0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
19 haftalık oldum ama bebek hareketlerini henüz hiç hissetmedim. Siz kaçıncı haftalarda hissettiniz? Doktora gitmeme gerek var mı sizce 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence git ben 15+2 idim ilk hissettiğim zaman.
tarafından
Ne şekilde hissetmiştiniz?
tarafından
Nasıl tarif etsem ki bilemedim ama ellerimle karnımı tutuyordum yatakta yatmak üzereyken tam avucunun iç kismanda sanki bir şey değerek geçti gibiydi. Ama inanılmaz güzel bir tarifti. Hani derler bağırsakta gaz olur hareketlerini karıştırır insan ama ben ellemeseydim hissedemezdim. Sizde gece yatmadan önce ellerinizi koyup sadece bekleyin belki küçük meleğiniz size bir işaret verir : )
-Reklam-
0 oy
(768 puan) tarafından
22.hafta da hissetmiştim.
tarafından
Öyle mii.. Bilmiyorum ben çok kafama takıyorum
(768 puan) tarafından
Evet canım korkma
0 oy
(630 puan) tarafından
Ben 15 de hissetim ilk defa 20 ye kadar normal diye biliyorum. Ama için rahat değilse doktora git
tarafından
Doktorda sık gittiğimde kızıyor :) başından beri hep bir tedirginim
(630 puan) tarafından
Maalesef doktorlarımız öyle 2 haftada bir gidiyorum  bana gülerek ben sana 1 ay sonra ra gel demiştim diyor. Benim için o 2 hafta bile çok uzun.
0 oy
(1,699 puan) tarafından
İlk gebelikte ben 24 ye hissettim net 

Suanki gebeliğim 15 haftalık hareket vardı ama 16 da net tekmeleri hissettim 

İlkse gebeliğin normal
tarafından
Tekme için erken olduğunu biliyorum ama böyle herhangi bir hareketlilik dahi hissetmemem normal mi
tarafından
İlk gebeliğim
(1,699 puan) tarafından
İlk gebelik cok geç hissedilir bende geç hissetmiştim özele gittim bebeğimin durumu iyiydi ama hareketi hissetmedigim için doktor bana o zmn engelidir direk demişti beni detaylı için başka şehre yönlendirdi bende strese girdim ağlıyordum sonra yengem bana kendisi de geç hissetmiş durumu iyiyse bebeğin doktoru takma demişti
Bana çikolata yiyip odada sesiz sol tarafına uzan hissedersin demişti denemiştim olmuştu

Sende bebeğin durumu iyiyse endişelenme çikolata yiyip ses olmayan odada uzan inşallah hissedersin
0 oy
(900 puan) tarafından
Ben 22 haftalık dun aksam ilk kez his ettim kızım daha erken hissetmiştim 
tarafından
Biraz içimi rahatlattı bı yorum teşekkür ederim. Eşim de bende baştan beri her konuda çok tedirginiz ve doktora çok sık gidiyoruz. Doktorumuz da durumu bildiğinden böyle her 10 günde bir gelirseniz almam sizi içeri diyor :)
0 oy
(521 puan) tarafından
17+1 hâlâ hissetmiyorum, doktorum normal dedi 
tarafından
Bende 10 gün önce gitmiştim her şey yolundaydı ama bunu sormak aklıma gelmedi
(521 puan) tarafından
Kilon var mı canım ?
tarafından
50 kiloyum
(521 puan) tarafından
Normalde kilolularda geç hissediliyormuş bende zayıfım ama bende henüz hissetmiyorum hâlâ
0 oy
(5,546 puan) tarafından
Benim 5. Gebeliğim 22. Haftada net hissettim canım. Eğer çok sıkıntı yapıyorsan doktora görün. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
tarafından
Net hissetmekten kastınız tekme şeklinde mi
0 oy
(2,540 puan) tarafından
20+ 3 ya da 4 te canım. Yani daha var muhtemelen senin de 
tarafından
İnşallah canım.
0 oy
(12,346 puan) tarafından
19 da net hissettim yani geçen hafta.
tarafından
Nasıl bir hareketlilik hissettiniz, acaba ben mi ayırt edemiyorum?
0 oy
(4,341 puan) tarafından
15. haftada ilk hissettim, kelebek kanadı vurmuş gibi çok hafifti.
tarafından
Ben hiç hissetmiyorum. Eşim kulağını dayıyor ve kımıldama hissetiğini söylüyor. Bu mümkün mü?
(4,341 puan) tarafından
Herkes aynı zamanda hissetmiyor. Eğer sen kontrollerine gidiyorsan düzenli, bence bir sorun yoktur. Hem zaten ben ilk 15 de hissettim ama sonra 1 hafta mesela hissedemedim, küçük olunca düzenli hissedilmeyebiliyor.
0 oy
(16,544 puan) tarafından
20 haftadan sonra hissettim 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
İlk kızımda 19 haftalık hissettim şimdi 15 haftalık hissetmiyorum daha
0 oy
(379 puan) tarafından
Valla 20.hafta falandı sanırım. İlk gebelikte insan anlamıyormuş. Benm hissetmem için bariz tekme geldi öyle hissetmiştim. Belki önceki haftalarda da olmuştur ama bebek  mi gaz hareketi mi vs anlaşılmıyor :) ilk gebelikte korkma. Doktora düzenli gidiyorsundur bi sorarsın. Sağlıkla al kucağına

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 243 göst.
0 oy
9 cevap 170 göst.
0 oy
25 cevap 233 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 206 göst.
18 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,059 soru