+1 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (892 puan) tarafından
Kin tutamıyorum kimseye küser kırılırım ama kincilik hiç yok. Mesela alt katımdaki kadın hatalı olduğu halde hala ona nefret bile duymuyorum. Telefonda bana bağırıp çağırdı hatta komşularıma bile beni kötülüyor gerçi komşularım beni tanıyor o konuda rahatım. 

Ama bu yaptıklarına rağmen ona acıyorum. Kocasından ayrılmış ilkokula giden çocuğu var bide büyük çocuğu var. Kapıcı dairesinde oturuyor eşime dedim sakın toplantıda kiraya yüksek rakam demeyin yazık küçük çocuğu var dedim. Eşimse kinci atsınlar öyle diklenirken iyiydi diyo. Ama ben çok acıyorum ona. Niye böyleyim başka insanlarda var böyle kalbimi kıran ama yinede kin duymuyorum

4 Cevaplar

+1 oy
(4,593 puan) tarafından
Ya bazi insanlarda yasadigi zorlu zamanlara dayanarak şımarıklık yapiyorlar 

Insanlar evlatlarini kaybediyor ne acilar ne sıkıntılar yasiyor 

Kocasindan ayrilmista niye ayrilmis belki de kendi sucludur bilemeyiz bence bi uyari iyi olur kirayi yukseltsinler ama abartmadan yani herkes tavrini belli ederse kendine gelebilir

Senin huyunda guzel canim bende de yok hatta ben beni kiran uzen birine o anda ofkeme hakim olup susarsam gercekten benim intikamimi Allah aliyor hemde aninda cok kez sahit oldum susmak erdemdir yani dogru
(892 puan) tarafından
Evet mesafeli olmak en güzeli başım ağrımaz
-Reklam-
+1 oy
(13,218 puan) tarafından

Ay sen benmisin :D annemde aynidir asla kin tutamaz bende oyleyimdir. Kizar kuserim 2 dakka sonra barisirim. Bazen diyorumki keske bu kadar vicdanli olmasaydim sonrada diyorumki yok ya kotu bi insan olmaktansa iyikide vicdanliyim. Elimde degil yani bu. Kendim uzulurum ama karsidakini kiramam

(892 puan) tarafından
Bende hiç laf dalaşına girmeyi sevmem zaten hassas bi insanım
0 oy
(3,612 puan) tarafından
Bence bu bir erdem. Mesafe koyarsın ama kin tutmamalısın bence. Ben de şu fani dünyada tek bir kişi hariç kimseye bu kadar yoğun olumsuz his büyütmüyorum. Kin sarmaşık gibi bir şey, insanı sarıyor ve kötüye sevk ediyor. Mesafeni Koru Ama içinde kötü bir his de besleme. 
(892 puan) tarafından
Çok doğru kafayı taksam başım ağrır hiç gerek yok
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Ne kadar güzel bişey 
(892 puan) tarafından
Bazılarıda çok kinci nasıl başarıyolar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 436 göst.
3 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nehirr (228 puan) tarafından soruldu
+1 oy