0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (1,425 puan) tarafından
İdrar yerinde enfeksiyon vardı bende ilaç içtim akşam aradan 1-2 saat sonra baktım vajinamın içi felaket şekilde kaşınıyor sanki birini sokmuşlar içine gıdıklayıp duruyor daha duramadim kaşıntısından kızımı emanet edecek kimsemde yok uyuyor eşimi kaldırdım o da eczaneye gitti ama ne ilacı alsın asla bilmiyorum ilacmi böyle yaptı noluyr bana anlamadim ilk başta kanlı idrar vardı ama vajinada bi sorun yaşamadım sadece idrar kısmında ağrı vardı ve sağ boşluğum.agriyordu halada ağrıyor şimdi gece baktım tekrar kanlı idrar ve kaşıntı çıkıntı şimdide napicam nasıl duzelicem kafayı yemej üzereyim.gram uyuyamadım 

3 Cevaplar

0 oy
(4,002 puan) tarafından
Su kaynatıp ılıt içerisine biraz sirke dök ılıkken onunla özel bölgeni yıka. Yurtta oda arkadaşımda da vardı aşırı kaşıntı doktor böyle yapmasını söylemişti baya rahatlamıştı.
(1,425 puan) tarafından
Canım evde sirke yok olsa 1 dk beklememde mahvetti beni ya bu ne gerçekten mahvoldum
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından

Genelde yoğurt vajinal kaşıntıyı alır derler. Ilık su ile güzelce yıkayın sabunsuz bir şekilde çünkü sabun duş jeli iyice kaşıntı yapar ama mutlaka bir doktora görünün kanlı idrar diyorsunuz çünkü 

Bu arada vajinal enfeksiyonlarda idrar rengi bazen pembe olabiliyor kan ile karıştırmış olabilir misiniz renk farkliligindan dolayı 
(1,425 puan) tarafından
Karışıkti canım az önce eczaciyla konuştum bobreklerim ağrıyor diye antibiyotik vermesi hata olmuş öyle bir durumun yokmuş o seni kötu etmiş dedi şimdilik krem yazdı ama inşallah sabaha kadar düzeltir beni mahvoldum varya ağrımayan bobreklerimde ağrıyor şimdi
0 oy
(242 puan) tarafından
Doktora gitmelisin saçma sapan yöntemler denemeyin doktora gitmek neden aklınıza gelmiyor incir sütü sürmek nedir çok yakar sakın yapmayın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 47 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde miray_5454 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 471 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,742 cevap

37,314 kullanıcı

Kategoriler

...