0 oy
410 göst.
Aile kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir ay öncesinde görümce ile tartıştık.bugun eşim çocuklrı babannesine götürmek istedi.bende bana niye demiyorsun dedim.sen gelmezsin diye dedi.kocam ne isterse o dedim.tamam gidelim dedi.gittik çay içtik.görümce ardı.kim var diye whatsaptan kardesleriyle görüşüyordu ses hoprlere geçti duyuluyordu işte oglum var dedi karısıda var mı dedi var dedi b*k var dedi.bir y öncesi olayda kaynnagilden kovdu beni.bende dedim kaynanaya ver baktım ne demekmiş  o lf dedim.sonra esim geldi.bende haydi gidiyoruz dedim.anasına babasına dedim ya kızınıza terbiye verin edebini yakınsın agzınızı açıp bursı bizim evimiz isteyen gelir diyemedi Lee kızdım bende ne saygı bırakıyorsunuz ne sevgi size iyilik yaramaz sakın yaşlanınca kapıma gelmeyin kızınızın kapısına gidin.edepsiz terbiyesiz diyerek cıktım geldim eşim çok üzüldü bileyde diyemedi çok sinirlendim ya hala çok sinirliyim 

8 Cevaplar

+3 oy
(2,855 puan) tarafından

Eee kovulduğun yere tekrar neye gidiyorsun arsız gibi eline fırsat geçmiş ne güzel uzaklaş en güzeli 

(54 puan) tarafından
Kocam dedi gidelim diye onun hayrına birde niye onun evine mi gidiyorum kocamında anası babası torunlar onların
-Reklam-
0 oy
(3,605 puan) tarafından
İnsanlarda ne cesaret ya böyle rahat davrana biliyorlar
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Ne dedi orda çıkmamış 
0 oy
(127 puan) tarafından
Siz görüşmeyin bnce onlarla terbiyesiz hadsizlik 
0 oy
(672 puan) tarafından
Kız arasına nokta koyda yaz sansürlemiş bu kadar sinirlenerek ne demişti görümcen ona göre yorum yapayım
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Kız o yıldız yeri b.o.k mu ne o bu insanlar da bu özgüven kendini bir şey sanma duyguları insanı verem ediyor 
0 oy
(545 puan) tarafından
Bazı görümceler kendini bi BK sanıyor. Benim annemde görümce bi kere bilete karişmaz halamda aynı. Benimki şeytanın kendisi mesela ama şimdi görüşmüyoruz.
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Bu yazıyı daha önce de okudum. Evet görümcen tamamen hatalı annesi de uyarabilirdi yengendir terbiyeli ol diye ama yaşlanınca o baksın vs abartı olmuş. Kavga sizin kavganın onların değil 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 322 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 338 göst.
20 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 480 göst.
8 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 370 göst.