0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Oğlumu uyuturken şarkı söylüyorum genelde bazen düşünüyorum şarkı söylediğim için huzurlu mu uyuyor yoksa sesimin çirkinliğinden bayılıyor mu:DD böyle düşünen var mı? sohbet olsun istedim:) 

13 Cevaplar

+1 oy
(7,083 puan) tarafından
Bende hep kızımı aynı ninni ile uyutuyordum farkında olmadan ezber etmiş geçen kendi bebeklerine mırıldanıyordu ☺️
(1,453 puan) tarafından
Evet hoşuma da gidiyor bildiği şarkıları söyleyince hemen mahcup mahcup gülüp başını yastığa koyuyor arada söylüyor çok tatlı oluyorlar maşallah :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Söyleye söyleye kendi de öğrenmiş :D o da bana söyler yavrum benim 

(1,453 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın :)
tarafından
Amin cümlemizin inşallah
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Ben bebekken ayaklarım da sallardım hep ilahi söylerdim kendileri ısterdı hemen uyurlardı☺ hoşlarına giderdi benimkilerin senın çocuğunun da hoşuna mutlaka gitmiştir anne uyutuyor sonuçta huzurlu olmaz mı❤
(1,453 puan) tarafından
Hahahha arada öyle düşünüyorum sonra ortam sessizleşince  tek benim sesim olunca bi düşünmüyor değilim :D
(5,481 puan) tarafından
☺☺ kac aylık ki canım yada konuşuyosa kendı söyler zaten merak etme
(1,453 puan) tarafından
2 yaşında konuşuyor söyler inşallah :)
(5,481 puan) tarafından
Hoşuna gitmese söyler merak etme ☺☺
(1,453 puan) tarafından
İyi bakalım içim rahat edebilir:)
0 oy
tarafından

Oğluma masal anlatıyorum ben sonra o sonra ben sonra o şeklinde olunca uyku saati 2 saat aksıyor kestim masal anlatmayi:D

(2,371 puan) tarafından
Ohoo benimki babasını ayağında salliyo uyu bebekim diyip duruyordu sjsjsjjs valla tam sebekler:)
(1,453 puan) tarafından
Maşallah :)
tarafından
Benim oğlan geveleyip duruyor  sjsjs.sonra sen söyle diyor
Ayiciklari uyutuyoruz kendi beni uyutuyor ufff ana olmak çok zorr
(1,453 puan) tarafından
Bazen bende yoruluyorum uyutacsm diye takatim kalmıyor bir bakıyorum ben uyumuşum oda benim uyuduğumu görünce yatıyor :)
(8,030 puan) tarafından
Harbi mi Esma aynısını kızımla yaşamıştık baktım böyle olmuyor masal okumayı bıraktım ben de :D
0 oy
(18,224 puan) tarafından
Sesim çok kötü ses kayıtlarında kendim bile tahammül edemem ama bence oğluma huzur veriyor çünkü içinde sevgi var ninniden çok çocuk şarkıları söyleriz ve oğlum kestiğim yerde devam etmem için uyarı verir 
(1,453 puan) tarafından
Bazen ağzımı kapatmışlığı var oğlumun ama susuncada huysuzlanıyor yada mayışık hali gidiyor ısrarla söylüyorum :D
(18,224 puan) tarafından
Ben bir gün bir gün bir çocuk ilaç yemiş var ya onu söylüyorum mini mini bir kuş vs sustuğumda oglum devamını bir kelime getiriyor üç yaşına yaklaştı derdini anlatabiliyor artık çok kötü bulsa susturur herhalde :)
(1,453 puan) tarafından
2 yaşında oğlum o da artık yavaş yavaş tepkisini veriyor bakalım nereye kadar giderse artık:D
0 oy
(8,038 puan) tarafından

Carsambayi sel aldiyi söylüyorum dinliyo:D

(1,453 puan) tarafından
Bende fikrimin ince gülü, suzan suzi, deniz kenarında bir ev yapmışsam gibi gibi çok seviyor :D
(8,038 puan) tarafından
Hiç bilmm onları.  
Gesi bağlarıni da söylerim çok seviyorum
(1,453 puan) tarafından
Ah çok güzel türkülerimiz var valla benimde işime geliyor :)
(8,038 puan) tarafından
Aynen bnmde: D
0 oy
(5,449 puan) tarafından
Ayy ben ilahi aciyorum hep bebekkende nazar duasiyla uyuturdum hep sami yusufun nasibi ile uyuyordu bir ara
(1,453 puan) tarafından
Ben açamadım ama şarkı hep söyledim
0 oy
(1,928 puan) tarafından

Ben uyuturken canım genelde bakara suresi açarım .

Benim oğlanda öyle uyur:)
İnşallah o da ezberlerde mırıldanır:D 
(1,453 puan) tarafından
Ya ben ne zaman açsam sure hiç istemedi açmadım o yüzden sadece dua ederken sesi ediyorum duysun diye:)
(1,928 puan) tarafından
İyi yapıyosun canım
(1,453 puan) tarafından
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum bacım Allah yardımcımız olsun yetiştirebilmek xor
(1,928 puan) tarafından
Çok çok zor hemde.
(1,453 puan) tarafından
Allah kolaylık versin hepimize inşallah :)
0 oy
(815 puan) tarafından
Benimki de salavat söyle diyor yoksa uyumaz 
(1,453 puan) tarafından
Maşallah inşallah benim yavrumda ister:)
(815 puan) tarafından
İnşallah canım:)
0 oy
tarafından
Benim kızım 13 aylık akşama kadar elmusto dinlemek istiyor açınca popoşu durmuyor kendi durmuyor don don dale şarkısına bayılıyor hiç de öyle şarkılar dinlemem YouTube da sırasıyla çalarken dinledik bağımlısı oldu benimde durup dinlenip söylüyorum uyurken alkış yapa yapa uyuya kalıyor ya hahahah
(1,453 puan) tarafından
Benimde güldür güldür introsu var ya onu çok sever uyumaz ama hemen kalkıp oynar :D
tarafından
Ay yok bizim saatimiz gelince davul çalsa dönüp bakmaz hahahah
(1,453 puan) tarafından
Maşallah Allah böyle devam ettirsin inşallah
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Biz kitap okuyarak uyuyoruz hergun bimdrn kitap aliyo sonuç ev kitap doldu sjsjjs 
(1,453 puan) tarafından
Çok isterdim ama küçükken ağzına alıyordu sürekli veremedim büyüdü hala kitap gördüm ağzına alıp yırtıyor aldığım kitaplar hepmya yırtık ya da düzgün olanlar dolaba kaldırdım
(2,371 puan) tarafından
Benimki kitap aşığı çok seviyor değer veriyor bime geçen gittim hem cikolata aldı hem kitap bende sadece bir tane almasını söyledim yanıma cüzdan almadım telin arkasında para çıktı gidip cikolatasini bırakıp kitabı aldı mutlu mutlu yolda kitap okuyup durdu inşallah böylede devam eder amaann zamanı gelince paşa paşa yirtamauacak sjsjsj
(1,453 puan) tarafından
Maşallah allah bizede nasip etsin inşallah :)
0 oy
(942 puan) tarafından
Bazen ben de söylüyorum, benimki kesin sesimin çirkinliğinden bayılıyor:D
(1,453 puan) tarafından
Ahahahha tek olmadığıma sevindim :)
0 oy
(51,638 puan) tarafından
ben bide şarkı besteledim hala arada sarkimi söyle diyor ben kendi sesime katlanamiyorum ☺️☺️☺️
(1,453 puan) tarafından
Ahhahs neyse tek değilmişim :D şarkı bestelemekte çok güzel maşallah :)
(51,638 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 155 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 555 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 384 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu