0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından
Bn kapalı bir kadınım ama artik tesettürlü olmak ıstiyorum yani hakkıyla kapanmak istiyorum yüzüm dahil tam bor kapalı heves falan değil gerçekten çook gönülden istiyorum ama eşim asla müsade etmiyor çok kavga ettim çok ikna etmeye caştım olmuyor lütfen benzer şeyler yaşayan varsa bana akıl versin eşimin de gönlü olsun istiyorum

2 Cevaplar

0 oy
(609 puan) tarafından
Belki alışkın değildir bilmiyorum . Benim annemde kapalı hani Anadolu'da yazma takarlar öyle ben açığım ama annem bile öyle komple kapalı çarşaflı olmamı istemez biraz alışkanlıkla alakalı bu giyim şekli. Aslında bizim ülkede yüz dahi kapanma şekli yok tesettürde ama eşinle bunu nasıl çözcen bilemiyorum 
(94 puan) tarafından
Dedıklerın çok doğru benim annem de istemez tam kapanmamı ama ben ülkeye göre değil İslam'a göre kapanmak istiyorum
(609 puan) tarafından
Ben bunu bana yüksel diye söylemedim eşinin neden istemeyeceğini tahmin ettim o zaman bizim analarımız hatta ülkenin yarısı islam dışında mı kapalı surat kapatmak yok başını boynunu gögsünü kapatıyorsun surat kapatmayı hiçbir hocadan dinlemedim. Neyse herkesin kendi tercihi tabiki.
(1,290 puan) tarafından
Suratı kapatınca mı hakkıyla tesettüre girmiş oluyorsunuz?Kitabın neresinde yazıyor bu Allah aşkına.Başka bir postta da sözde hocalar büyük günah listesi çıkarmış.Dinin içini boşalttılar böyle böyle.Yazık...
(94 puan) tarafından
Sakın olun yükselmedım sadce açıklamak istedim kesinlikle yanlış anlamışsınız yorumunuzu haklı bulduğumu belirtmiştim asla yükselmedım :)
(94 puan) tarafından
Neden bu kadar zorunuza gitti anlamdım başkalarının çıkardığı günah listeleri beni ilgilendirmiyor ben acık insanlara da saygı duyuyorum kımsenkn haddıne değil kimseyı giyimiyle eleştirmek ben manevi anlamda kendimi bu şekilde rahat hissederim dıye düşünüyorum ama size kızmıyorum dinî dınzılerın eline verıp insanları soğutan da suç
(1,290 puan) tarafından
Zorumuza neden gitsi?.Siz hakkıyla kapanmak istiyorum suratım dahil derseniz sanki Allah kelamı ve gerçekten olması gereken oymuş gibi konuşmuş oluyorsunuz.E haliyle de bir vatandaş olarak bu konuda fikir beyan ettik.Yoksa istersen çuval giy ben kendimi böyle iyi hissediyorum de.Kime ne?Yalnız kesin bilgiymiş gibi sunarsan işte o zaman başka başka sesler duyarsin başka kişilerden.Olay bu
(94 puan) tarafından
Bana gore hakkıyla kapanmak o ben aynı olayın yaşayan insanlardan fikir almak istedim soIn gibi ezik psikolojisi olan insanlrla muhattap olmak değildı niyetim
(1,290 puan) tarafından
Ezik psikoloji mi :) Güldürdün beni ama sanki senin şuanki durumun ezik psikolojisi gibi
(94 puan) tarafından
Ben orada kesinlik belırten birşey demedim yada toplumsal kuralmıs  gıbı de konusmadım ama bizim toplumumuzun beyni çıplak anlamıyor
(94 puan) tarafından
Anonim gülmeye devâm et hayırlı akşamlar
(1,290 puan) tarafından
İyi akşamlar Havin :)
(299 puan) tarafından
Kadının el ve yuzu kapalı olacak diye birşey yok yani haram değil normal kapammk kafii aslında bende kapalıyım boydan geniş elbise giyerim ve eşarp takarm dışarda makyaj yapmam dikkat çeker diye topuklu giyinmeme parfüm sıkmam bunlara dikkat etseniz yeter ilmihalde cibab örten diye geçer kanadinalrin kapanması vücudunuzun belli olmaması yanınızdan geçen erkegin dikkatini cekmeyecek rengler tercih etmeniz namaza dikkat etmek yeterli
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından

Bence cok guzel bir seye niyet etmissim canim. Esin neden istemiyor ki ?? Esine guzel bi dille anlattin mi dinen oyle daha uygun oldugunu , bedenini disariya tamamen kapatip sadece ona ozel olacağınıii. Bence boyle damardan girersen ikna olur helr kiskancsa daha kolay olurr bencee;) 

Allah gonlune gore versin cnm bnm bende kapalıyım senin istedigin gibi sey ins bana da nasip olur ♡
(94 puan) tarafından
Yaa çok sağol yorumun çok içten Evet senin dediğin şekilde de söyledim ama ben râzı değilim diyor nedeninı de sordum ama doğru düzgün cevap vermiyor inş şahit ikna olur umarım Alllah isteyen herkese nasip eder çok amin
(26 puan) tarafından
İnşallah ikna olur yaa canım sen sabret bakalm allah sana bi kapi acar  inşallah ya ♡

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 350 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.

408,507 soru

12,274,363 cevap

37,688 kullanıcı

Kategoriler

...