0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anneler eşim bize harcadığının fazlasını onlara harcar kim para istese ona gönderir annesine babasına tamam ama ablasına ve abisine göndermesi zoruma gidiyor hepsinin durumu da iyi abisi uzman ablasının kocası yurt dışında çalışıyor yine de onlara para yediriyor annemgilin durumu kötü biraz da onlara yardım edelim üzülüyorum onlara diyorum onlar değmez haketmez benim ailem hak ediyor diyor yaptıkları. Hiçbirşey yok sadece kendi ailesi diye yardım ediyor sürekli borç var borç var diyip canımı sıkıyor az yedir milletine diyince kavga çıkıyor çok zoruma gidiyor böyle yapması lafa gelince herkes eşit bir sene olacak evleneli 1 kuruş bile vermedi aileme artık içim rahat etmiyor bunalıyorum sizce ne yapmalıyım Akşam yine söyledim eşime benle kavga edip yüzüme kapattı çok inat ve dik başlı dediğim dedik bir insan bu şartlarda bide çocuk yapalım diyor zaten ilk eşlerimizden birer tane var 

5 Cevaplar

+2 oy
(6,308 puan) tarafından
Hepsini sen ye kimseye bırakma o zaman canım taktik basit normalde versin ailesi derdim ama onlar değmez demesi sinir bozucu bol bol harca kendine ancak yetişsin 
tarafından
Evlendiğimizden berli aldığı en az maaş 70 bin lira ortada borçtan başka birşey yok
(6,308 puan) tarafından
İyide kuzu borcu tek dert eden belliki sensin bak bir arkadaşım vardı kafasına alacağı tokanın bile en ucuzunu arar bulurdu o dereceydi yani kocası anasına danasına savuruyor bizim akıllı kocası yokken masraf olmasın diye ekmek peynir yiyordu en son dayanamadı bir patladı şimdi kocası karısına zor yetiyor
tarafından
Bende öyle olacam aldığı maaş evine zor yetecek sonra görecek kime yardım ediliyormuş
(1,101 puan) tarafından
Böyle böyle yardım edemez sende içine atmazsin benimkide oyle anamalara 2 ekmek götürmeye göçünü korkar anasına gelince eteğinden penyesine kadar ama ben napiyom kenarda paramda  oluyo üstümü basimida aliyom
tarafından
Bende alır hergün çeşit çeşit giyerim 5 6 gezmelikle idare ediyordum hiçte yetmez çarşıya cıkip alacam yarın
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Onlar değmez hak etmez mi.. Harcadığı paradan önce buna takılırım ben. 
(758 puan) tarafından
Kız sende :D canım şunu istedi falan desen alır mı? Hem kafeye hesap ödemek için gelmesine gerek yok ki. İbana atar. Bir iki derken sana kart çıkartır
tarafından
En iyisini alır boğazımızdan asla kısmaz kim ne isterse hepimize yedirir hesabımda hep param olur hesap ödicem para gönder desem kartında var öde ondan der
(758 puan) tarafından
Yavrum paran varmış , boğazından kısmazmış, herkese yedirirmiş.. Sende annenlere yemek ısmarla madem. Para veremiyorsan mutfak masraflarını azalt. Kartında da varmış oradan da annenlere harca. Ama sorun burada para değil işte. Annenlere karşı tavrı.
tarafından
Ailesinde kimsenin ihtiyacı yok zevkine yiyorlar bunu ihtiyacı olsa benim ailem gibi yine tamam
(758 puan) tarafından
İşte kocandaki sorun tavrı zaten.
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Sende har vur harman savur bak gör başkasına para verecek mi sana yetişmekten tabi harman savur derken saçma şeyler değil istediğin şeyleri al köşeye atıp birikim yaparsın köşende paran olmuş olur 
tarafından
Öyle yapıyorum 3 haftadır idare etsem de zaten yok ben döke saça yer harcarım öyle olmasın içime dert olmaz bari haftada bir gördüğüm sanki onlara para yedirsin diye ayrı kalıyorum bekliyorum günlerce
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Aç gözünü biraz böyle mi yapiyo domates 40 da 60de öyle öyle herşeyden  para tirtikla onlara veremesin sen ye.o yollardan patinajla geçmiş biri olarak diyorum sen idare edsende gözü görmez ustelik nankorlesir en iyisi bu kavga cikarmA o zman psikolojisi bozuk geçimsiz olursun bu hiç şaşmaz bide üstüne çıkar ondan fazla fazla al idare edmeoyle yapıyorum onların gözü kaliyo bende eşimde yetisditiriyor veremiyor kenarda Zulan olsun mutlaka
tarafından
Aynen öyle yarın annemgile gidecem para gönder dedim geleli kaç gün oldu daha gelirken verdiydim diyor ben karışmam bundan sonra böyle dedim çok harcıyon iki haftadır diyor ben harcamayınca yerinde mi kalacak sanki dedim sustu
(1,101 puan) tarafından
Bosanmiyacaksan öyle yapdegerin oluyo sen kisdik cA daha fazlasını istiyo aman bulurlarsa yerler ben yiyorum temezsem çok yiyici cikar
tarafından
Ailem istemiyor boşanmamı ikinci evliliğimiz zaten ikimizinde kendi çalışacak bende paşalar gibi yiyip içip gezecem çocuğumla
(1,101 puan) tarafından
Benimkide istemiyor bosansam bakmazlar eşim memur sen gibi basda kafa takiyodum anam derli yiyim delimiyim ben dedim oh kafam rahat o düşünsun yeter mi diye
tarafından
Aynen öyle birgün bile düşünmem
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Kocanın kabi ikiyse birini kır atasözü size uygun sürekli borç yaptır cebinde beş kuruş olmasın hepsi borca gitsin bakalım verebiliyor mu ben aileye para verilmesine karşı değilim ama sizin eşiniz durumu abartmış durumubiyi olan insanlara para vermek nedir 
tarafından
Hepsinin var durumu zenginler bunu yemeye alışmışlar benim aileme gelince borç var oluyor görür borcu üç haftadır hiç tutumlu olmuyorum ne görürsem alıyorum bilerek para harcamak için çarşıya çıkıyorum

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,679 göst.
23 saat önce Aile kategorisinde Leylaaaaaa (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 331 göst.
0 oy
13 cevap 576 göst.
26 Ekim 2020 Aile kategorisinde Evramm (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 228 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu