bir şekilde anlarım ama bu çocuk yani insan insan halinden anlar bunlarin psikolojisi bozuk çünkü kendi çocukları da var umarım birgün kendileride aynı sıkıntıya düşerde böyle bir ohh çekerim
(479 puan) tarafından
Ne desem bilemedim ama duvara vurup çocuğumu korkutursa pişman ederim. Allah insanı iyi  anlayışlı merhametli insanla karşılaştırsın. Ne biçim insanlar
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Benim kızım kolikken 4 5 saat ağlardı bir kere gece miydi ne saat 6 sabah. Yine ağlıyor ben mama yapıyordum. Duvara vurdular.sonra eşime söylemişler.  Eşin çocuğa bağırıyor belki vurmuş demişler sinir oldum kadına dedim el kadar çocuğa mı vurucam iyi misin çocuğun gazı var dedim. Hala konuşuyor dedim kocan ayı gibi horluyor sabaha kadar biz bisey diyor muyuz dedim sustu. Eşimde millete inandı. O gün kavga etmistik
(1,378 puan) tarafından
Aynen aynen bunlar da sıkıntılı yani normalde de zaten apartmandaki herkes psikolojileri bozuk diyorlar yani ben bunları çıkartmak istesem zaten çıkartırım her şekilde bunlar bizimle oynuyorlar ama beni tanımıyorlar tanımadıkları için böyle davranmaları çok normal sadece eşimi biliyorlar yani bunlar böyle apartmanda kaos gibi yaratıyorlar hani akrabaları falan da var onlar ona güveniyorlar ama bilmiyorlar eşimin de jandarma olduğunu benim öğretmen olduğumu
(1,492 puan) tarafından
Ne biçim insanlar ya. Hiç takma canım şunları zaten tasinacaksin galiba
(1,378 puan) tarafından
Canım evet taşınacağım da taşınır taşınmaz bunları da kendimle sürükleyeceğim bunlar da gidecekler ben hiçbir şeye kızmıyorum tek kızdığım nokta çocuk yani bu çocuk çocuk ağlayabilir ne olur git sen mesela bir yastığını alsan salonda uyusan yarın olsa kapıma gel sen desen ki böyle adam akıllı konuşup böyle böyle bir sorun oldu ya derim kusura bakma komşu o da der ki kusura bakma komşu bu şekilde hallederdik yani ama o bunu hak ettiği için ben de ona tam tersi karşılığı vereceğim daha beterini yapacağım
(1,492 puan) tarafından
Anlamazlar canım. İnsanlarda anlayış kalmamış ne yazık ki
0 oy
(147 puan) tarafından
Karşı tarafın çocuğu yoksa anlamaz işe gidecektir hastadır vs vs diye gider anlayış ne kadar önemli birşey ama kimse de yok artık onlar sizin bebeğiniz olduğunu siz de onların rahatsız olabileceğini unutuyorsunuz karşılıklı atışmak yerine bir kahve içip konuşup sizde kusura bakmayın böyle oldu ama çocuk bu sonuçta deseniz oda kusura bakmayın dese ama artık insanlar çok farklılaştı sürekli kavga dövüş 
(1,378 puan) tarafından
Bak mesela bana böyle vurdular ya şimdide kendileride banyoda sürekli ses çıkarıyorlar gerçekten anormal insanlar ya böyle birşey görmedim ben
0 oy
(3,784 puan) tarafından
Cocuksa yapacak bisey yok. Yetiskin yapsa neyse. Bizimde yan komsunun ebeveyn banyosu hemen yatak odama hatta yatak basima bitisik gibi. Bizim havalandirma olmadigi icin isik acinca havalandirma pervanesi calismaya basliyo ve gece inanilmaz bi ugultu oluyodu. Saat 2 neredeyse 1 saat o isik acik kaldi ve ben uyuyamadim, kapiyi da calamazdim bi iki tiklattim. Kesildi ses. Ertesi gunde kapisini caldim kusura bakma vurdum ama boyle boyle diye. Sagolsun anlayisli insanlar hemen ozur dilediler bende diledim ikimizde dikkat ettik. Cocugum agliyo aglasa da asla ses oldu demezler. Komsu cok onemli. Karsidaki kisiyle bence konusmakta onemli. Eger karsi taraf anlayissizsa yapacak bisey yok. Cok taciz boyutunda olursa o zaman eger sitedeysen yonetime degilsen apartman yoneticisine demelisin. Polis bu durumda ne yapabilir bilmiyorum.
(1,378 puan) tarafından
Canım aynı şekil biz de bu problemi yaşıyoruz Bizim de yatak odası hatta yatağımın dibi onların banyosuna denk geliyor geceleri banyo sesleri bazen oluyor halı mı yıkıyor ne yapıyorsa yani haşır huşur sesler duvara bir şeyler sürtmeler yani ben bunu şikayet etmedim ben bunu birkaç kere söyledim yöneticiye o da yok işte ben söyleyeceğim edeceğim bilmem ne bilmem ne falan deyip oyaladı yönetici kapıcı bizim ev sahibi bunların akrabaları bunların güvencesi o yani kendi evinde oturduğu kişiler de ablasının evinde oturuyorlar öyle söyleyeyim sana ablası da bu dediklerimin kardeşleri oluyor
0 oy
(789 puan) tarafından
Şikayetiniz sonucunda hiçbir şey olmaz .Belki de kanlı bıçaklı olursunuz maalesef.Burası Türkiye işte.Komşusunu döveni şikayet ediyoruz da sonuç çıkmıyor.Buna hiç çıkmaz 
(1,378 puan) tarafından
Vallahi canım ben de düşünüyorum bunlar komşularını neden dövüyor haberlerde her gün izliyorum ama sonuna kadar haklılar vallahi demek ki bir bildikleri var ben çok sabırlı bir insanım ama sabrım taştığında gözüm kararır yani aynı şekli ben de yapabilirim yani ben kendime güvenmiyorum bu konuda hani kendimi tutarım diye çünkü benim gözüm kararıyor mesela dün gece kapılarına gidecektim daha sonrasında dedim lan millet uyuyordur yani boşu boşuna gitme problemli onlar olduğu halde problemli bu sefer bize dönüşür o yüzden gitmedim ama bugün biraz biraz uğraşacağım bunlarla ya bunlar çıkacaklar ya da ben çıkacağım yani benim çocuğuma bak benim çocuğum yani böyle yapan bir insanı ben burada durdurmam bunların güvencesi de apartmanın sahibi yöneticisi kapıcısı hepsi bunların akrabaları bunlar onlara güveniyor ama bilmedikleri bir şey var benim esim geceleri nöbete gidip Belkıde onları koruyor
0 oy
(5,833 puan) tarafından
Ama çocuk yani ağzını bantlayamazsin baglayamazsin nkdr saçma söz konusu çocuk yda. Bebek aglamasiysa bişey denilmemesi lazım sende duvara vursaydin
(1,378 puan) tarafından
Canım benim canımı sıkan da zaten çocuğumun bir anda böyle korkması çocuk kakasını yapamadı mesela korkudan çocuğun gözleri açıldı bugün de zar zor konuşuyor yani siz hiç mi bir hayatınızda çocuk görmediniz hiç mi çocuk büyütmediniz çocukları da var bu arada kendileri de geceleri sürekli ses çıkaran insanlara biz bir şey demiyoruz ama kalkıp da benim çocuğum ağlayınca kapının eşinden çıkmıyorlar ben zaten bugün onlar hakkında ne yapacağımı biliyorum yönetici ile konuşacağım Bir de neye güveniyorlar biliyor musun apartmanın sahipleri bunların akrabaları oluyor o yüzden bunların güveni tam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 72 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 490 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde purple110 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 148 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 271 göst.

402,022 soru

12,035,212 cevap

36,262 kullanıcı

...