0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından
Kızlar kolik bebegim var ama 5 aylık oldu beyaz gürültüyle uyuyor nasıl bırakabiliriz nasıl bıraktırabilirim bu sesi bana tavsiye verirmisiniz

14 Cevaplar

+1 oy
(29,202 puan) tarafından

Nebe süresi dinlet salavat fln iyi gelir insAllah 

-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Bende aynı postu atacaktım ki sen atmışsın.benimkide beş aylık beyaz gurultuyle uyuyor.az önce uyuttum ve acmamayi denedim.ugudu başında bekliyorum ama kıpır kıpır evde çıt sesi bile yok .işimi gücümü bıraktım çünkü direk uyanir
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Beyaz gürültüyü azaltarak başka uyku yöntemleri deneyerek mesela açma sesi emdir yatağa koy sırtını sivazla değişik yönetimler yap hangisini severse benim kızım kendi bıraktı beyaz gürültüyü emip yatıyordu 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
müzikle uyutmaya başlasan, sonradan ninniye geçirirsin falan
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Yavaş yavaş azaltarak yarım saat dinliyorsa beş on dakika azaltıp bir hafta sonra biraz daha azaltarak. Direkt kesmekten daha kolay olur
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Birden değil yavaş yavaş sesi açık tuttuğun süreyi kisalt yavaş yavaş 10 dk 9 8 derken bir haftanın sonunda bıraktırabilirsin ben öyle yapmıştım 
0 oy
(4,388 puan) tarafından
11 aylik bi uyku muzigimiz var hala onla uyur emzirirken acarim
0 oy
(446 puan) tarafından
Benımkı 15 aylık sabaha kadar o çalıyor aynınyatakta yatıyoz  çatladım artık. 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Benim bebeğim 1 yaşına kadar o sesle uyudu kim bulduysa Allah razı olsun 1 yaşından sonra da çok isterdim uyumasını vs ama kendiliğinden bıraktı yani etkisi olmamaya başladı ben de acmadm daha o da istemedi zaten
0 oy
(1,843 puan) tarafından
4 yaşında bıraktı suan dört buçuk yaşında onu açardım yanına uzanirdim kendi kendine uyurdu onu birakayim derken ayağa alistirdim busefer ayakta sallamami istiyor 
0 oy
(95 puan) tarafından
Benim kızda 19 aylık pış pış sesiyle uyur. Sadece iki saat çalar ve durur sabaha kadar falanda çalmaz. Bıraktırmak hiç aklıma gelmedi. Benim evim çok sesli iki tane büyük cadı ablaları olunca sesde zor uyuyo pış pışla sese uyanmıyo dışardada rahat oluyo ne bileyim kullanırız biz biraz daha
0 oy
(94 puan) tarafından
Daha kısık sesle dınlet tam uykuya dalmadan yavaş yavaş kısarak kapat tek seferde olmuyor ama bıtaz sabırla bırakır inşlh
0 oy
(199 puan) tarafından
Benim oğlan 9 aylık hala beyaz gürültüyle uyuyor bakalım nereye kadar 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Allâh yardımcınız olsun   

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
24 cevap 301 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 424 göst.

409,938 soru

12,325,529 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...