+1 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,904 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evde sporla göbek eriten gercekten duzlestiren oldumu ya. Kilomdan memnunum aslinda boy 1.57 57 kiloyum şuan ama şu gobek bozuyo işi işte. Popom falan onlardan memnunum ama göbek çok kotu vahim durumda :'( biliyorum calissam verilir gobekte. Yayvanda degil top gibi ortada genetik anneminde oyle etek yada elbise giyince sanki oraya bi plastik top koymusum 5 aylik hamileyim gibi duruyo. Kizim 20 aylik yanimda goren bide karnima bakiyo hamilemi diye :woot: veren varsa banada motive olsun nolur ya

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Keşke foto atsaydın merak ettim nasıl top muş :D

(12,904 puan) tarafından
Kiz elbiseyle atiyimda gör :D pantolon falan giyince toplaniyo ama etek elbise gobek usfu belde bisey olunca alttan cikiyo top gibi
tarafından
Genetikse gitmez . Bnm rahmetli babaanneminde aşağı sarkiyormus göbeği.  Bnde de az bisi var gitmiyor . Göbek eritme hareketleri yapcam ilerde youtubeden bakcam :D
(12,904 puan) tarafından
Bak boyle bacim yukari koydum resim
tarafından
İlk bakışta hamile sandım: D . Bnde de var biraz göbek.
(12,904 puan) tarafından
Her zaman bu kadar degilde disari cikardim birazda :) ama belden oturtmali bisey giyince top gibi cikiyo iste onu anlatmak istedim :)
tarafından
Sporla gider belki dene . Düzenli olarak yap
-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından
Yaş kaç?ben de diğer yerlerimden memnunum birtek şu göbek benim sabit kilom 62
(12,904 puan) tarafından
Yaş 33 olcak bacim :)
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Düzenli pilates çok etkili
(12,904 puan) tarafından
Yaptigin varmi canim linkli falan
(1,637 puan) tarafından
Ablam dersini alarak yaptı
0 oy
(1,320 puan) tarafından
En fazla yağ göbek kısmında var demek ki, yağdan kilo kaybedip kastan kazanmanız lazım bu da hem diyet hem spor ile mümkün, ben de 160 cm im 53 kg a indiğimde göbeğim düzeliyor bi nebze . Birde yediklerimize dikkat etmek gerekiyor şişkinlik yapacak şeyler asitli içecekler gibi şeylerden uzak kalmak lazım. Bak düzeldi hep dümdüz olacak gibi bi süreç olmuyor maalesef dikkatli beslenme ile sürdürülebilir genlerden gelen bi hediye yoksa bize 
(12,904 puan) tarafından
Öfff kiz annemdede aynisi var. Tipatip annemi  gobegi. Annem yasitlarina gore çok zayif. 61 yasinda 60 65 kilo arasinda gider kadin. Ama o gobek ondada var iste

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.
8 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gull23 (91 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 84 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.

411,384 soru

12,383,362 cevap

43,368 kullanıcı

Kategoriler

...