0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,103 puan) tarafından
32+5 günlük hamileyim. Sabah uyandığımdan beri küçük küçük hareket ediyor. Sabah uyandığımda adet olacak gibi sızlamam vardı. Daha net tekmesini hissedemedim. Yarın randevum var yarın mı gitmeliyim yoksa bu gün acile mi gitmeliyim

4 Cevaplar

0 oy
(1,786 puan) tarafından

En İyi Cevap
Heri daraldığı için az hareket etmesi normal canım bıçak saplanma ağrısı da normal ama bunun normalin sen belirleyeceksin çok şiddetli ise git yok ya yarına kadar dayanırım kadarsa bekle 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Öğleden sonraya bak anormal gelen durum olsa git bugünden 

Ama yoksa yarın kontroln var ztn gidersin yarın 
(1,103 puan) tarafından
Bende öyle yapmayı düşünüyorum
0 oy
(135,939 puan) tarafından
hareket azalmasi normal degil yeri daraldigi icin hareket ettigunde baski hissetmen normal ama tam hatirlamiyorum ama en fazla 3 saat hareket etmezse ara beni demistu dr bana cikolata ye uzan bekle yine hareket etmezse acile git
(1,103 puan) tarafından
Şimdi yedim çikolata . Normalde süt içince hareket ederdi içtim hareket etmedi bu sefer çikolata yedim
(135,939 puan) tarafından
biraz bekle gun icinde toplam kac kez hareket ediyo takip et not al dr soyle yarin
0 oy
tarafından
Merak etme canim..o haftalardan sonra cok azalmıştı bende de..doktora gittim kac kez ..cok şükür bebegim iyiydi ..ama eger icim rahat olsun diyorsan doktora git
(1,103 puan) tarafından
Bende geçen hafta nst de ağrı çıkmıştı bir haftadır sızlamam vardı ondan endişe ettim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 293 göst.
0 oy
5 cevap 179 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 209 göst.
21 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeec (395 puan) tarafından soruldu

412,650 soru

12,423,703 cevap

45,358 kullanıcı

Kategoriler

...