+1 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Benim pazar günüm yorucuydu :) ama tatlı yorgunluk dışarı çıktık ulaşa yeni spor ayakkabı bot panduf aldım oyun alanlarına çok gittiğimiz için cuma günü evime dönüyorum ailemle son haftasonumdu doya doya geçiriyoruz son günlerimizi sürekli dışarıdayız :). İçim buruk ama evime dönmem gerek artık :D bu da bugünden kalan ulaşla ben :D sizin nasıl geçiyor ? Geçti 

17 Cevaplar

+1 oy
(129,283 puan) tarafından
kiz allah herkesin yardimcisi olsun 2 ay kaldim turkiyede ulaann o oyun evlerine harbi saglam bi miktar para verdim anasini avradini saatlik ucretmi olur len
tarafından
Evet büyük şehirlerde çok yarım saati 200 tl ama Bayburt’ta uygun ya ulaş 1.5 saat oynuyordu 200 tl veriyorduk
(129,283 puan) tarafından
burda tum gune o kadar vermiyoz biz
(3,456 puan) tarafından
Yarım saatine 280₺ veriyorum sadece kum alanında.. böyle ışıklı arabalı oyun alanı isteyince 300küsürleri buluyor yarım saati avm içlerinde. Ciddi anlamda ciddi paralar harcanıyor oyun alanlarına çocukları da kıramıyoruz nolcak bilmiyorum.
tarafından
Bazıları yapıyor biz çekiyoruz maalesef ceremesini yapacak bir şey yok sadece nefes almaya şükredenler olduğu sürece durum böyle
-Reklam-
+1 oy
(7,944 puan) tarafından

Maşallah size canım<3 çok yorgunum minik kuşum uyudu bende yeni duştan çıktım birazcık TV ye bakıp uyuyacam inşallah 

(7,944 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım ☺ ben çok yorgunum anam ağladı bugün pertim çıktı
Yemeği de erken yiyoruz çünkü diyetteyim ☺
Çay dedim canım çay istedi bak kalkıp çay koyayım bari ☺
Biz köylüyüz anam siz şehirde yaşıyorsunuz ☺☺
(2,184 puan) tarafından
Ahahhaha benim yerimede çay ic 3 gündür çay içmiyorum:(( soğuk soğukta gitmiyo sjsjsj niye herkes gibi 8de evde olsa ne olacak saat 11 nedir ;(

Ohh valla kafa dinle bebiste uyumuş sjsjsj
tarafından
Teşekkür ederiz ❤️
(7,944 puan) tarafından
Benim Bebiş her gün erkenden uyuyor o sıkıntı yok çok şükür ☺
Niye.icmiyorsin kız içerim tabi yeterki sen iste ☺
Rabbım kolaylık versin canim mecbur çalışmasa olmuyor ama
(2,184 puan) tarafından
Benimkide erken uyuyordu sonra babasıyla oynayamiyor diye saat 12 gibi yatiyo sjsj

Dudağım hem üstten hem alttan yara olmuş kabuk bagladikca kaldiriyorum yeniden yara oluyo sıcak değince canım fena yaniyo kantaron yağı sürdüm geçmedi:(
0 oy
(7,431 puan) tarafından

2 kere misafirim geldi yoruldum bebekle . Uyuttum dinleniyorum :)

tarafından
Benim oğlumun da uyku saati gelse bende dinlensem kız ne güzel :)
(7,431 puan) tarafından
Erken kalkarsa erken yatar bnm diğer oğlan öyleydi: )))
tarafından
Benim oğlum kendi uyku düzenini kendi oluşturdu ben de bir şey yapmamıştım ama şu an 2 yal sendromu içinde o yüzden saatleri kayıyor üstüne gitmiyorum bende ne o stres olsun ne ben diye :)
(7,431 puan) tarafından
Zamana bırakmak en doğrusu zaten :))
tarafından
Öyle :)
0 oy
tarafından
Bütün gün bahçede ekmek yaptık 

Asagi yukarı aşağı yukarı partim cikti
tarafından
İyi işte spor olmuş kız :D elinize sağlık :)
0 oy
(183 puan) tarafından
Ay yerim maşallah iki bebeyle kafayı yemiş bir anne olarak yazıyorum üstelik 21+2 hamileyim çok yorucu bi gündü gerçi çocuklarla her günümüz yorucu canları sağolsun napalım eşimle bahçede çocukları oynattık bol bol son güzel havaların tadını çıkaralım dedik kışın çıkamıyoruz malum 
tarafından
Teşekkür ederiz ❤️
3. Ye mi hamilesin :o önüne diz çöküyorum yani :D
Benim oğlum 10 çocuğa bedel 3 ayda 7 kilo verdim tığ gibi oldum kız valla :D ama canları sağolsun dediğin gibi :) ben yaz kış çıkıyorum Bayburt’ta yaşadığım için yaz yüzü çok az görüyoruz zaten :) ailemin yanında ama her gün dışarıdayız Konya sıcak :D
(183 puan) tarafından
3.cü sürpriz oldu spiral üzerine hamile kaldım aldırıcaktım ama vicdanım el vermedi napalım veren Allah sabrınıda verir inşallah benimde annemler gelmişti memleketten gurbetlik çok zor ya 1200km uzaklıkta ailem....,,,Ankara'da gurbetteyim kimsem yok tekim ankarada
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bende bayburttayım  ailem Konya’da 1000 km uzaktayız 14 saat işte bir bayramlarda ailem yanımıza gelirbirde yazın görüşüyoruz ailemin yanına gelirim bende …
Ooo aldırılır mı hiç tabii ki vicdandan çok Allah korkusu Rabbşm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(183 puan) tarafından
Aynı kaderi paylaşıyoruz desene gurbetlik bizde tatillerde gideriz yazın yada onlar gelir sene de 1 Allah razı olsun rabbim isteyipte olamayanlara nasip etsin inşallah ❤️
tarafından
Amin canım ❤️
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Evi biraz toparladım sabah  sonra gorumcem  çağırdı kahveye  oraya gittik  dönüşte markete uğradım alacaklarımi aldim  sonra eve gelip yemek falan yaptım koca geldi ona yemek hazırla mutfağı topla  oğlanı ztn uyuttumdi çoktan kahve içtim bir dha oturuyorum  şimdi öyle  sonra kızı yatircam 
tarafından
Ooo verimli geçmiş ne güzel :)))
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Yarın sınavım var onun gerginliği üstümde sanki az derdim var gibi birde diyet yapıyorum tansiyonum iflas etti daha yeni oturdum meloşu uyutup biraz soru çözmek niyetindeyim kocam beyde hastaneye gidecek parmağı enfeksiyondan şişmiş ayhhh imdaat 
(3,329 puan) tarafından
İnşallah geçersin sınavı 2 hafta önce de ablamin vardı o da geçti şükür. Yırtık maf eder. Annemin dizinde menisküs yırtıgi+ödem+kireçlenme çıktı. 1 aydır hastanelerde sürünüyor ağlıyor sadece. Bir merdiven çıksa ağrıdan yatamıyor. Namaz bile ayakta kılıyor eğilme yasak. Sözde bina asansörlü ona rağmen perisan. En son doktor ameliyat son çare geçmezse dedi ama yaşı ve kilosu var. O yüzden kapalı olur dedi. Rabbim hepiniz8n yardımcısı olsun.  Bir de yatalak ikizim var ona bakıyor. Her gün düşünmekten uyuyamıyorum. Allah büyük ❤️
(6,941 puan) tarafından
Amin inşallah bakalım akşam 6 da sınavım bulunduğum yerdede yok onca yol gitcem inşallah tekte geçerim de bari stres yapmazsam

Hemde nasıl zor vallahi Allah kimseye vermesin anneciğinede bol bol şifa kolaylık versin rabbim ❤️
(3,329 puan) tarafından
Amin canım benim, geçersin sana güvenim tam. Sınava çalışmadım çünkü Sınav günü sınavı unuttum sınava tam 1 saat kala tarihi sordum tesadüfen öyle hatırladım eşim dedi zaten gecemicen boşuna gidiyoruz sınava ne çalıştın ne bir şey günü bile unutmuşsun üzüldüm ama 70 aldım sınırda 1 soru daha yapmasam kalıyordum Rabbim yardım etti şükür darısı sana inşallah
(6,941 puan) tarafından
Geççttttiiiimmmmm ❤️❤️❤️
(3,329 puan) tarafından
Ay çok sevindim canım benim ❤️
0 oy
(691 puan) tarafından
Bütün gün temizlik yaptım eşimi kızımı dışarı gönderdim keyif yapıyorum 
tarafından
Ayy şöyle bir şeye ihtiyacım var yemin ederim ne güzel ya şimdi temizlik kokusu içinde keyif yapmakta ayrı güzel
(691 puan) tarafından
Evet ya terapi resmen artık bu haftadan sonra istesekte gonderemeyiz havalar soğuyor malûm seneye artık:)
tarafından
Ben Bayburt’ta yaşadığım için bize hep soğuk hep dışarıdayız :)
(691 puan) tarafından
Ne güzel bizde kışın evlere kapanıp depresyona giriyoruz :)
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Yemek firina aticam biraz daha bekliyorum eşim gelince sıcak sıcak yiyelim sonra kötü oluyor ne ısınıyor ne soğuk yeniyor çok sıkıcı bi gündu yarın kızımla birlikte gezmek istiyorum inşallah yarın izinli olue eşim sjsj
tarafından
En iyisini yapmışsın bende elim akşamcı olunca onun gelmesine yakın pişiririm yemeklerimi :)
Ayy hadi inşallah bdbbs
(2,184 puan) tarafından
Allah korusun akşamci olmasın berbat birsey yaa herkes çay sefasını 2.kex içerken biz yemek yicex sjsjsj
0 oy
tarafından
Oy kurban olurum essek ya bizde hafta ici hafta sonu yok gulum esim calisiyo bugun bi de gececi aksama kadar yatti sonra kalkti ise gitti cocugu asagi indirdim komsular vardi oturduk biraz herkes neyin var diyo iyice bunaldim catlicam sonunda cocukta sinirlendirdi zaten bi de kaynanama gitcez offff 
tarafından
Kuz geziyoruz zaten biz neler neler yasadik hergun gidiyorduk hic ozel hayatimiz yoktu sukur 1 seneye yakindir 10 gunde bi gidiyoruz
tarafından
Buna da şükür o zaman aşkım
tarafından
Daha azina da ne biliyim ya benim icim rahat etmez bizim kaynanamlarla evet sorunlarimiz oldu da oyle diger gelin kaynanalar gibi olmadik hic cok haklari da var yani oyle kestirip atmak istemem 10 12 gunde bi gidiyoruz 4 5 gibi gidip 8 de evde oluyoruz yemekleri cay hazir etmis oluyo bi sofra kuruyoruz birlikte bi de cay tutup bulasiklari toparliyorum onu da mesela kendi olsa elde yikar bana hemen makinaya doldur der bi kac saat oturup durup geliyoruz cok zorlanmiyorum yani ama yinede az da olsa yasanmislik var esim olmasa yuzlerine bakmazdim
tarafından
Ben biraz kinci bir insanım ya bana yapılanları unutmam kimse için eşim dahi olsa tolere etmem bu benim annem babam da dahil
tarafından
Bende oyleydim bu huyum sadece esim ve ailesine karsi degisti malesef
0 oy
tarafından
Ne güzel böyle ara ara fotoğraflar gelince sima olarak tanışmış oluyoruz :) 
tarafından
Evet canım ben atarım aslında çoğu zaman :)
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Ohh ne güzel dışarda geçmiş eşimin öyle pazarı falan yok bu dönemlerde bende bütün gün temizlik çocuklar derken günüm geçti çocukları banyo yaptırdım uyurlar birazdan kızımın formasını ütülücem  daha sonra çamaşırlar katlanacak oda bakalım ilerleyen saatlerde csnım isterse katlarım yoruldum bugün
tarafından
Bende ulaş ı yıkayacaktım ama benden grip kaptı korktum acaba iyice üşütür mü diye :/.
Şimdiden kolay gelsin diyeyim :)
(4,721 puan) tarafından
Saol canım geçmiş olsun bu arada
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,801 puan) tarafından

Bugün sabah kahvaltı yaptım hicbiseye dokunmadım çok hastaydım 20.haftalik oldum belim kopuyor eşim geldi evin hâli ne dedi hani evde ne iş yapıyorsun sanki diyordun ya akşama kadar yatıyorsun diyordun ya bugün işte tamda öyleydim hicbisey yapmadım hep yattım dedim iyi yaptın can sağlığı olsun dedi

image

:Dyemek yedik çay içiyoruz 
tarafından
Afiyet olsun :D bazen çok boş konuşuyorlar ya :D
0 oy
(639 puan) tarafından
Ayy çok kötü çok gergin bı donemdeyim uyku sıfır çünkü bı çıktık pat telefon kayinvaldem bende sizle geleyim mi bı pazar vakit gecirebiliyoruz onada dahil oldu tatilden geldi bide hep geziyor doyamıyor gezmelere
tarafından
Hadi ya nazıkce geri çevirseydi in
(639 puan) tarafından
Eşim tamam dedi bişey diyemedik canım planlı olmuş olsaydı birlikte daha keyifli olurdu kendi planimizdanda vaz gectik sayesinde olsun havalarda fena geliyomus fırtına bekleniyor burda
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Tüm yollluklari yıkadım 4 tane büyük hali yıkadım balkonu yıkadım astım yemek yaptım. Çocukları banyo yaptım. Şimdide kızın ödevlerini yaptırıyorum.bitsin oğlanı uyutacam kemiklerim agriyo
tarafından
Okurken yoruldum kız hay maşallah
(9,916 puan) tarafından
Kız hepsini yazmadım ki:)
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Kiz idil ne zaman tasincan ailenin oldugu ile
tarafından
Galiba hiç bir zaman ya :/
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Benim de yorucu bacım ya ev taşıdık ki daha sadece büyük eşyalar yerleşti kuruldu asıl curcuna yarın herkes kafasına göre atmış ne nerde hiç bilmiyorum 
tarafından
Of ev taşımak zulüm ya Allah yardımcınız olsun
(3,791 puan) tarafından
Ayy hiç bı yerimi hissetmiyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 395 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 418 göst.
0 oy
8 cevap 130 göst.