0 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (2,392 puan) tarafından
Kızlar bilenler tam olarak kaç günde hızlı yazmaya başladınız aşırı hızlı yazabiliyor musunuz?? 

12 Cevaplar

0 oy
(655 puan) tarafından

Ben aşırı hızlı yazarım 10 parmak yazarım ama kursa falan gitmedim. Msn vardı lise döneminde. O dönemde kendi kendine gelişti bu olay.:D Ve bakmadan yazarım 

(2,392 puan) tarafından
Msn ne kız hiç bilmiyorum :) bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum hızlı klavye bakmadan yazıyorum ama elimi klavyeden kaldırınca tuşlar karışıyor elim klavyeye yapışık resmen ahaha galiba acele ediyorum zamanla öğrenirim
(3,398 puan) tarafından
Canım zaten kaldirmamqn lazım. Benim lisede dersim vardı klavye dersi. Kaldırmadan yazdırırdi hoca 90 saniyede kqc kelime yazabilirsiniz diye
(2,392 puan) tarafından
Kaldırmadan yazıyorum ama eğitimde kaldırın diyor
(13,112 puan) tarafından
kaldırmadan yazmak biraz zorlar. baya baya alışınca yazarsın ama el bileklerin için de destekli yazman iyi bir şey
(2,392 puan) tarafından
Anladım canım sağol
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir kimi bir ayda kimi 2 ayda harf yerlerini öğrenir hız ise zamanla oluyor gittiğim kurs 6 aylıktı F kaleye kullandık adliye sınavı için hazırlanmıştım dakikada 90 kelime isteniyordu yanlış hatırlamıyorsam üstünü yapardık
(2,392 puan) tarafından
Kazandın mı sınavı bende kendi kendime eğitim alıyorum  bakalım zamanla olacak galiba
(352 puan) tarafından
Yok canım:) 69.2 kusur falandı o tüm motivemi yerle bir etti üniversiteyi kazandım kendi mesleğimi yaptım şuan çalışmıyorum çocuk bakıyorum aslında en büyük iş bu :)
0 oy
(4,532 puan) tarafından
Ergenlik döneminde msn, üniversite döneminde projeler, sonrasında mesleğim gereği hep bilgisayarla haşır neşir olduğum için baya hızlı yazıyorum, klavyeye bakma ihtiyacı bile duymam. Pratik yaparak ilerler bu ancak. 
(4,532 puan) tarafından
oo yaşdaşlar size selam olsun :D 30 yaş ve üzeri görmek ne hoş.
(2,196 puan) tarafından
30 yaşa son 1 senem kalmış kabul mü acaba ☺️

Msn çoook kullandık zamaninda
(2,392 puan) tarafından
Msn ne kız hiç bilmiyorum :) bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum hızlı klavye bakmadan yazıyorum ama elimi klavyeden kaldırınca tuşlar karışıyor elim klavyeye yapışık resmen ahaha galiba acele ediyorum zamanla öğrenirim
(4,532 puan) tarafından
Hayır bir de ıcq dersem burada beni mezara gömersiniz siz :)))
(13,112 puan) tarafından
beybi dur tamam sakin:) yalnız değilsin :) facebook her şeyi tahtından etti:)
0 oy
(436 puan) tarafından

Orta okulda iken pc kursuna gitmiştim o yıllarda öğrendim. Ama şu kadar zamanda öğrendim diyemem çooook yıllar oldu :) 

(2,392 puan) tarafından
Anladım canım sağol ben acele ediyorum galiba zamanla pekişir
0 oy
(1,925 puan) tarafından
Muhasebe okudum asırı hızlı yazarım 
(2,392 puan) tarafından
Ya ne güzel ne kadar sürdü yazman
(1,925 puan) tarafından
2 ay bende bilgisayar hastalığı vardı evde klavyemi değiştirip yazardım sürwkli
(2,392 puan) tarafından
Nasıl bilgisayar hastalığı ne
0 oy
(1,885 puan) tarafından

Orta okuldayken bize böyle bir ders vermişlerdi her hafta bu dersi bilgisayar dersinde on parmak caliştirtiyorlardi orda çok hızlı yazmaya başlamiatim daha sonra kullanmadığım için şuan ne oldu bilmiyorum ama telefonda daktilo gibiyim:D

(2,392 puan) tarafından
Ya ne güzel
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Akrabam 10 parmak biliyordu ama hızda önemliymiş galiba kâtiplik için sınava girdi tam oturtması 6 ayını aldı kişiden kişiye değişir bence 
(2,392 puan) tarafından
6 aymı çok fazla yaa peki kazsndımı sınavı
(2,320 puan) tarafından
Evet canım kazandı kazanmasını bırak işe de başladı kısmetini bile 10 parmakla buldu :)
(2,320 puan) tarafından
Ben çok anlamam ama f klavye q klavye diyorlar galiba ikisindede çok hızlı mesela uzun uzun romanlar buldu netten onları yazdı yada metin felan okutturuyordu onları yazmaya çalışıyordu sürekli zor yazılarla pratik yapıyordu hergün kafasına göre değilde söylenene göre yazarak pratik yapıyordu hep
(2,392 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
(2,320 puan) tarafından
Birşey değil canım inşallah sende bir an önce halledersin :)
(2,392 puan) tarafından
İnşallah sağol
0 oy
(752 puan) tarafından

Evet aşırı hızlı yazıyorum ama ben kursa gittim bunun için tam olarak 2 ayda öğrendim. Ekrana bile bakmadan tıkır tıkır tüm harfleri yazarım yerlerini bilirim. Sertifikam da var hatta. Lise de öğretmenim çok ısrar ediyordu gel katiplik seçimlerine gir diye ben korkup yok diyordum hep :)

(2,392 puan) tarafından
Deneseydin keşke kız ne güzel olurdu
0 oy
(13,112 puan) tarafından
sık kullanmayla alakalı. her gün yazarsan öğrenirsin. şarkı dinlerken şarkının sözlerini yazmaya çalış
(2,392 puan) tarafından
Hergün ders olarak yazıyorum ztn klavye dersi bazen şarkıda yazıyorum tabi biraz zaman lazım galiba
0 oy
(51,591 puan) tarafından
f klavyeyi lisede daktilo da öğrenmiştik q klavye hizli.yaziyorum ama on parmak değil 
(2,392 puan) tarafından
On parmak daha rahat yaa :)
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Aaah ah kendi kendime ogrendim aşırı hızlı yazardım sonra fransya geldim baaambaska bir klavye tipi.. sanki taş çağından buraya işinlanmis gibi baka baka tek tek yaziyorum
(2,392 puan) tarafından
Ahahah çok güldüm bunaaa
0 oy
(3,407 puan) tarafından

Bekarken F klavye eğitimi almıştım sor ne işe yaradı hiiiçç :D

(2,392 puan) tarafından
Yarar belki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
24 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hayat33 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 410 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 408 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Nazann (250 puan) tarafından soruldu

409,986 soru

12,326,806 cevap

39,113 kullanıcı

Kategoriler

...