0 oy
745 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar bu gün eşim yenidoğan kızıma kıyafetler sifariş etmiş ...ama benim hoşuma gitmedi pek ..hemde kullanışlı degiller ..ihtiyacida yoktu pek kıyafete.. ama eşim begenmis ..sevinçle gosterdi bak kizima bunlari sifaris etdim diye..yani kisacasi ne hevesle sifariş etdigini gore biliyorum..

Şimdi sorum şu..sizce kiyafetleri eşime beğenmediğimi söyleyim mi..yoksa begenmesemde alalimmi.. eşimin kalbini kırmış mı olurum ..2 saatdir düşünüp duruyorum sizlere soruyum istedim

image

image

.bunlar sifaris ettikleri ..baskalari da var bunlara benziyor ayni

27 Cevaplar

+8 oy
tarafından
Illa senin begenmen mi gerekiyo canim adam heves etmis almis sen olsan boyle bisey duyunca uzulmez misin bu zamana kadar aldiklarini da belki esin begenmedi seni kirmamamk icin soylemedi olamaz mi 
tarafından
Ola bilir eveet haksizlik olur eşime doğru.. teşekkürler canim fikrin icin
tarafından
Rica ederim canim cali cabuk icin birbirinizi uzdugunuze degmez inanin
tarafından
Evet onun kalbini hic kirmak istemem❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çocuklar sadece bizim değil aynı zamanda babasınında yani ben çok kırılırdım bir erkek gözüyle bakacak olursak alsa ayrı dert almasa ayrı dert bazen biz kadınlarda çok şey istiyoruz be :D 

tarafından
Foto yukledim vanim ne biliyim oda dogru aslinda
tarafından
Ne güzel şeyler almış bende oğluma almıştım bunlardan neyi beğenmedin anlamadım
0 oy
(149 puan) tarafından
Al. Bence  eşinin de hevesi kırılmamış olur. Ayrıca yenidoğan demişsiniz kaç kere giyer ki hemen küçülür. 
tarafından
Bilmem ki
(149 puan) tarafından
Bedenlerini büyük almadıysa tabi:)
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Almış işte ben karışınca genelde benimki bozulur du
tarafından
Tamam canim
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Evet çok güzeller babası ama pek kullanışlı değil hem bu mevsime göre bunlara ihtiyacı yok ki. ( Erkekler pek anlamıyor mevsim geçişi kıyafetleri zaten ) Onları iptal edip mevsime göre alalım mı diyebilirsiniz.
tarafından
Bu da güzel fikir ..kirmadan kisaca söylerim gordumm kiriliyor alalim derim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Kırma al 1 2 giydir ben seve seve giydirirdim sonuçta hoşuna giderek almış hatta eşim kızım için kıyafet beğendi bende beğendim o kıyafet bazanin altında bize hatıra olarak kalacak 
tarafından
Tamam canim alicam
0 oy
(448 puan) tarafından
Bir şey deme heves etmiş almış benim eşim de bir takım almıştı güzel ve kullanışlı da değildi bir kere giydi bir daha giyemedi hiç kullanmadığım takımlar bile var hemen büyüyorlar
0 oy
(79 puan) tarafından
Benim eşimde alır gelir bissürü beğenmem ama sokakta falan giydiririm gönlü olsun 
0 oy
(90 puan) tarafından
Adam almış işte almayanlar var düşünüp almış ne güzel daha ne
tarafından
Doğru
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Al bence adamcagız heves etmiş kalbi kırılmasın benim ki de kızıma taç almıştı ama kızım taç sevmiyo taktıgımız zaman en fazla 5 dakka kalıyo sonra çıkarıp atıyoo kızım eşim çok bozuluyo 
0 oy
tarafından
Eşin ne güzel düşünmüş almış işte hevesini kırma yani sonra hiç almaz  hemde güzeller yani kötü bile değiller   bnm eşimde mağazaya girer alır bazen begenmesem bile almış olur yani çok güzeller derim gecerim
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Kişlik dış giyim için çok güzeller bence. Çok pahalı değillerse ses etme gelsin kullan ayı falan doğruysa kışın kullanabilirse kalsın derim. Sonuçta kız ikinizin :D sadece senin seçtiklerini giyecek diye bişey yok 
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Beğenmesen de kullan. Bi dahaki seçimleri beraber yapın ya da şu renkler yakışır, böyle kumaş daha iıi olur diye sürekli muhabbetini yapın ona göre alır bi dahakiye. 
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Önünü kesme adamın kız ne güzel almış düşünmüş giyer boşver ben kocam aldı hevesi kaçmasın diye kızıma Trabzon Spor zıbın takımı bile giydirdim çocuuumu erkek sandılar ☺️☺️
tarafından
:))evet goydiricem canim ..
(7,947 puan) tarafından
Ay bizim ki hastane çıkışını değiştirmiş odaya geldim bi baktım benim kız Trabzonspor üstüyle sezaryen ağrısından bir şey de yapamıyorum sinir oldum  :))
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Bence en azindan esiniz heves edip almis. Kotu de gozukmuyorlar. Benim esim oglumda ve simdi dogacak kizima hicbir sey almadi. Benim begenip alacaklarima aa dur bunlari da ben odeyeyim alayim demedi. Benim  toplu alisveris yaptim bu kadar seyi alirken bana mi sordun dedi. Dogum icin senin ve bebegin bir eksiginiz var mi demedi.  O yuzden bence asil onemli olan dusunce
tarafından
Teşekkürler canim.. üzülme her insan farklidir elbet..senin esininde farkli iyi yanlari vardir elbet
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Eşinin hevesi kırma bence  
tarafından
Yok alcam artık canim
(7,638 puan) tarafından
Ben covıt zamanı doğum yaptım  bir gıcık doktor yüzünden covıt testi yapıldı çünkü erken doğum yaptım o anki panik ten gıcık tuttu sen öksürüyon covıt olabilir sın dendı 15 gün ev yasağı vardı  tüm alış veriş eşim yaptı   zavallı bi'de tüm çoraplar kız bebek içindi     beşine küvete varana kadar kendi aldı   bu arada covıt çıkmadım
tarafından
Evet ..biz kadınlar detayli düşünürüz herseyi..esimin aldiklari da pek kiza uygun degil gibi:(
(7,638 puan) tarafından
İnşallah ilerde oğlun olur gıydırırsın
0 oy
(12,583 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin 
tarafından
Sjsjsj
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Üstekinin mavisi var 2 oğluma da kullandım çok tatlı oluyorlar içlerinde :D 
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Ablam cocuk sadece senin mi? Adam begenmis almis o da cocuguna istedigini giydirebilir. Hic ustunden cikmicak degil ya zaten 5 10 kere giycek en fazla.
tarafından
Doğru..ilk önce böyle düşünemedim .sonra aydinlandim
0 oy
(680 puan) tarafından
Bence eşin çok güzel kıyafetler almış. Hem kışın sıcacık tutar, zaten bebekler çok çabuk büyüyor. Heves etmiş almış bunun için eşinin kalbini kırmaya hiç gerek yok.

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 987 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eylem Asya (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,032 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 968 göst.