0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (1,097 puan) tarafından
Gününüzü nasıl değerlendiyorsunuz. Ben çok sıkıldım. Hadi biraz sohbet edelim

7 Cevaplar

0 oy
(8,271 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Gorumcem caya gelcekmis .poğaçalik hamur yogurdum bebegi uyutuyorum.  Sıkıcı bi pazar yine 
-Reklam-
0 oy
(1,677 puan) tarafından
Evi toparladım süpürdüm oğlanın futbol okulu var oraya götürcem ondan sonra gelip yemek faslı olur sonra da dışarı cıkarız yada evde etkinlik yaparız 
0 oy
tarafından
Sıkılmaya vaktim olmadığı dolu dolu yasamam gereken evde bir sürü işin biriktiği ama ben sadece yemek yiyip kızımla oynadığım bir gündeyim ya yapmak istiyorum birkaç bişey ama hiç canım istemiyor vallahii
tarafından
Ay bu gun bende ayni moddayim
(1,097 puan) tarafından
Bende öyleyim hiçbir şey yapacak enerjiyi kendimde bulamıyorum. Eşim sözde bu gün çalışmayacaktı. Dükkana gitti.
tarafından
Aynen benim eşim de çalışıyor. Kızım uyudu mutfakta oturuyorum sabah kahve içmiştim şimdi ne yapsam diye bakıyorum valla bir doktora gideceğim sabahtan kan vereyim niye böyleyim ben ya vitaminlerim falan mı eksik anlamadım yattığım yatağı zoru zoruna şimdi topladım
(1,097 puan) tarafından
Ben hamileyim vitamin ilacı kullanıyorum yine aynıyım. Sen de yaptır bence de
0 oy
(156 puan) tarafından
Aman nolsun canim 28 haftalık hamileyim 3 gündür kuru öksürük beni mahvetti gece gündüz bitmek bilmiyor ne yapsam diye kara kara düşündürüyorum afedersin günde kaç kere altımı degistirdigimi unuttum artık://
(1,097 puan) tarafından
Öksürüğe pekmez iyi gelir diye duymuştum. Hem bebişe de faydası olur
(156 puan) tarafından
Her ben bı kaşık içeyim canım o zaman sağol hiç aklıma gelmemişti ❤️
(1,097 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
tarafından
Valla bu günü kendime ve kizima ayirdim ..sadece esime yemek hazirladim geldi yedi gitti bu kadar..bulasik bile yikamadim.. akşam eşim isten geldiginde bebişi bakicak SONRA evi temizliyicem bende 
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Valla genel olarak bebekle, daha 3 aylık oldu. Eşim işte ben bebekle. Hep bebekle. 3 ayda delirdim hahahaha
(1,097 puan) tarafından
Deme ya benim de doğumum yakın
0 oy
(5,628 puan) tarafından
Temizlik yaparak günün yarısı bitti ☺ daha bi'de büyük temizliğe başlıcam 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 307 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,138 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 875 göst.
0 oy
11 cevap 230 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,460 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,226 cevap

41,437 kullanıcı

Kategoriler

...