0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar dün afedersiniz duşa girdim çıktım sonra kulaklarımı kulak copuyle temizledim o zamandan beri kulağım duymuyor napicam yani boğuk geliyor sesler çok acile gitsem bakarlar mı 

6 Cevaplar

+1 oy
(17,765 puan) tarafından
Geçti mi cnm dünden bugüne 

Gecmediyse acile gitt
tarafından
Gittim acile krem damla falan verdi kulak enfeksiyonu olmuş kullan bı hafta sonra yine gel geçmezse polikliniğe dedi ama param yoktu sadece damlayı alabildim
-Reklam-
0 oy
(5,546 puan) tarafından
Kulak burun boğaza gideceksin. Geçmiş olsun.
tarafından
Randevu aldım ama dört gün sonra korkuyorum nerdeyse hiç duymuyorum acil bakmazmi
(5,546 puan) tarafından
Bakar neden bakmasın.
0 oy
(1,250 puan) tarafından

Yorumlarını falan okuyorum da üzüldüm ya çocukların nasıl bakabiliyir musun  maddi olarak kaç yasindalar:(hayat ne zor yaa

(285 puan) tarafından
Edevletten sosyal yardım başvurusunda bulunun. Bir de belediyenizden başvuru yapabilirsiniz. Çocuk parası, gıda, fatura ve yakacak yardımı yapılıyor. Yeşil kart tarzı bir şey çıkartıyorlar. Her gün evine yemek ve ekmek gelen komşumuz var.
tarafından
Hepsine başvurdum şuan bosanmadigimiz için hepsi red geldi sadece aylık 500 gıda parası yatıyor bide aile destek onuda zaten biseye yetmiyor kiram da var merdiven siliom ili çocukla geçen gün oğlum düştü merdivenden çok şükür bişey olmadi
(285 puan) tarafından
Tedbir nafakası bağlanıyor dava açtıysanız. Allah kolaylık versin
tarafından
Bağlandı ama vermiyor 1500 tl
(285 puan) tarafından
O zaman nafakayı vermediğine dair icra davası açın birikmiş olanı da alırsınız
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Canım yanağını havayla sisir ve burnunu kapat var gücünle o havayı veriyor gibi ittir ama verme havayı. Kulağın açılır ben her ucaga bindiğimde böyle geçer. Ablamin su kaçmıştı ona söyledim geçti. 
(16,004 puan) tarafından
Bilinçsiz basınç kulak zarına zarar verebilir kulak zarlarının ikisinde de delik sorunu yaşamış biri olarak söylüyorum bu hiç mantıklı bir şey değil aynı şekilde kulak çöpü sokması da
(2,540 puan) tarafından
Öğretmenimiz yaptırmıştı o zamanlar lisedeyken. Cok iyi geliyordu. Sadece hava verir gibi üflemek aslında. Ama yine de doktor daha iyi tabii ki ben faydalı olanı söyledim. Sana da geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Canım korkucak bişey yok kulak copu kulağa çok zarar li ve  iltihap kapmis kulağın doktor iltihap kurutucu  antibyotik  yazacak icecesinn gececek
tarafından
Sağol canım
0 oy
(10,483 puan) tarafından
sakız çiğne ve kbbye git
tarafından
Sağolasın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 125 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sjsjhs (11 puan) tarafından soruldu

401,059 soru

12,002,747 cevap

36,186 kullanıcı

...