0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından

1 hafta olmadi alalı baya memnunum çok güzel tozu falan topluyor sorum bunun bez torbası var kendine ait onu ne kadar sürede bi değiştirmeliyiz birde filtresini de ne sıklıkla degistirirsek performansi düşmesini istemiyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim

image

3 Cevaplar

0 oy
(5,847 puan) tarafından
Benım kı bundan ama XL değil bez torbasını ben her gün sildiğim için 4.gunde her şeyini komple yıkarım bez torbasını traş bıçağıyla temizlerim sonra köpükler yıkarım filtresını 1 senedir kullanıyorum değişmedim 
(5,847 puan) tarafından
Neden yıkamayı tavsıye etmıyorlar hiç cekım gücünde sıkıntı yaşamadım ayrıca içindeki beyaz bez torbası zaten çabuk yıprandı onu attım inceydı bana dayanmadı ☺bu kullandığım kalın ıyı birşey yıkayıp kurutup kullanıyorum çokta ıyı oluyo
(489 puan) tarafından
anladım cnm peki filtresini hic degistirmismiydin bi sene icinde
(5,847 puan) tarafından
Filtre dediğin neresı ki motorun içinde olan mı hıc değişmedim canım nasıl oluyor onuda bilmiyorum sadece parçalarını sık sık yıkarım çekim gücü hiç düşmedi memnunum elim kolum benım
(489 puan) tarafından
aaaa senin ki pratik xl degildi dimi ?? benimkinde hepa filtre var onun icindeki filtreden bahsetmistim
(5,847 puan) tarafından
☺☺ bende diyorum varsa ben kesın temızlerdım
-Reklam-
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Ben torbasına ıslak mendil sarıyorum, torbası hem kirlenmiyor hem araları dolmuyor. Değişim de size bağlı, evin temizse 1 haftada yok pislik çok oluyorsa 3 günde bir temizleyin 
(489 puan) tarafından
bende ıslak mendil sarıyorum sizin gibi çikarip atiyorum torbasi cok kirlenmiyor silkelerim eskisi gibi olur benim demek istedigim yedek torba bezleri satıliyor mesela kendi toz torbasıni ne kadar surede bi degistirebiliriz birde filtresini
0 oy
(198 puan) tarafından
Ay benimkide bundan aşırı memnunum ya çekim gücü hoşuma gidiyor ☺️ filtresini 6 ayda bir degis demisti satici ama bence çekim gücüne bağlı baktin eskisi gibi çekmiyor filtre degisilebilir
(489 puan) tarafından
bunu aldigimdan beri normal süpürgeyi acmadim gercekten satıcıya sormak bile aklima gelmedi şuan güzel cekiyor 6 ayda bi degistir dediyse tamamdir ay gectikce takip edicem
(489 puan) tarafından
peki kendi bez torbasini ne zaman degistirmeliyiz ben 20 tane siparis verdim trendyoldan yedekte bi kenarsa dursun diye
(198 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım evet benimde xl normal süpürge bende açmıyorum artık. Toz bezini henüz değişmedim alalı bir ay kadar oldu bende sipariş edeceğim 3 4 aya bir değiştiririm
(489 puan) tarafından
o zaman bende duruma göre bakar degistiririm 1 hafta olucak alalı fantomu
(198 puan) tarafından
Aynen öyle yaparsın hayırlı olsn☺️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 44 göst.