0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (515 puan) tarafından
Kızım dün gece hafif atesliydi 37.5 a kadar çıktı sonra düştü şimdi burun tıkanıklığı var yarın okula göndersem mi acaba başka çocuğa bulaşan da istemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bence gönderme öğretmenine de yaz bende geçen göndermedim bir günden bisey olmaz yazık dinlensin hatta yarın sağlık ocağına götür ilac al bugünde çıkarsa bekletme acile götür geçmiş olsun cnm 
(515 puan) tarafından
Sağol canım ilac verdim evde vardı ama dinlense iyi olur
-Reklam-
0 oy
(468 puan) tarafından
Benimkide öyle oldu göndermedim 
0 oy
(3,953 puan) tarafından
Benim oğlan da burun tıkanıklığı var ben 1 gün göndermeyeceğim 
(515 puan) tarafından
Bende göndermeyeyim kimsenin günahına girmeyeyim
(3,953 puan) tarafından
Bence de bacım bizim sınıfta vardı hasta bir gün evde tutup ikinci gün yolladılar okula Bir günde nasıl iyileşti bilemem bulaştı bizim oğlana da işte
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Valla gonderme bacim evde guzel besle hem kolay atlatsin hem diger cocuklara bulasmasin dun bende çocuğu asagi indirdim ayni yaslarda kizini pesimizden gondermis kiz takir takir oksuruyo oglumla oynuyolaf agzinin icine girdi kiz oglumun bisikletine binmek istedi birer tur atalim sirayla dedi her binip indiginde bisikleti sildim ama gecti diye de odum koptu aksam eve geldik benimki de takir takir oksuruyodu zaten bunyesi zayif oglum eve gidelim diyorum yok diyo agliyo cocugun sucu yok oynamak istiyo da annesi niye gonderiyo o halde hic bulasir mi demiyo zaten hasta dinlensin demiyo 
(515 puan) tarafından
Bende göndermeyeyim bari kimsenin günahına giremem hastalik zor
(9,651 puan) tarafından
Valla gonderme ben dun bi suru soylendim sanada soylenmesinler dedigin gibi de hakka girme

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 219 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
18 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 325 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mursi (1,215 puan) tarafından soruldu

401,042 soru

12,001,642 cevap

36,185 kullanıcı

...