0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (214 puan) tarafından
Bizim 53 gün kaldi hayirlisiyla 32+3olduk şükür sizin kac gününüz kaldı ne gibi sikayetleriniz var hastane çantası hazir mi 

12 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
Kimse yok mu
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
32+5 oldum ben de hastane çantam hazır. Bebeğin kalan kıyafetlerini yıkayıp dolabına yerleştirmek kaldı artık. Geçen hafta nst de sancım çıktı. Ara ara adet olacak gibi sızlamam oluyor bir haftadır falan. 
(702 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor bir taraftan bir an önce doğmasını istiyorum diğer taraftan korkuyorum ya iyi bir anne olamazsam diye
(214 puan) tarafından
İlk bebegin mi
(702 puan) tarafından
Evet ilk bebeğim
(214 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına al inşallah
(702 puan) tarafından
Amin :)
0 oy
tarafından
Biz cikardik 

Çikarmayin icinizde kalsin☺☺☺

Anne kamu spotu jsjsjs
(214 puan) tarafından
Ama hemen dogsun istiyor insan zaman gevmiyor gibi
0 oy
(6,353 puan) tarafından
Vay be zaman nasılds hızlı geçiyor. 2 ay öncesine kadar böyle postlara hamile olarak cvp yazıyodum şimdi ise bebişim 2 aylık ve şuan emiyor☺

Darısı senin ve tüm gebelerin başına
(14,594 puan) tarafından
Ya işte bizimki de su gibi zaten Katı olma ihtimali sıfır anne sütü alıyorlar ya adına kabızlık dedim :D
Allahım şifa versin bebişe geçmedi inşAllah
(6,353 puan) tarafından
Daha geçmedi canım. Geçen gün oğlum baya günlerce uyumadı hastaneye götürdüm röntgen çekti doktor bağırsakları gazdan baya genişlemiş aşırı gazı var dedi canım. Büyük ihtimal sizinde gazdır
Lavman verdi valla arada çok ihtiyaç duyunca yapıyorum öyle çıkarıyor gazı
(14,594 puan) tarafından
Ben götürmeyi bıraktım canım acile gittik baktı evet doluydu o zaman lavmqn yapmaya çalıştı yapamadı kanattı poposunu sonra bize verdi biz evde yaptık çocuk gastroya yolladı doktorumuz ora da baktı birşey yok 4 günde de olsa kendisi yapsın dedi bıraktık öylece dediği gibi kendi devam ediyor
(6,353 puan) tarafından
Gazlı bebek bakımı zor ya. Allah yardımcımız olsun ❤
(14,594 puan) tarafından
Amin amin ❤️
0 oy
(18,440 puan) tarafından
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin cnm
(214 puan) tarafından
Amin sagol cnnm
0 oy
(14,594 puan) tarafından
2 ay oldu doğurdum şükür :)))) 
(214 puan) tarafından
Darısı bize sabirsizlikla bekliyorum
(14,594 puan) tarafından
İnşAllah canım sağ sağlim alırsın kucağına beklemek çok zor
(214 puan) tarafından
Amin sağol cnm
0 oy
(50 puan) tarafından
33+4 son 45 diyor ama sezeryan olacağı için çok daha erken olur  heralde ☺️
(214 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
(50 puan) tarafından
Aminn canım inşallah .. sen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına ❤️
0 oy
(907 puan) tarafından
Son 33 gün herşey hazır Rabbim sağ salim kucağımıza vermeyi nasip etsin
(214 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(5,604 puan) tarafından
59 gün kaldı sezeryan olacağım inşallah.
(214 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Ayin 9unda sezaryen icin gun kararkastiracagiz. Ortalama 15 20 gun var 
(214 puan) tarafından
Bitirmiş siniz hayirla kucağına alırsın inşallah
(1,432 puan) tarafından
Tesekkurler sizinde bebginiz saglilla gelsin
0 oy
(1,751 puan) tarafından
17+4  olduk daha çok var günler geçmiyor 
(214 puan) tarafından
Son zamanlar hiç gecmiyor cnm saglikla kucağımıza alalim inşallah
0 oy
(5,840 puan) tarafından
Ayni hftamiz bebek bezi alamadım bigin 33 oldum çantam hazır benim çok sırt bel ağrısı var senin ne gbi şikayet var bide bebek cok hareketli uyutmuyor gece 
(214 puan) tarafından
Benim gece degil bazen cok hareketleniyor bende çantamı hazirladim ve vajinamin yanlarinda kemik batiyor gibi oluyr bazen yuruyemiyorum doktor magnezyum eksikligi dedi ilac yazdi ictim bitti bugün ama ise yaramadi 22 Kasım dogum tarihi gorunuyor cinsiyet ne senin
(5,840 puan) tarafından
Benim kız evet cnm benimde 25 Kasım galiba ama.normal.dogum.kizidma da erken doğum oldu bı ikici gebeligim ilk aylar bna progesteron yazdı erken doğum olmasın dye ama.blmiyorum korkiyorum bı yandan benimde kaç kere Vajina kemiğim agryordu magnezyum çok iyi geldi karnım hep kitap gryordu sanki damarı çekiyordu gbi ayy sadece belim ağrıyor arada sancı gbi gryor bebek evet çok hareketli özellikle gece uyutmuyor iltapta var iki gündür
(214 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucagimiza aliriz insalllah cnm benimde normal doğum olur ilk kizim 38 +5oldu ikinci kizim 39+2oldu bakalim bu ne zaman gelir buda insallah hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz
(5,840 puan) tarafından
Maşallah tam.zamaninda dogurmuşsun benim buda kız olacak senin ki cinsiyeti ne.
(214 puan) tarafından
Erkek cnm
(5,840 puan) tarafından
Erkrkler geç gelir dyorlar bakalım hayrlisi senle hftamiz aynı:)
(214 puan) tarafından
Bakalım insallah gec gelmez cunku zorlaniyorum  vajinmain kenarlari cok batiyr cok zorluyor pijamami giyerken dahi ayağımı kaldıramıyorum çok ağrıyor
(5,840 puan) tarafından
İşte bebek büyüdü için kemiklere atyor ama magnezyum iç çok iyi geliyor  suda eritilen olan varya benim btti benimde sırtım agryor karnım çok hafif sancı oluyor
(214 puan) tarafından
Evet cnm benimde suda eritilendi bitti benimde bakalim bu son gunler gecmiyor insallah gecer
(5,840 puan) tarafından
Acaba nst nezaman alacak ya
(214 puan) tarafından
32 den sonra aliniyor biz ozele gidiyoruz doktor kapisinda 32 hafta sonrasi nstye girilmeli yaziyor biz bu sefer gitsek nstye girer oyle doktorun yanına gireriz
(5,840 puan) tarafından
Ben önceden hep özele gderdim artık devlete gdyorim valaha pahalı sen özelde mi dogurcan
(214 puan) tarafından
Yok cnm kontrole ozele gidiyorum doğumlarımi devlette yaptim bunuda devlette yapmayi dusunuyorum
(5,840 puan) tarafından
Çok pahalı özel 20 bin dyordu
(214 puan) tarafından
Ben muaneyi 600 tlye oluyorum dogumu sormadim daha sormamda herhalde çünkü pahalı zaten devlette yapacam o yuzden sormayi düşünmüyorum
(5,840 puan) tarafından
Pahalı bizim daha pahalı 1000 işte özelde cinsyeti öğrendim sahada gtmedim bebek çok baskı ypyor valaha ya
(214 puan) tarafından
Cnm bide bende 3 4 gundur affedersin lavaboya gitigimde pecete islanmis oluyor cok degil ama islaniyor kokusuz ve rengi yok soktoruma yazdim bakalim ne diyecek
(5,840 puan) tarafından
Benim kızımda da öyle oluyordu 33 hftada falan normal.bez varya önüme veyordum bi ara gttimde dedi suyun azalmış bol su içtim ve havuç suyu içtim snra gttim dedi düzelmiş ay nasıl korkmuştum ama baya islaniyordu dyordum kendimi yıkarken mi si acaba şuanda da az az oluyor ama iltapbimda var kokulu benim hemen koku oluyor doktor gecen braz enfeksiyonun var demisti
(214 puan) tarafından
Yok cnm benim o kadar degil normal 3 4 damla peceteye degdiginde islaniyor ya oyle oluyor ve kokusuz benim sari akintim var doktor enfeksiyon dedi
(5,840 puan) tarafından
Benimde var valaha ama yine sor ben hftaya gdecem.dyecem bişey varmı yokmu acaba nst de alirlami hfta ya 34 olacam.iste
(214 puan) tarafından
Dun doktor yazdi canim simdilik bir sıkıntı yok akıntı aktif gelirse sorun olur dedi rahatladim biraz 32 den sonra aliniyor diye biliyorum senide alirlar gittiginde sende sor cnm akintiyi haber edersin
(5,840 puan) tarafından
Beyaz akıntı ara ara geliyor gün içinde yoğun değil bende blmiyorim hftaya cuma gidecem bakalım ne dyecek çok merak edyorim en son 29 hftada gttim.5 hfta oluyor daha gtmedim
(214 puan) tarafından
Bende en son 28 de gitmistm daha da gitmedim
(5,840 puan) tarafından
Aynı hftada gtmisiz işte ben 28 de gttim 29 da şeker yüklemesi yaptım maf oldum resmen git gel perişan oldum bide yetisememiştim saati erkenmis artık gtmedim hftaya cuma gdecem çok uykum geliyor cnm senin de öyle oliyormu ayy hele akşam eşim geliyor daha yemek yemeden hemen uyumak istiyorum hep uykum var şuan bile uykumu aldığım halde gözüm açılmıyor ya
(214 puan) tarafından
Bende aksamlari erken uyumak istiyorum gündüzleri cok degil ama aksam uykum geliyor bide cok sık uyaniyorum geceleri ben seker yuklemesi yaptirmadim bakalim ben ne zaman giderim bilmem
(5,840 puan) tarafından
Evet evet gündüz uyku geliyor ama uyuyamıyorum bir tuhaf oluyorum gece hemen hemen kaçıp uyumak istyorim halim kalmıyor sanki dünyanın işini yapmisim gbi bende yapmayacaktım ama çok susuyordum doktor şüphelendi dye yap dedi artık yaptım valaha sorun yoktu idrarında braz enfeksiyon ve kanszilk vardı ilaç verdi kulalndim iki üç tane kalmış öyle yani
(214 puan) tarafından
Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah bide benim istahim acildi senin nasil
(5,840 puan) tarafından
Benimde evet kız sabah kalktığımda ayy bı açıkiyorim midem kaziliyor resmen benim bebek çok topluyor sert oluyor bı anda resmen doğrulamiyorum
(214 puan) tarafından
Benim bazen toplaniyor oksuyorum geciyor
(5,840 puan) tarafından
Ayy benim gün içinde bide akşam baya oliyor bide bebek hareket edyor idrara skşyorum sanki altıma kacrcam gbi bide büyük tuvalete çok gdyorim
(214 puan) tarafından
İdrara bwnde cikiyorumda büyük tuvalet cok çıkmıyorum aksamlari ozellikle çok şık uyanıp tuvalete gidiyorum
(5,840 puan) tarafından
Kan ilacı içiyorum benim ondan oluyor galiba iki güne btyor doktor dedi sık çiyorsan ilaçtan dir dye
(214 puan) tarafından
He ondan olabilir cnm ben bugun 33 haftalik oldum sen ne kadar oldun
(5,840 puan) tarafından
Valaha canım ben 33+ 4 oldum son adet tarihime göre hesaployorum.ama.en son 29 hfta olarak gttim ultarsinda 28 olarak görünüyor doktora drdim nye bir hfta geride işte 28 29 hftalik dedi son adet tarihine göre baz alındığı için pazartesi 34 olacam sende cuma günleri hftan düz oluyor benimde Pazartesi senin son adet tarihin kac
(214 puan) tarafından
Benim son adet tarihim 16 subat cnm bende en son 28+0gitmistim doktor 28+2 dedi ama son adet tarihi onemli demisti ultrasonda olan degil
(5,840 puan) tarafından
İşte benimde 12 şubat ultarson sürekli değişiyor bı ileri bı geri benim vücudum çok uyuşuyor cnm yaa hep uykum geliyor uyuyamıyorum da sanki ruhum çekilmiş gbi hiç mecalim yok bide akşam uyudugumda sağa dönüyorum ayıptır söylemesi vajina üstü koşesi ayy bı ağrı gryor sola donuyorim bu sfer orası agryor bugün çok agiridi nasıl yapacağımı şaşirdim resmen ya
(214 puan) tarafından
İste cnm o agri bendede oluyor yanlari kemik batiyor gibi oluyor resmen oturup kalktigimda yurudugumde donerken falan cok zorluyor beni
(5,840 puan) tarafından
Benim çok yoğun yok arada vajina içi ve etrafındaki kemik varya çati üstü işte agryor sızlıyor gece ozelkle bide sendede oluyormu blmiyorum ama.benim.bebek hareket ettiği gbi aferdesin cişim geliyor başıda aşağıda bebeğim ama sanki içini parmağıyla oyuyuor vajina yı idrar torbası sanki patlayacak gibi habire WC.gdyorim kendini bir topliuor cam gbi çok kötü oluyorum valahi beş daka gbi kosuyorim tuvalete
(214 puan) tarafından
Benim o aksamlari oluyor gece 5 6 kere gidiyorum
(5,840 puan) tarafından
Benimde öyle işte cuma gdecem bakalım ne dyecek
(214 puan) tarafından
Bende pazartesi gitmeyi dusunuyorum bakalim gider miyim
(5,840 puan) tarafından
Bna haber ver bakalım ne olacak sancı falan şuan çok şükür yok arada belim ağrıyor öyle yani
(214 puan) tarafından
Olur cnm kim giderse yazsin gidecem diye

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 136 göst.
0 oy
16 cevap 288 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,246 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 119 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tansugoc (512 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 89 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ugurbicegim (341 puan) tarafından soruldu

402,429 soru

12,047,772 cevap

36,284 kullanıcı

...