0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
4 ay önce dogum yaptım geri çekilme ile ilişkim oldu hamile kalirmiyim kalırsam testi ne zaman yapmalim

14 Cevaplar

+2 oy
(4,122 puan) tarafından
Çocuğum 3 yaşında 3 yıldır bu yöntemle korunuyoruz bi sorun yaşamadık kalırsan da idrar da adet gecikmesi olduktan sonra kanda da ilişkiden 14 gün sonra belli olur
(3 puan) tarafından
Adet görmedim  daha o yüzden anlayamıyorum
(4,122 puan) tarafından
O zaman ilişkiden sonra ki 25-30.günde idrar testi yap canım yada git kan ver garanti sonuç olsun
(3 puan) tarafından
Tamam teşekkür ediyorum .
-Reklam-
+2 oy
(9,254 puan) tarafından
10 yıldır geri çekilme ile korunan ben. Kimisine göre cocugmuz kolay olmadığı için ben hamile kalamiyorum.ama iki çocuğunda istiyerek oldu 
+2 oy
(620 puan) tarafından
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Zevk suyunda bile sperm var ve senin vücudun yeni doğum yaptığın için daha hemen hamile kalmaya müsait. Test yap istersen 
+1 oy
(18,418 puan) tarafından
Şüphen varsa kalabilirsin 

Günün geçtikten sonra yaz

Bnde bu aydan korkuyorum 

Şüphem yok ama ara lekelenmelerim oldu koku hassautim oldu bekliom günümü bakalım 
0 oy
(768 puan) tarafından
Yumurtlama günün değilse kalmazsın.
(3 puan) tarafından
Yok olmadım o yüzden anlayamıyorum.
(768 puan) tarafından
Test yap yada kan ver böyle anlayamazsin
(3 puan) tarafından
Kac gun geçmesi gerek ilişkiden sonra
(768 puan) tarafından
10  yeter
(3 puan) tarafından
Tamamdır teşekkürler
0 oy
(776 puan) tarafından
Çok riskli bir durum . Ne desek boş olabilirsinde olmayabilirsinde 
0 oy
(1,649 puan) tarafından

2 buçuk sene geri çekilme ile hamile kalmayan ben

İlk ay hap ile hamile kalan ben:woot:

0 oy
(1,017 puan) tarafından
Büyük cesaret 3 au önce doğum yaptım eşim kiyafetsiz yanımdan bile geçemez 15 20 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin 
(3 puan) tarafından
Hap tercih etmiyorum prezervatif le normalde korunuyoruz o an elimizde yoktu çünkü hamilelik boyunca ilişki yaşamadık haliyle 4 ayda dogum süreci iyileşme derken
(1,017 puan) tarafından
Yani doğrudur bence büyük risk ben almadım öyle bir risk. Hem bana hem evladıma yazık çünkü
0 oy
(179 puan) tarafından
9 yıllık evliyim bu zamana kadar hep geri çekilmeyle korunuyorduk sprey olduğuna rağmen geri çekilmeyle hamile kaldım şu an 21+2 haftalığız 2 çocuğum var zaten istemiyorduk ama rabbimin vergisi 
0 oy
(230 puan) tarafından
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir bu şekilde hamile kaldım zamanında adetim 7gün geçtikten sonra test yaptım çift çizgi ile şoklandım 
0 oy
tarafından
Annemgilin yaylasında bi yenge 3 yıldır geri cekilmeyle korunuyor hiçte adet günü şaşmadı diyor bence korumayla vs değil bu işler nasip sen geri çekilmeyle hamile kalmazken 2 yöntemle korunanlar hamile kalıyor burda okuyoruz 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
3 yıl bende öyle korundum şuan o yöntemden gebeyim 17 haftalık net korunma yöntemi değil 
0 oy
(71 puan) tarafından
Ben bu sekilde hamile kaldm. Geri cekilme riskli bir korunma yöntemi malesef. Sadece korundugumuzu zannediyoruz :)
0 oy
(1,333 puan) tarafından
3 yıldır geri çekilme ile korunuyorum ama kimi onca yönteme rağmen hamile kalıyor kendini en iyi hissedecegin şeyle korun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Merve97 (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 876 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Miniklerimm. (398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 532 göst.
20 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 771 göst.