0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar oğlum dört aylık bugün aşısı vardı bu ay  400 gram almış sadece hemşire az aldığını söyledi isterseniz yavaş yavaş ek gıda tadıma geçin dedi ama çok erken değil mi bir de demir ilacı başlayacağız kabız yapmayan demir damlası tavsiyeniz var mı normalde de haftada bir kakasını yapıyor iyice zorlanmasin 

4 Cevaplar

0 oy
(6,204 puan) tarafından
Ek gıdaya 6 aylık başladım
-Reklam-
0 oy
(4,899 puan) tarafından
Ek gıdaya 5.5 aylıkken basladik. Sağlık ocağı verirse sakın alma hiç iyi değil. Biz bestiron damla kullandik kabız etmedi. Bir ocean kan damlası var o da iyimis 
(210 puan) tarafından
Ocean d vitamini kullanıyorum o zaman demirini de alayım doktorla görüşeyim de teşekkürler canım
(4,899 puan) tarafından
Evet doktora da sor canim tahlil yapıyorlar diye hatırlıyorum, bize doktorumuz önermişti.
0 oy
tarafından
4 ay çok küçük ya ben 6 ayda başladım hemşire değil sen çocuk doktoruna götür canım 
(210 puan) tarafından
Yarın götüreceğim canım bana da çok erken geldi mama ver dese anlicam da ek gıda için çok küçük sanki doktora soracağım
tarafından
Bence de mama ver demiyorlar anne sütünü içmez diye bana da gerekirse 5 yaşına kadar emzireceksin ne kadar emerse emecek dedi su an 13 aylık 1 buçuk yaşında bırakıcam hahahaha
0 oy
tarafından
kilo az alıyor diye ek gıdaya başlanmaz. ayrıca aldığı kilo da normal. bir de bu kararlar hemşireye bırakılmaz çocuk doktoruna sorulur. aksi demedikçe 180 gün dolduktan sonra başlanır.

bestiron verebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,759 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 38 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kubra_16 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,444,851 soru

23,739,643 cevap

313,967 kullanıcı

...