+1 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Kızlar bir gün durup diğer gün siliyorum ev bana hiç temiz gelmiyor her silmede koltukları çekip arkasını siliyorum maske takıyorum çok hapşırıyorum  süpürürken el süpürgem var elektrikli olmadı için oda snaki her yer daha çok toz oluyor komşular mesela diyor 3 4 güne bir siliyorum her zamn ev mi silinir ben mi abartiyorum yada onlar elektrikli süpürgeyle süpürüyor diye onların evi daha mı temiz kalıyor siz kaç güne bir siliyorsunuz 

24 Cevaplar

0 oy
(6,399 puan) tarafından
Her gun alt kati siler süpürürum hatta gece yer yatağı yaparim hepimize yatak sermeden yine süpürürum leke varsa silerim. Üst kati 2 3 gunde bir değişiyor siler süpürürum. Elektrik supurgem olmasına ragmen tozlaniyor ev
(98 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım ben tek katta zorlanıyorum işim hiç bitmiyor
-Reklam-
0 oy
(12,377 puan) tarafından
Her gün dik süpürge mop toz almaca. Toplamda hepsi 45 dk falan sürüyor. Dip bucak eşimle beraber haftasonu giriyoruz genelde.
(98 puan) tarafından
Maşallah eşin yardım ediyor eşim yardım etmez bide çok pasaklı
0 oy
(639 puan) tarafından
Mutfağı günde kaç defa süpürüyorum saymıyorum artık ama evi her gün baştan aşağı bir kere süpürüyorum haftada birde Vileda yapıyorum çok toz olan odam bir tane onu haftada 2 falan siliyorum diğer odalar toz olmuyor Allah'tan 
(98 puan) tarafından
Ne güzel bizim evin yerleri ile alakalı da olabilir aşırı toz oluyor yerin altından çıkıyor sanki bende günlük süpürürüm birgün siler birgün silmem
0 oy
(140 puan) tarafından
Benim çocuk yok o yüzden haftada bir kere evi dip kosey halıları kaldırıp banyo tuvalet balkon çamaşır suyu ile girisiyorum detaylı ..

Üç gunde bir de supururum hatta üç gün az bile bazen beş günde bir 
(98 puan) tarafından
Ay ne güzel ben temizlik yapa yapa kendim bir kahve içmeye dahi vakit bulamıyorum

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 400 göst.
0 oy
49 cevap 623 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 151 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Adalett (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu